Blogi hiljenee.. nyt on aika pysähtyä!

Vielä olisi tänään aamupäivällä kuvaukset ja sitten olisikin tämän vuoden isoimmat työt tehty, sillä mä jään tänään reilu viikon kestävälle lomalle. Yrittäjänä lomien pitäminen on jäänyt totaalisesti ja nyt ajattelin, että jotta ensi vuonna jaksaa taas mennä kohti omia unelmia, on tässä kohtaa hyvä pysähtyä.

Lomalla aion todella hengähtää ja saattaa tää huikee vuosi päätökseen. Mä oon todellakin valmis ottamaan loman jälkeen uuden vuoden vastaan. Tiedän, että ensi vuosi tulee tuomaan ihan huikeita juttuja mukanaan, ja sitä varten täytyykin nyt hieman ladata akkuja.

IMG_0127
Muistoja viime joululta <3

Tänään suuntaan mun perheen luokse illasta ja sen jälkeen alkaa joulu. Huominen päivä tulee olemaan ihan varmasti jälleen unohtumaton. Olen päättänyt, että hiljennyn myös täällä blogin puolella muutamaksi päiväksi. Pyhitän joulun somevapaaksi blogin osalta. Kannustan myös sua tekemään samoin! Nyt on aika olla läsnä juuri siellä missä olet. Hienointa olisi
, jos pystyisi olemaan täysin ilman sosiaalistamediaa muutaman päivän. Katsotaan miten käy. IMG_0132

Joulun jälkeen suuntaan Rovaniemelle mun lapsuudenystävän luokse ja samalla käyn moikkaamassa mun sukulaisia.

Mutta nyt laitetaanpa tietokoneet kiinni ja nautitaan joulusta! Nautitaan tunnelmasta, ja kaikista ihanista tunteista, mitä joulu tuo mukanaan. Tää hetki on vain kerran vuodessa, joten nyt siitä kannattaa nauttia!

Aivan ihanaa joulua!

Blogi hiljenee..

mutta vain hetkeksi. 🙂

Comments(4)

Suvi
23.12.2015 At 7:25 am

Hyvää ja rauhallista joulua :)!

Lilli
23.12.2015 At 7:25 am

Ihanaa joulun aikaa! Ja kiitos mukavasta blogista!

Leave a Comment

sing in to post your comment or sign-up if you dont have any account.