Kuntotsekki ja kisadietin aloitus

Se olis tänään heinäkuun viimeinen päivä ja huomenna siirrytään elokuuhun. Ja tämähän tarkoittaa sitä, että syksyn kisadieetti kolkuttelis jo ovelle. Eilen mulla olikin kuntotsekki ja dieetin aloituksen suunnittelu FitFarmin toimistolla. Kunto kuulemma on hyvä ja tästä on nyt hyvä lähteä dieetille. Dieetti alkaa ens maanantaina, eli vielä olisi yksi vapaasyöntipäivä jäljellä, jonka jälkeen oonkin kisadieetillä sitten loppu syksy. Oon tosi innoissani, vaikka elämä ei sinällään mihinkään muutu. Elän kurinalaisesti läpi vuoden, mutta on mahtavaa, kun dieetillä alkaa näkemään työnsä tulokset eri tavalla. En malttaisi odottaa!

IMG_9981004

Ajattelin viikonloppuna pitää vapaasyöntipäivän sunnuntaina, kun me suunnataan Helsinkiin brunssille yhdessä FitFashionin bloggaajien kanssa. On muuten vihdoin hienoa päästä tutustumaan kollegoihin. Odotan brunssia todella ja varsinkin tre-hki-tre ajomatkoja, jonka taitamme Sonjan, Pauliinan ja Emman kanssa yhdessä kimppakyydillä. Päästään kunnolla vaihtamaan ajatuksia matkan aikana. Brunssista varmasti saat lukea useastakin FF:n blogista sunnuntain aikana, joten pysyhän kuulolla.

Lauantaina mä nään tiimiystäväni Krista Seunan. Meillä olis treenit Tampereen Wolfilla, ja mikäs muukaan kuin jalkapäivä vuorossa. Mahtavat treenit siis tiedossa.

Jos haluat pysyä matkassa mukana reaaliajassa, seuraa mua instagramissa @susanna_mustajarvi tai facebookissa Tmi Susanna Mustajärvi!

Millaisia viikonloppusuunnitelmia sulla on?

Comments(4)

Clarissa
31.7.2015 At 9:00 am

Munkin viikonloppu menee mukavissa merkeissä kun tapaan huomenna opiskelukaverit pitkästä aikaa Hämeenlinnaan. Tsemppiä dieetille ja hyvää viikonloppua!

  susannamustajarvi
  1.8.2015 At 9:00 am

  Kuulostaa kivalta. Nauti opiskelukavereiden seurasta ja ihanaa viikonloppua! Kiitos!

Tarja
31.7.2015 At 9:00 am

Lähden huomenna 11 v poikani kanssa mökille.Mukavaa yhdessäoloa ennenkuin koulu ja omat opiskelukiireet alkavat.Itsekin aloitin dieetin tänään kun vaaka näytti turhan isoja lukemia kahden viikon loman jälkeen.Tuli herkuteltua ja lenkkeilyt jäi väliin..Tekeekin jo mieli salaattia ja muuta kevyempää sapuskaa kun tottunut syömään terveellisesti.!Mukavaa viikonloppua ja Hesan reissua sinulle!

  susannamustajarvi
  1.8.2015 At 9:00 am

  Kiitos! Rauhottuminen ja yhdessä olo varmasti tekee hyvää ennen arki kiireiden alkua. Oikein ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua!

Leave a Comment

sing in to post your comment or sign-up if you dont have any account.