Final week

Nyt se on menoa. Viimeinen viikko ennen Sportyfeel Fitness Classic kilpailuja starttasi juuri.

Tämä tuleva viikko tulee pitämään sisällään paljon kaikenlaista minulle täysin uutta ja ihmeellistä. Viikon ajan todella valmistaudutaan keskittymällä ja suuntaamalla katseet täysin vain sunnuntain koitokseen. Tulen tämän viikon aikana päivittämään Instagramia päivittäin, joten käyhän painamassa seuraa @susanna_mustajarvi. Tulen raottamaan verhoja omaan valmistautumiseeni fiiliksien muodossa, ja lupaan, että en kaunistele. Tulen kertomaan omat kokemukset juuri niinkuin ne koen.

Töitä on tehty ihan pirusti viimeiset puolitoista vuotta mielessä yksi tavoite; nousta bikini fitness kilpailulavalle itsevarmana keväällä 2015. Haluan painottaa sanaa itsevarma. Sen eteen olen tehnyt töitä, se on ollut heikkouteni, mutta katsotaan olenko saanut käännettyä sen vahvuudeksi. Let´s see!

Todellakin loppusuoralla ollaan, ja vitsit mikä fiilis!! OIkeasti tätä ei voi sanoin kuvailla. Se, kun on oikeasti jokainen päivä viimeisen puolentoista vuoden aikana mennyt kirkkaana omat unelmat ja tavoitteet mielessä, ja nyt kun ollaan lähes tilaisuuden äärellä, ei voi muuta kuin nauttia. Kaikkeni oon tehnyt ja nauttinut vielä kaiken lisäksi matkasta. Matka on ollut jo tähän mennessä aivan mahtava. Mutta pysykäähän kuulolla.

Nyt se on menoa!

I´m ready!!
I´m ready!!

Mun blogin löytää muuten nyt myös bloglovinista ja voit seurata blogia myös sieltä käsin. Käyhän painamassa seuraa täältä.

Ja viimeistään nyt kannattaa lähteä seuraamaan mua Instagramissa  @susanna_mustajarvi, sillä siellä tulen päivittelemään viimeistelyviikon kuulumiset. Stay tuned!

★Susanna

Tsemppiä kaikille kanssakilpailijoille! Nyt kannattaa olla ylpeä itsestään. You rock!!

Leave a Comment

sing in to post your comment or sign-up if you dont have any account.