-20 astetta, voiko silloin ulkoilla?? #timmikuu

Mun vastaus on, että voi. Ja hyvin voikin!

Mun treeniviikkoon kuuluu kolme lenkkiä. Oli sää mikä tahansa, niin lenkit teen. Tämä helpottaa kummasti, kun ei tarvitse jahkailla, että lähtiskö sitä vai ei. Kun on päättänyt, että treeneistä ei luisteta, ei myöskään tarvitse käyttää energiaa jahkailuun. Kannattaa aina etukäteen esimerkiksi viikon alussa tehdä suunnitelmaa tulevasta treeniviikosta ja merkata treenit kalenteriin. Sen jälkeen vain päättää, että treenit toteuttaa suunnitelman mukaan, ilman tekosyitä.

Nykyään on hienoa, kun oon saanut vierelleni yhtä hullun treenikaverin, joka noudattaa samaa mentaliteettia kuin minäkin. Silloin treenataan, kun on treenin aika, on keli, olo tai mieliala mikä tahansa.

File 6.1.2016 11.01.32

Tänään loppiaisena on koko maassa melko vilposta. Ja samalla tänään loppuu myös joulun aika. Joulukuuset ja joulukoristeet saa mennä jälleen komeroon. Vuoden päästä sitten taas!

Pihalla paistaa aurinko ja asteet huitelee siellä -20 pintaan. Vau mikä talvinen keli! Mikä sen parempi ulkoilukeli olisi, kun aurinkokin paistaa? Kylmyyttä vastaan pystyy aina pukeutumaan. Eli tänäänkin ulkoilu on asenne ja pukeutusmiskysymys.

Heitetään siis tekosyyt roskiin ja mennään nauttimaan rapsakkaasta kelistä! Se piristää fiilistä kummasti.

Ihanaa loppiaista kaikille!

File 6.1.2016 11.07.40

pssst…

Tammikuu on nyt myös #timmikuu. Tammikuun aikana laitetaan omat inspiroivat motivaatio-, treeni- ja hyvinvointivinkit jakoon! Lähde sinäkin mukaan haasteeseen! #Timmikuu on FitFashion.fi:n ja KauneusjaTerveys.fi:n yhteinen hyvinvointikampanja, jonka kaupallinen yhteistyökumppani on Forever-kuntoklubi.

#Timmikuu-kampanjan ajan (1.1.–31.1.2016) instagramissa järjestetään viikoittain arvontoja, joihin pääset osallistumaan mukaan tägäämällä kuvaan: #timmikuu.

Joten eiköhän inspiroiduta ja hullaannuta hyvinvoinnista tänäkin vuonna!

Comments(6)

Eikku
6.1.2016 At 11:15 am

Tottakai voi ulkoilla ja energisen koiran kanssa ei oikein ole edes vaihtoehtoja. Tuolla Siperiasäässä me eilen tehtiin kolme kertaa 50-60 minuutin reipas kävelylenkki, kuten kaikkina muinakin päivinä..

On muuten pitänyt kiittää sinua, löysin täältä blogista joskus syksyllä(?) hyvän vinkin, mistä tietää, että valakyykyssä keppi on oikein kädessä. Ja siitä lähtien on tuntuma ollut paljon parempi!

  susannamustajarvi
  6.1.2016 At 11:15 am

  Moikka Eikku!
  Oon sun kanssa samaa mieltä. Fiilis lenkin jälkeen on mahtava!
  Kiitos! Mukava kuulla, että olet saanut vinkkejä treeniin. Hienoa!

Virpi
6.1.2016 At 11:15 am

Olipas hyvä muistutus siitä, että ilma ei pitäisi antaa vaikuttaa siihen ulkoillakko vaiko eikö. Vesisade ei minua haittaa mutta pakkanen haittaa. Vaan joka kerran kun olen uskaltautunut ulos paukkupakkasessa niin jälkeenpäin on voittajan olo! Mutta vaikeaa se lähtö on. Tänäänkin piti ulkoilla vaan niin jäi ulkoilematta.
Vaan tuosta joulun ajan loppumisesta sanoisin, että eikö se vanhan kansan mukaan lopu Nuutin päivään? Nyt mulla ei ole nimipäiväkalenteria mutta muistelisin, että Nuutin päivä taisi olla 13pv?

  susannamustajarvi
  6.1.2016 At 11:15 am

  Kyllä vaan. Lähteminen ulos on ehkä isomman työn takana, mutta se kannattaa!
  Mä oon aina kuullut sanottavan että joulu loppuu loppiaiseen. Mutta en lähde kiistelemään tai laita päätä pantiksi että se näin olisi vanhan kansan mukaan. ✌🏼️😁

Suvi
8.1.2016 At 11:15 am

Täälläpäin lähentelee kolmeakymmentä pakkaset, mielestäni tehokkaammaan treenin saan tehtyä kotiolkkarissa (välineitäkin löytyy. .) Ei tarvitse varoa hengästymistä, joka alkaa jo kiristellä keuhkoja. Ei ne pommipakkasetkaan toisaalta pitkään kestä, hyviä vaihtoehtoja ulkoliikunnalle löytyy. Mut juu, 20 on vielä mustakin oikein hyvä kävelykeli!

  susannamustajarvi
  8.1.2016 At 11:15 am

  Jep. Mä kannatan kans kotiliikuntaa 👍🏻 aina löytyy vaihtoehtoja!
  Mahtavaa viikonloppua!

Leave a Comment

sing in to post your comment or sign-up if you dont have any account.