Mitä #kotitreenijengi on?

Kotitreenijengi sai alkunsa maaliskuussa 2020, kun korona iski maailmanlaajuisesti, ja meidän kaikkien oli löydettävä uusia tapoja liikkua.

Pienen pojan äitinä huomasin nopeasti, kuinka treenit alkoivat jäämään vähemmälle, kun tiettyjä treeniaikoja ei ollut sovittuna. Tästä syystä päädyin perustamaan yhdessä 80 Instagram seuraajani kanssa #kotitreenijengi n. Kuukausien ja nyt jopa vuosien saatossa ryhmä on kehittynyt huimasti ja joka viikko treenaamme livevideon kautta yhdessä, mutta jokainen omassa kodissaan. Jengissä aidosti tsempataan toisiamme tekemään treenit tehokkaasti ja muistutetaan jatkuvasti siitä, miksi me liikumme. Treeni tuo hyvän olon – miksi emme siis antaisi sille aikaa?

Meillä on tapana aina kuitata ryhmään, kun on saanut treenin tehtyä. Tämä motivoi tekemään treenit ja samalla tsemppaa myös muita tekemään. Lisäksi ryhmässä jaetaan myös ne hetket, kun treeni ei meinaa luistaa. Jokaisella meistä on myös haastavia elämänvaiheita. Silti liikkuminen kannattaa pitää osana arkea. Yksi treenikerta viikossa on aina parempi kuin ei yhtään!

#kotitreenijengi Liity mukaan