Haukkasinko liian ison palan?

Tuntuuko susta koskaan siltä, että olet haukannut liian ison palan? Olet vain yksinkertaisesti ajautunut tilanteeseen, joka tuntuu mahdottoman suurelta. Tilanteeseen, josta et usko selviäväsi, tai jos selviät se on todellinen ihme. Tällaisia tilanteita tulee vastaan, kun elämme elämäämme haasteita etsien. Vastaan tulee välillä tilanteita, jotka tuntuvat erittäin haasteellisilta, lähes mahdottomilta. Mitä yleensä teet tilanteessa? Miten reagoit siihen?Peräännytkö? Keksitkö selityksiä ja perusteluja sille, että miksi nyt kannattaisi mielummin luovuttaa kuin jatkaa? Vai lähdetkö kahta kauheammin haastetta kohti? Haluatko kohdata haasteen ja haastaa sen silmästä silmään?

S28

Mä olen luonteeltani erittäin periksiantamaton. Inhoan häviämistä, joten inhoan myös luovuttamista. En siedä yhtään itseltäni luovuttamista. Olen myös hyvä keksimään selityksiä, jos joskus olen luovuttanut. Selitykset ovat sitä laatua, että kenellekään ei jää epäselväksi se, että minähän en luovuttanut, vaan itseasiassa suunnitelmat vain muuttuivat. Pääosin olen pitkäjänteinen ja jos olen jotain päättänyt niin sen eteen teen niin paljon työtä, että sen saavutan.

S26

Tänä viikonloppuna olen tehnyt vain töitä. Olen raatanut, sillä ensi viikonloppuna on edessä koetus, joka tuntuu tällä hetkellä vuoren kokoiselta möykyltä. Olen kaukana mukavuusalueeltani. Olen tekemässä jotain, josta minulla ei ole mitään kokemusta. Olen täysin uudella maaperällä. Mua pelottaa, hirvittää, oksettaa ja kauhistuttaa. Mutta samalla olen super innoissani ja jännittynyt. 

S27

Tehän tiedätte, että olen tehnyt mallintöitä jo monen vuoden ajan. Reilu vuoden ajan olen toiminut mallina itsenäisenä yrittäjänä ilman toimistoa. Toimistolta siirtyminen tyhjän päälle oli erittäin jännittävää, sillä pelkäsin, etten saa töitä, sillä niin mulle vakuuteltiin, että tässä maassa ei töitä tule jos ei ole toimiston listoilla. Pyh! Onneksi tämä selvisi pian harhaksi, sillä monet nykyiset asiakkaani olivat vain tyytyväisiä siitä, että tein vihdoin omalla nimellä töitä. Kaiken sattuman ja hyvin tehtyjen töiden ansiosta olen nyt tilanteessa, joka on hiukan jännittävä ja aivan uusi, mutta onnistuessaan voi avata paljon uusia ovia. Olen onnekas, että minun osaamiseeni luotetaan ja minulle on tarjottu aivan huikeaa mahdollisuutta. Vuosi sitten en olisi voinut edes kuvitella tai saatika uskoa, että olisin tässä tilanteessa, jossa nyt olen. 

S17

Se mitä olen tekemässä on jotain uutta, jotain sellaista mitä ei ole vielä koskaan tehty. Olen kerännyt ihan huikean porukan kasaan. Mulla on vierelläni mahtava tiimi, joukko taitavia malleja, joiden kanssa tulemme rakentamaan aivan huikean näytöksen. Tulemme siis tekemään Suomen Häämessujen näytökset. Suomen Häämessut on täysin uusi häämessukiertue, joka saapuu Suomen viiteen kaupunkiin. Ensimmäinen näytös tullaan näkemään ensi viikonloppuna 22.11 Lahdessa klo 12 Lahden messukeskuksessa. Seuraavat messut ovat tammikuussa Tampereella, Oulussa, Seinäjoella ja helmikuussa Jyväskylässä. Messujen nettisivuille pääset tästä. Toimin näytösten tuottajana ja olen myös yksi malli muiden joukossa. 

Näyttökuva 2014-8-27 kello 17.22.44

Yleensä tällaisista asioista kirjoitetaan vasta sitten, kun tilaisuus on mennyt ja voidaan jälkikäteen puida sitä miten koitos on onnistunut. Ihmisiä pelottaa puhua asiasta etukäteen, sillä mitäs sit jos kokemus onkin täysi fiasko? Mitä jos epäonnistun? Itse haluan jo nyt todeta, että olen erittäin onnekas, sillä mulla on matkassa mukana niin ammattitaitoista porukkaa, että me ei voida kuin onnistua. Joudun tekemään ensi viikolla yötä päivää töitä. Tiedän, että en pysty nukkumaan, ja mua jännittää ihan hirveästi. Voin myöntää, että mua pelottaa. Mutta tiedän, että näytöksestä tulee aivan mahtava! Teen kaikkeni, että niin tulee tapahtumaan.

Nyt toivoisinkin, että mahdollisimman moni teistä käy tykkäämässä Suomen Häämessut -kiertueen facebook sivuista tästä. Olisi mahtavaa, jos saapuisit paikalle katsomaan ja kokemaan jotain uutta. Ja muistahan tulla myös moikkaamaan!

S21

Näissä jännittävissä ja pelon sekaisissa tunnelmissa aloittelen uutta viikkoa!

Kannustan myös sinua poistumaan ensi viikon aikana mukavuusalueeltasi tekemään vaihteeksi jotain aivan uutta ja ehkä vähän pelottavaakin. Lupaan, että se on sen arvoista!

Ihanaa viikon alkua!

♥ Susanna

Comments(4)

Hanna
17.11.2014 At 10:57 pm

Hienoa Susku!! Tulen varmasti moikkaamaan sinua!! <3

Jenni Friman
17.11.2014 At 10:57 pm

Vau!! Tsemppiä!

Leave a Comment

sing in to post your comment or sign-up if you dont have any account.