Kuinka sä voit, noin niinku oikeesti?

Elän tällä hetkellä ehkä elämäni kiireisintä aikaa. On monta projektia päällekkäin, harrastuksia, mahtava parisuhde ja tulossa on isoja muutoksia elämään. Elän todella unelmaa, eikä sille näy loppua! Joskus sain tänne blogiini kommentin, jossa lukija kehoitti näreissään, että lopettaisin pilvilinnoissa elämisen ja putoisin takaisin maan pinnalle. Mutta miksi tekisin niin? Miksi muuttaisin tapaani elää elämää? Koen tämän oman elämäni juuri sellaiseksi kuin haluankin. Enkä koe eläväni pää pilvissä. Elän elämääni optimistisesti. Anteeksi niille, joiden mielestä se on leijumista jossain, mutta toivon, että myös sinä saat kuitenkin jotain ajatuksistani.

Multa usein kysytään, että miten sä voit niinku oikeesti. Monet ei usko, että voin hyvin. Monet ajattelee, että uhraan elämäni fitnekselle. Monet uskovat, että voin huonosti, sillä fitness on kituuttelua, fitness on sairasta ja sitä harrastaa vain itsekkäät ihmiset. Pyydän anteeksi, että joudun tuottamaan pettymyksen. Tämä minun bikini fitness harrastukseni on tuonut paljon hyvää mun elämään. Olen aina ollut erittäin kiinnostunut omasta hyvinvoinnista (sekä muiden), mutta fitneksen myötä olen oppinut erittäin paljon itsestäni. Koen olevani ihminen, joka on aina ollut valmis auttamaan muita. Saan siitä itsekin niin paljon hyvää mieltä, että haluan vilpittömästi tehdä niin. Jossain kohtaa kuitenkin olisi myös hyvä keskittyä siihen omaan napaan ja ihan vain itseensä. Kaikkeen ei tarvitse aina pystyä ja joskus on vain opittava sanomaan ei. Mulle tuo ein sanominen on todella vaikeaa. Onko sulla samanlaisia kokemuksia? Ja tästä syystä sitä löytää vähän väliä itsensä sellaisista tilanteista, että ei oikein itsekään ymmärrä miten siihen taas päädyttiin. Kohteliaasti ei sanan sanomisen opettelu toisi mukanaan aikaa, ja vapautta. Miksi silti sen sanominen ei tunnu hyvältä? Mistä tämä tunne sitten oikein tulee? Onko meillä kuitenkin vähän sellainen asenne, että ein sanominen olisi itsekkyyttä? 

Noh, tuohonhan me emme saa absoluuttista vastausta, joten varmasti on ajan haaskausta edes pohtia sitä enempää. Tässä kohtaa haluan kuitenkin antaa pointsit harrastukselleni, sillä sen ansiosta olen alkanut tuijottamaan enemmän omaa napaa. Harrastus vie paljon aikaa. Mutta koska se on mun vapaa-aikaa, niin mielelläni käytän sen salilla ja harrastamalla liikunta, juuri niinkuin haluankin. Myös ravitsemuspuoli vie päivästä paljon aikaa, mutta haluan tehdä sitä, joten sekään ei haittaa. Mutta miksi se sitten haittaa muita? Miksi muille se on ongelma? Mulle se ei nimittäin ole. 

Viime perjantaina oli Tampereella Koreus -design fot your hairin avajaiset.
Viime perjantaina oli Tampereella Koreus -design for your hairin avajaiset. Kuvassa kanssani ovat liikkeen omistaja Maarit (toinen oikealta) ja bikini fitness ladyt Caroliina ja Renata.

Olen niin onnellinen siitä, että reilu vuosi sitten tein päätöksen lähteä tavoittelemaan kisalavoja. Tiedän, että jos olisin tehnyt toisenlaisen päätöksen, olisin katunut sitä jo luultavasti lähitulevaisuudessa. Koen jo nyt kuuluvani kisalavoille, vaikka en siellä ole edes vielä käynytkään. Mallina työskennellessä näytöksissä saan olla lavalla, ja rakastan esiintymistä. Rakastan sitä, kun musiikki soi, ja kaikki kiinnittää huomion mun päällä olevaan pukuun ja siihen mun fiilikseen mikä mulla on lavalla ollessa. Mulle tärkeintä on saada katsojille mahdollisimman hyvä elämys meidän näytöksistä ja sen vuoksi teen parhaani lavalla. Tämä kaikki edellä mainittu on mielestäni täysin rinnastettavissa kilpailulavoihin. Puku, jota kannan kilpailuissa, on vuosia kestäneen työn tulos. Se on kroppa, jota olen vuosia havitellut ja sitä esittelen enemmän kuin mielelläni. Haluan myös saada jaettua sitä mun omaa hyvää fiilistä katsojiin. 

Tiedän, että fiilikseni tulee olemaa erittäin korkealla ja sen vuoksi tuntuu kuin haluaisin jo olla siellä lavalla. Työskentelen paljon mieleni kanssa. Käyn läpi omia pelkojani, ja tämä matka on ollut erittäin opettavainen. Mulla on taustalla kokemuksia, joiden vuoksi koen olevani ikuinen kakkonen. Tuosta ajatuksesta haluan päästä eroon. Lupaan, että huhtikuussa Kultsalla ainakin omassa päässä olen ykkönen. Katsotaan sitten mihin se riittää käytännössä! 

Viime viikon poseerausharjoituksista.
Viime viikon poseerausharjoituksista. Ihana Caroliina!

Eli vaikka elämä on erittäin kiireistä tällä hetkellä. Häihin on enää kaksi viikkoa ja työt painaa päälle. Kaikesta tästä huolimatta, mä voin erittäin hyvin, noin niinku ihan oikeasti!

Mikä on sellainen asia sinun elämässäsi, mitä olet aina halunnut tehdä mutta et ole uskaltanut yrittää? Miksi et lähtisi kokeilemaan olisiko sinusta siihen? Mikä on pahinta mitä voisi sattua? Ainakin oppisit lisää itsestäsi!

Tsemppiä viikonloppuun! 

Meidän The National Wedding Show saapuu tänä viikonloppuna lauantaina Oulun Superpark Areenalle. Tuu moikkaamaan, kun saavut paikalle! Nähdään siellä! 

★ Susanna

Kiitos tästä hetkestä,
The National Wedding Show

Leave a Comment

sing in to post your comment or sign-up if you dont have any account.