1:1 etävalmennustapaaminen

Loistava valmennus kiireisimmille, eikä vaadi sitoutumista.

Aloita muutos nyt

1:1 etävalmennustapaaminen

Helppo aloittaa

Haluaisitko pysyviä muutoksia elämääsi, mutta kolmen kuukauden intensiivinen sitoutuminen Uusi suunta -valmennukseen tuntuu haastavalta? Vastauksesi on 1:1 etävalmennustapaamiset., jolloin sinä itse määrittelet milloin ja kuinka usein haluat tavata valmentajan. Tapaamisissa teemme yhdessä helpot ja toimivat hyvinvointia tuovat suunnitelmat ja ohjelmat arkeesi. 1:1 etävalmennustapaaminen on helppo ja nopea tapa saada yksilöllistä tukea ja ohjausta matkallasi kohti hyvinvoivaa arkeasi.

Jatkuvavalmennus

Voit tulla valmennukseeni milloin vain sinulle parhaiten sopii. Varaa itsellesi 1:1 etävalmennustapaaminen ja aloitetaan matka yhdessä kohti sinun unelma arkeasi vaikka heti tänään!

Mitä saat?

Palvelu sisältää kokonaisvaltaisen suunnitelman ja tarvittavat ohjelmat sekä ohjeet hyvinvointisi parantamiseksi.

hyvinvointivalmentaja

Aloita kanssani valmennus

 60 minuuttia kerrallaan! Ei vaadi sitoutumista. Sinä päätät milloin tapaamme uudestaan.

Yleiset kysymykset

Kun varaat 1:1 etävalmennustapaamisen itsellesi, sinulle tulee automaattisesti alkukartoituslomake sähköpostiin. Alkukartoitus tulisi olla täytettynä ennen ensimmäistä valmennuskertaa. Alkukartoituksen avulla saan valmentajana hyödyllistä tietoa, ja pystymme heti aloittamaan valmennustapaamisessa sinun kannaltasi olennaisten asioiden äärellä. 

Valmennukseen sisältyy kaikki mitä tarvitset hyvinvoivan arjen toteuttamiseen. Kaipaat arkeesi sitten vaihtelevan saliohjelman, juoksuohjelman, ohjattuja juoksu- tai kotitreenejä tai kehonhuoltotallenteita, saat juuri sinun taito- ja kuntotasoon sopivat ohjelmat käyttöösi. 

Kaipaat sitten rentoutus- ja hengitysharjoituksia, saat sen mitä tarvitset. Lisäksi valmennukseen sisältyy selkeät ohjeet 80:20 mukaisen ravitsemuksen toteuttamiseen. 

Ovat tavoitteesi mitkä tahansa, tuon sinulle niihin ratkaisut ja tarvitsemasi työkalut. Selvitämme mitkä asiat toimivat sinun arjessasi, ja valitsemme arkeesi vain sellaisia asioita, joita voit jatkaa vielä vuosiakin eteenpäin. Poistamme mahdolliset esteet sinun ja hyvinvointisi välistä. Jos jatkat valmennusta säännöllisesti, valmennuksen aikana sinulle kirkastuu hyvin selkeäksi se, mitä hyvinvoiva arki tarkalleen ottaen tarkoittaa sinun kohdallasi ja mitä sinä tarvitset saavuttaaksesi sen!

Muutos vaatii aina aikaa ja energiaa, mutta sinä päätät miten paljon käytät arjessasi aikaa valmennuksessa sovittujen asioiden arkeen viemisessä. Emme lisää elämääsi kuormaa, vaan vähennämme sitä.  Jos annat nyt hieman energiaa ja aikaa valmennukselle, tulee se muuttamaan koko elämäsi!

Tämä valmennus tuo väistämättä myös lisää aikaa arkeesi ja itsellesi. Tarvitset alkuun 60 min aikaa henkilökohtaiselle videovalmennustapaamiselle, jonka aikana teemme kalenteriin siivousta ja tiedämme, mitä arjesta tulee jättää pois, jotta sinun hyvinvoinnillesi jää enemmän aikaa.

Oletko tyytyväinen elämääsi? Haluaisitko olla? Jos mikään ei muutu arjessasi, ei myöskään olosi muutu. Meillä kaikilla on 24h aikaa vuorokaudessa, miten haluat päiväsi viettää?

Valmennus ohjaa tutkimaan arvoja ja selkiyttämään mitä hyvinvoiva arki on sinulle. Huomaat heti valmennuksen alussa, elätkö arjessasi arvojesi mukaisesti.

Olen valmentanut tuhansia ihmisiä 18 vuoden valmentajaurani aikana, ja vielä ei ole koskaan tullut valmennettavaa vastaan kenen kanssa kemiat ei olisi kohdanneet. Jos näin kävisi, löytäisimme siihen ratkaisun. 

Kyllä voi. Jos sinulla on käytössäsi Epassi, Smartum tai Edenred liikuntaetuja, voit hyödyntää ne 1:1 etävalmennustapaamisen maksussa joko kokonaan tai osittain. Sovitaan maksujärjestelyt silloin sähköpostitse info@susannajuntunen.fi

Valitettavasti 1:1 etävalmennustapaamisia ei voi maksaa osissa. Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää maksuihin liittyen, älä epäröi laittaa viestiä yhteydenottolomakkeen kautta. Kaikkiin tilanteisiin löytyy kyllä ratkaisut. 

Voit aloittaa ne juuri silloin kuin sinulle parhaiten sopii. 

Mitä asiakkaani sanovat

Hei Susanna, mä ajattelin laittaa sulle vielä henk.Koht. Viestin kiittääkseni ystävällisestä ja asiallisesta kommunikoinnista ja valmennuksista, joissa ei keskitytä ulkonäköön! On tosi ihana nähdä tällaista somessa ja online-treenimarkkinoilla (ja maailmassa muutenkin)!

Anonyymi

Haluan tulla kiittämään sua vielä tänne ensinnäkin run-valmennuksesta, joka sytytti juoksukipinän🔥 ja ennen kaikkea sellaisen kipinän, ettei juoksua harrasta kuluttaakseen kaloreita. Minulla on taustaa useiden vuosien ajalta syömishäiriön kamppailun kanssa ja nyt viimeisen vuoden aikana olen viimein siinä kunnossa, että voin aidosti nauttia liikunnasta ja tehdä sitä sen hyvän olon takia🥰 oot Susanna tosi isossa roolissa siitä miten suhtaudun liikuntaan nyt! Uskon vahvasti siihen että kaikella on tarkoitus ja niin taisi olla myös sillä että just minä satuin voittamaan arvonnassa treenipäivän mulle ja äidille - sen jälkeen sun treeneistä ja ajatuksista on tullut yhä isompi osa meidän perheen arkea ja oon uskaltanut treenata siten, että siitä saa energiaa, eikä siten, että olisin mahdollisimman loppu😳. Myös äiti sai kipinän siitä päivästä, johon ei olis aikasemmin koskaan voinutkaan kuvitella osallistuvansa😅 ja nyt on ihanaa kun sun ja treenien tuoma energia huokuu hänestäkin🥰. Teet aivan super tärkeää työtä siinäkin mielessä, että viimein on valmennus, joka ei tähtää tietynlaisen kehon tavoitteluun tai laihdutukseen, vaan kokonaisvaltaiseen hyvään oloon, kiitos tuhannesti🙏🏻❤️

Anonyymi

Tähän mennessä valmennus on todella haastanut ajattelemaan, mitkä asiat oikeasti estävät jonkin tekemistä ja mistä asioista on itse luonut esteen itselleen. Arjen simppeleillä muutoksilla ja keskittymisellä yhdessä pohdittuihin itselle tärkeisiin asioihin, on tuonut energiaa ja jaksamista sekä kokonaisvaltaisempaa hyvää oloa —oloa, josta ei halua luopua. Sen takia muutoksesta on helpompi pitää kiinni. Keskustelut Susannan kanssa ja huomion keskittäminen siihen, että tekee hyvää oloa tuottavia asioita itselleen, tavoitteen asettelu oikeasti saavutettavaksi olevaksi sekä Susannan kannustava, ajatuksia herättävä ja informatiivinen sisältö ja läsnäolo ovat luoneet uskoa ja luottamusta omiin kykyihin.

Sanni Turku

Valmennus on antanut minulle rohkeutta toteuttaa omaa polkua liikunnan, ruokailun ja hyvinvoinnin suhteen. Ei tarvitse tehdä niinkuin muut. Ja tärkeimpänä olen saanut kannustusta, tsemppiä, motivaatiota ja konkreettisia avaimia hyvinvoinnin toteuttamiseen 💜

Kati Tampere

Valmennuksen avulla olen oppinut pitämään omia puolia, tiedän pärjääväni missä tilanteessa tahansa. Olen oppinut, että voin sanoa ei ilman, että joudun miettimään mitä toinen siitä ajattelee.

Maija-Leena Oulu

Huomasin instassa Susannan mainostavan uutta valmennusta ja ajattelin heti, että tähän on pakko päästä mukaan. Laitoin samantien viestiä ja alkukartoituksen jälkeen pääsin mukaan valmennukseen. Koin, että minulla oli elämässä kaikki hyvin. Mitä nyt perus ruuhkavuosi moodi , mikä kaikilla pienten lasten vanhemmilla tuntuu olevan. Ensimmäisellä tapaamisella käytiin vähä tilannetta läpi ja kartoitettiin mihin asioihin haluaisin apua. Äitinä lapsen ja kaiken muun priorisoi helposti itsensä edelle, joten valmennuksen tärkein tavoite itselleni oli priorisoida aikaa itselleni ja omaan hyvinvointiin. Valmennus on nyt noin puolivälissä. Liikunnan lisääminen viikkoon on sujunut ongelmitta. Olemme valmiiksi Susannan kanssa sopineet treenipäivät ja kuittaan viestillä treenin jälkeen ne tehdyksi. Sillä tavalla niistä on ollut helppo pitää kiinni. Lapsen sairastuminen tms ei ole ollut enää este treenaamiselle, koska niihinkin hetkiin on löydetty keinot. Tunnesyöminen on ollut itsellä yksi iso tekijä ja karkkivarastoa ei ehdi kertymään, kun herkkuja kuluu kaikkiin tunteisiin. Valmennuksen aikana olen opetellut tunnistamaan näitä tunteita ja löytämään keinoja käsitellä niitä ilman herkkuja. Itse helposti lähdin liian kriittiseksi, niin Susanna palautteli väljempään ajattelumalliin. Unen määrään ei pienen lapsen kanssa pysty täysin itse vaikuttamaan, mutta itselle on toiminut hyvin lyhyet pienet rentoutusharjoitukset, jolloin hetkeksi pysähtyy ja antaa kehon rauhoittua. Mindset osiot ovat olleet itselleni haastavimpia osioita ja niiden äärellä olen kipuillut, mutta se on vain ollut osoitus siitä, että niitä pitääkin työstää. Olen tykännyt valmennuksesta kovasti, siinä ei ole mitään pakotettua, vaan itse määrittelee suunnat mitä haluaa. Mikäli koen, että joku asia/tehtävä ei tuo itselle sitä tarvittavaa apua muokataan sitä niin, että se hyödyttää just mua ja mun tavoitetta. Koen, että valmennuksen aikana olen päässyt eroon pahimmasta suoritusmoodista ja antanut itselle luvan myös vain olla. Olen sen myötä voinut paremmin ja sellainen aivosumu on kadonnut. Mielestäni Susannan kanssa yhteistyö on sujunut hyvin ja olen saanut kaipaamaani tukea ja ajatusten vaihtoa aina kun sitä olen tarvinnut. On myös ollut helppo kertoa mikäli jonkun asian kanssa on haasteita eikä saa sitä tehtyä vaikka on sovittu.

Nina Turku

Mediassa