Haaste; oman ulkonäön risut ja ruusut

Sain blogihaasteen Seidi was here -blogin ihanalta Seidiltä. Nyt olisi siis aika vastata haasteeseen, jossa on tarkoituksena kertoa ulkonäöstään asioita, joihin on tyytyväinen sekä asioita, joita haluaisi muuttaa. Haasteen nimi on: 3 asiaa, jotka haluaisin muuttaa ulkonäössäni ja kolme asiaa, joihin olen tyytyväinen.

Ihan mielenkiintoinen haaste, vaikka olenkin jo pitkään pyrkinyt siihen, että en kiinnittäisi huomiota omiin puutteisiin vaan keskittyisin vain positiivisiin puoliin. Mutta totta hitossa, minäkin välillä ajattelen ja mietin asioita, joita haluaisin muuttaa tai jotain mitä ehkä haluaisin itselleni. Näistä asioista harvoin haluan kuitenkaan puhua ääneen, enkä niitä halua myöntää. Nyt sitten laitankin itseni kunnolla likoon. Tästä tulee hauskaa! Älä ota kaikkea niin tosissaan, tämä postaus tulee suoraan syrämestä!

File 23.8.2015 17.42.21

Ajattelin toteuttaa haasteen siten, että kerron ekaksi huonot puolet ja haasteet. Sokerina pohjalla tarjoan sitten mun valttikortit.

Elikkä mitä haluaisin muuttaa omassa ulkonäössäni?

  1. Ehdoton numero uno on pakarat! Jos nyt saisin sellaisen latinotakaran itselleni niin avot. Olisin ikionnellinen. 🙂 mutta kova työ palkitaan, ehkä jonain päivänä, jos lopun elämää hinkkaa kyykkyjä. Näin ainakin haluan uskotella itselleni. 🙂
  2. Hyvänä kakkosena tulee rinnat. 🙂 Niitäkään ei ole. Puutetta on siis, heh! 🙂 Mun siskon tyttö kerran totesi äidilleen ihan ihmeissään, kun oli ekaksi mittaillut mua päästä varpaisiin, että “onhan tätillä tissit ja pylly!” Että, vissiin oli ollut tädin muodot puheenaiheena siinä taloudessa 🙂 Näillä sanoilla olen jaksanut kaikki nämä vuodet. Onhan ne mulla! Nih, mutta vain vähän sirot! 🙂 Ja luomuna aion pysyä.. mihinkään kikkakonsteihin en lähde!:)
  3. No sitten tämä kolmonen. Nyt on sitten pyllyt ja tissit arvioitu, joten eiköhän mennä vähän kevyempiin juttuihin. Kolmantena sanoisin hiukset. Haluaisin paksummat hiukset. Eikä tähän oikein oo mitään lisättävää. Näin se vaan on! Mutta kaikkea ei voi saada mitä haluaa.
KH7A8139
Kuva: Tomi Rehell

No sitten ne mun plussat. Ja niitähän löytyy, vain kolmeko saa sanoa? 🙂

  1. Sanottakoon, että valkoiset hampaat ja hymy! Tämä on ehdoton ykkönen, sillä absoluuttinen totuus on, että hymysi on paras asusteesi. Ja olen kiitollinen, että se on mulla kunnossa.
  2. Kauniin päivettynyt iho. Olen perinyt äidiltäni ja papaltani tummaverisen ihon, joka ruskettuu kun vain ajatteleekin aurinkoa. Kiitos tästä siis äidilleni ja papalleni! En ole koskaan palanut auringossa, vaikka en juurikaan vahvoja aurinkovoiteita käytäkään. Vaaleat hiukset yhdistettynä ruskettuneeseen ihoon on aivan loistava yhdistelmä mun mielestä. Ja siihen ole itsessäni hyvin tyytyväinen.
  3. Kolmantena mainittakoon siro nenä. Jep, kai siitäkin saa olla ylpeä? 😉 Olin vuosina 2004-2005 vaihto-oppilaana Meksikossa, ja siellä mun nenä oli kovaa huutoa. Siihen aikaan siellä monet tytöt kävivät operoimassa nenää, ja he halusivat juurikin samanlaisen nenän kuin mulla. Mun nenää on myös siellä kuvattu, ja yksi silloinen ystäväni meni kuvan kanssa lääkärin pakeille, että siinä olisi malli jollaisen itselleen haluaa. Kyllähän tästä pienestä ja sirosta nenästä on pakko olla ylpeä. Hajuaistiahan mulla ei ole, mutta pääasia, että näyttää hyvältä. 🙂 hah! Eiks vaan!?

Siinä olisi leikkimielisesti vastattu Seidin haasteeseen. Nyt sitten haastankin seuraavaksi bloggaaja ystäväni Kristan, Millan, Emman ja Umpun haasteeseen mukaan. Mielenkiinnolla odotan, mitä sieltä paljastuu! 🙂

Mikä sinussa on sellaista, josta olet todella ylpeä?

Comments(3)

Roosa
30.8.2015 At 6:00 pm

Mukava postaus, kiitos tästä!

Ei o helppoo olla nainen | Prime body
30.8.2015 At 6:00 pm

[…] Sain Susanna Mustajärveltä blogi haasteen oman ulkonäön risut ja ruusut ja ajattelin vastata siihen samantien, sillä postaukseni oli juuri liittymässä ulkonäköön. Susannan blogin voit lukea TÄÄLTÄ […]

Leave a Comment

sing in to post your comment or sign-up if you dont have any account.