KUVIA bäkkäriltä, asiaa stailauksesta ja vinkki äitienpäivälahjaan

Sportyfeel Fitness Classicista on nyt kulunut kaksi viikkoa ja fiilis on vieläkin erittäin korkealla. Ja jotta fiilis ei pääsisi laskemaan ajattelin tänään julkaista kilpailuiden takahuoneessa otettuja studiokuvia. Olen aikaisemmin kuvia julkaissut jo instagramissa, mutta muuten kuvat ovat pysyneet tähän asti minun omassa pöytälaatikossani.

/srv/www/fitfashion wordpress/releases/20150429070043/app/wp content/uploads/sites/95/2015/05/Susanna Nettikoko 9

Susanna nettikoko-12

Susanna nettikoko-11

Kuvaajana on toiminut aina yhtä valloittava ja taitava kuvaaja Tomi Rehell. Rehell Photographyn virallisille nettisivuille pääset tästä. Käy ihmeessä kurkistamassa sieltä mitä kaikkea tämä kuvaaja on saanut aikaiseksi. Tomin kanssa olen nyt tehnyt muutaman kerran yhteistyötä ja pakko kyllä todeta, että siinä on ammattilainen kohdillaan. Kuvat ovat poikkeuksetta hyvin onnistuneita. Mikä parasta ainakin näin mallin näkökulmasta on, että valojen säätämiseen ja muuhun säätämiseen ei mee juurikaan aikaa. Tämä mies tietää mitä tekee ja tulos onkin sen näköistä. Jos haluat itsestäsi onnistuneita kuntokuvia, on kokemukseni mukaan Tomi Rehell ehdottomasti yksi parhaimmista valokuvaajista.

Susanna nettikoko

Kisabiksut on tehty yhteistyössä Laws of L1ght Anni Niemen kanssa. Biksujen väriksi alkujaan mietimme jotain tummaa, ja tilasimme jo yhden kankaankin, mutta jostain kätköistä Anni löysi tällaiset lilat biksut ja kun sovitin niitä tuntui ne heti omalta. Väri on mun mielestä juuri sopivan heleä ja hiukan erilainen kuin mitä on nähty aikaisemmin. Violetteja biksuja on ollut, mutta ne ovat olleet hiukan tummempia. Myös tänä keväänä lila oli suosittu väri. Biksuihin olen ollut enemmän kuin tyytyväinen. Annin kanssa työskentely oli vaivatonta ja joustavaa. Anni osasi hyvin toteuttaa ne visiot mitä mun päänsisällä olikin. Mun apuna biksujen suunnittelussa ja teettämisessä aktiivisesti oli myös mukana mun valmentaja Anna Ojala. Ensikertalaisena oli mahtavaa saada apua myös kokeneemmalta, joten varmaa oli, ettei menestyminen ainakaa olisi jäänyt biksuista kiinni.

Susanna nettikoko-8

Stailauksen mulle loihti taitava kampaaja ja meikkaaja Tuija Leivo Prime Hair And Beauty Designista. Hiukset on muotoiltu ghd classic raudalla. Tuija saapui kisoihin jo lauantaina ja yövyimme samassa hotellissa. Voi kuulkaa, mulla oli ihan luksus oltavat, kun sekä mun valmentaja että stailaaja olivat lähellä koko kisaviikonlopun. Sain rauhassa keskittyä vaan tulevaan kisaan. Pystyin luottamaan, että ympärilläni olivat juuri ne ihmiset, jotka tekevät kaikkensa, että olen lavalla parhaassa iskussa. Sisäinen latautuminen jäi vain omaksi huolekseni. En voi kyllin kiittää tästä, sillä luulen, että mun tilanne on aika spesiaali ja usein kilpailijat ovat asioiden kanssa melko yksin.

Susanna nettikoko-3

Olen erittäin onnellinen, että mulla on valmentaja, joka todella tekee valmennusta yksilöllisesti. En osaa edes kuvitella, millaista olisi olla sellaisessa valmennuksessa, jossa valmentajalla on kymmeniä valmennettavia. Valitettavasti siinä kohtaa väistämättä työn laatu tai ainakin työn yksilöllisyys kärsii. Anna on koko kilpailuprosessin ajan ollut mukana suunnittelemassa niin kisabiksut, stailauksen ja kokonaisuuden. Se millaisena näitte minut lavalla, on mun tiimin Annan, Tuijan ja mun miehen sekä monen muun yhteistyön tulos. Vaikka lavalla olin yksilöurheilija, taustalla oli kuitenkin toimiva joukkue. Ja niinhän sitä sanotaan, että menestyäkseen urheilija tarvitsee tuekseen toimivan tiimin. Minulla on juuri sellainen!

Kiitos Anna Ojala! Kiitos Tuija Leivo! Kiitos Anni Niemi! ja kiitos rakas mieheni Ville! Kiitos Team Sportsnutrition.fi ja kaikki te jotka olitte matkaani tukemassa.

Näihin kuviin ja tunnelmiin.. on ihana alottaa tämä viikko! Rupean jälleen olemaan valmis nousemaan lavalle. I will rock! Once again!

★ Susanna

pssstt.. ensi lauantaina 9.5 klo 16-19 Prime Hair And Beauty Design järjestää asiakasillan, jossa illan aikana esitellään Primeen rantautuneita uusia tuotesarjoja. Tuotteisiin sinun on mahdollisuus päästä tutustumaan ammattilaisten ja tuotekonsulttien opastuksella. Paikanpäällä on huipputarjouksia sekä tuotteista, että varatuista ajoista unohtamatta. Myös pientä purtavaa kuplivan kera. Olen myös paikalla, joten tule ihmeessä moikkaamaan. Kerron myös mielelläni kokemuksia uusista tuotteista (ihonhoitotuotteet -417, sekä MSCHIC mineraalimeikit), sillä olen niitä päässyt jo jonkin aikaa kokeilemaan. Tässä on mahtava tilaisuus löytää myös jotain kivaa äidille lahjaksi sunnuntaita varten tai tule vaikka yhdessä äitisi kanssa. Nähdään siis siellä!

11133788_956240197754796_7013123597124693244_n

 

Leave a Comment

sing in to post your comment or sign-up if you dont have any account.