Joulu oli mahtava, ja sit taas mennään..

Olipas joulu!

Nyt onkin mukava muistella kahta viimeistä päivää..

Mä saavuin mun perheen luokse keskiviikkona illalla. Sain aivan loistavan vastaanoton, kun saavuin mun vanhempien maatilalle. Heti kun astuin ovesta sisään lauloi mun perhe mulle joululaulun. Lapset oli odottanu niin kovasti tädin tuloa, että ne halus yllättää mut laululla. Aika mahtava aloitus joululle! Mun perhe on kyllä aivan loistava!

File 25.12.2015 20.37.38
ihana joulupukki <3

Viimeiset kaksi päivää on ollu kyllä todella mahtavat perheen luona nauttien vain olemisesta ja siitä, että mihinkään ei tarvitse lähteä, mitään ei tarvitse tehdä. Sai vain oikeasti olla!

File 25.12.2015 20.38.28

Tällaisia päiviä on hyvä olla silloin tällöin, sillä ne antaa sitten taas puhtia jatkaa eteenpäin. Mä oon sellainen sähköjänis, että tällaisten lunkipäivien jälkeen jalat on jo niin kovasti menossa. Onneksi tänään pääseekin taas parin päivän tauon jälkeen salille. Uskon, että treeni tulee kulkemaan todella hyvin, sillä kyllä torstaina tuli sen verran tankattua, että nyt piisaa energiaa nostelemaan rautoja.

Mutta ennen kuin painelen salille, laitan tänne muutaman kuvan mun joulusta. Mun joulusta teki joulun se, että sain olla mun perheen kanssa. Tänä jouluna vietettiin 15 hengen porukalla joulua, johon kuuluu neljä lasta ja 11 aikuista. Mukana oli mun isovanhemmat, mun vanhemmat, täti ja setä, mun sisarukset sekä sisarusten lapset. Oli siis väkeä vauvasta vaariin kirjaimellisesti. Menoa ja meininkiä riitti, vaikka vain oltiin.

File 25.12.2015 20.38.51Joulun vietämmekin aina perheen kesken kaukana kaupungin hälinästä. Jouluun kuuluu olennaisena osana pukeutuminen ja tänä vuonna päädyin tilaamaan jouluksi villamekon Junkyard.fi nettikaupasta. Tämä asuvalinta oli juuri sopiva, sillä se oli lämmin, siisti ja mukava pitää päällä. Just sopiva aattopäivän juhlaan.

File 25.12.2015 20.37.24

Joulun kruunaa ehdottomasti aina ihanat lapset. Me löydettiinkin “Popin” kanssa nukkuva tonttu ja suudeltiin possua siinä toivossa, että se muuttuisi prinssiksi, tai prinsessaksi. Harmiksemme niin ei tosin käynyt, ainakaan tänä jouluna. Me pelailtiin, tehtiin korttitaikatemppuja, saunottiin, syötiin, laulettiin ja nukuttiin. Aivan täydellistä.

Lapset on vaan niin mahtavia!

File 25.12.2015 20.38.09Ja jos lapset on mahtavia, niin on myös mun isovanhemmat. Mulla on kyllä sellainen teräsmummo, että oksat pois. Ja eihän se joulu ihan pelkäksi makoiluksi mennyt, sillä me vähän jumppailtiin mun mummun kanssa, mutta siitä kuulette lisää huomenna..

Sellainen joulu tänä vuonna. Ihania muistoja, joita onkin kiva muistella myöhemmin lisää!

Millainen sun joulu oli?

Onneksi loma jatkuu, ja huomenna olisikin lähtö Rovaniemelle.

  • Share:

Leave a Comment

sing in to post your comment or sign-up if you dont have any account.