I´m on my #diet!

Se olis maanantai ja dietin aloituspäivä. Nyt olis 9+1 viikkoa Lahden Nordic Fitness Expoille ja vihdoin onneksi tämä kisoihin meno alkaa konkretisoitumaan. Eilen pidin siis viimeistä vapaasyöntipäivää, ja onnistuin todella syömään niin paljon herkkuja ja kaikkee mitä teki mieli, joten nyt on ollut ihana aloittaa dieetti. Fiilis on todella hyvä.

File 3.8.2015 17.42.52

Aamulla aloitin päivän aamulenkillä, joka siis olennaisesti kuuluu dieettiin. Lenkkejä onkin jo ollut ikävä. Rakastan sitä, kun päivän saa aloitettua raikkaassa ilmassa. Ja tällä kertaa säätkin on aivan mahtavia viime talveen verrattuna. Näin kesällä dieetin aloitus tuntuu niin luksukselta verrrattuna siihen, että aloitin viimeksi dieetin joulukuun alussa, jolloin oli pimeetä ja märkää. Suosittelen kyllä ehdottomasti päivän aloittamista pienellä aamulenkillä. Päivälle ei voi olla parempaa aloitusta!

File 3.8.2015 17.43.06

Tänään on selkeästi näkynyt myös liikenteessä se, että elokuu on alkanut. Monet on palanneet tänään töihin ja ruuhkat onkin olleet sen mukaiset. Heinäkuu oli niin ihanaa aikaa, kun sai yksin porhaltaa eteenpäin ja matkat taittu rivakasti. Täytyykin taas totutella siihen, että matkoihin tulee varata jatkossa taas vähän enemmän aikaa.

Oletko sä aamu- vai iltalenkkeilijä?

PSSTT.. muistathan PRIMEN Volume Xtreme ripsitarjouksen? Nyt olisi mahtava tarjous, ja vain teille blogin lukijoille, eli 100€ ripset alusta. Kannattaa käyttää tarjous hyödyksi. Tarjous on voimassa elokuun loppuun!

Comments(8)

ulla
4.8.2015 At 7:40 pm

Aaaaamulenkki !!!!!!!! niin paras päivän avaus !!! Juuri tulin juoksemasta. Nyt aamiainen ja töihin.
Arki alkoi eilen 🙂 .

  susannamustajarvi
  5.8.2015 At 7:40 pm

  Vau! Ihanan energinen päivän aloitus. Ihanaa viikkoa!

Rebecca
4.8.2015 At 7:40 pm

Sun blogia on kyllä ihan mahtava seurailla! Inspiraatio ja motivaatio taattu 🙂
Saako kysyä, että kuinka pitkiä sun lenkit yleensä on?

  susannamustajarvi
  5.8.2015 At 7:40 pm

  Moikka! Kiitos paljon. Mun lenkit kestää yleensä 45-60 min.

Tarja
4.8.2015 At 7:40 pm

Aamulenkki starttaa päivän mukavasti käyntiin.Lähden yleensä arkiaamuisin kuuden jälkeen tunnin lenkille.Sitten suihkuun, aamiaiselle ja töihin.

  susannamustajarvi
  5.8.2015 At 7:40 pm

  Kuulostaa aivan loistavalta päivän aloitukselta. Aamulenkki valmistelee kehon ja mielen päivän haasteisiin ja koko päivän on hyvä ja energinen olo. 👍🏻 ihanaa viikkoa ☀️

Milla
5.8.2015 At 7:40 pm

Onks tietoo paljon primes maksaa huollot? Tällai btw 😀 tsemppistä dieettiin! Again 😉

  susannamustajarvi
  5.8.2015 At 7:40 pm

  Kiitos Milla!muistaakseni ne on 50-85€ riippuu kuluneesta ajasta. Mun blogin lukijana saat -20% kosmetologin palveluista, johon kuuluu siis nämyös ripset ja huollot.

Leave a Comment

sing in to post your comment or sign-up if you dont have any account.