Kaksi yötä kilpailuun

Ja kuten tapana on kysyä, miltä nyt tuntuu?

Fiilikset on olleet koko viikon erittäin hyvät. Muiden kokemuksia kuunnelleena odotin jotain paljon pahempaa. Mä olen ollut suht hyvällä tuulella. Nälkä ei ole ollut mikään suuri. Itse asiassa vatsa on ollut enemmän täynnä kuin nälissään. Välillä tulee ihan sellainen olo, että teemmekö jotain väärin? Vai oonko jotenkin masokisti, etten huomaa olevani rikki?! Vai mistä tämä johtuu? Missä se kaikki kärsimys on?  

Okei, vielä on jäljellä viimeinen päivä ja sit se kilpailupäivä. Ehkä silloin tulee sit ne kärsimykset..?

KH7A2789
Hymy ei hyydy! Kuva: Tomi Rehell. Hiukset&meikki: Tuija Leivo/Prime Hair And Beauty Design

Mä olen viimeisen viikon ajan lähinnä lepäillyt ja antanut aikaa itselleni. Ehkä maailman hienointa, ja jokaisen tulisi suoda itselleen tällainen viikko muutaman kerran vuodessa. Ajoittain olen ollut väsynyt, mutta en koe sitä kovinkaan suurena juttuna. Muisti on hiukan ollut kehnompi ja sanoja on joutunut välillä hakemaan ihan muutamia pitkiä sekunteja, mutta nekin ovat olleet vain hauskoja juttuja, sillä välillä on ihan vapauttavaa olla hölmö. Ja itselleen on kyllä kiva nauraa. Ja nyt sitä on saanut olla hölmö ihan luvan kanssa. 🙂

Lyhyesti virsi kaunis; tämä kaikki on täyttä totta, en kaunistele yhtään.

Näissä tunnelmissa jatketaan matkaa.. Nähdään Kultsalla! Toivon kaikille viikonloppuna kisaaville oikein paljon onnea ja menestystä! Tästä viikonlopusta tulee huikea. 

★ Susanna

pssstt..

Muutama juttu vielä.

Instagramissa olen päivittäin kertonut lyhyesti videon muodossa, miten valmistelevaviikko on mennyt. Käyhän kurkkaamassa siellä @susanna_mustajarvi 

Ja niin, kävin eilen brasilialaisessa sokeroinnissa kilpailuja varten. Sokerointi näin kesäaikaan on arkea huomattavasti helpottava juttu, joten jos sulla on tarvetta niin nyt olis hyvät tarjoukset PRIMEssä. 

huhti-toukokuun-tarjoukset

Leave a Comment

sing in to post your comment or sign-up if you dont have any account.