Lomakuulumisia

Pikainen moikka kaikille täältä Antalyasta! Eilinen kirjoitukseni sai kovasti kommentteja niin täällä blogin puolella kuin muuallakin sosiaalisessa mediassa. Kiitos kaikille niistä, ja anteeksi teille, joille en ole vielä ehtinyt vastaamaan. Jokainen kommentti herätti mussa vahvoja tunteita ja ne avasivat jälleen kerran hieman enemmän mun silmiä. Ikävää huomata kuinka yleistä tuollainen kiusaaminen on ja meitä samaa kokeneita on monia. Haluan nyt kaikille yhteisesti todeta, että hyvä puoli elämän tuomissa haasteissa on se, että niistä voi aina oppia jotain. Jos ei ole tyytyväinen omaan elämäänsä, tulee katsoa peiliin ja lähteä muuttamaan sitä siihen suuntaan kuin itse haluaa. Otetaan siis vastuu omasta elämästä. Poistetaan ikävät asiat, pahaa puhuvat ihmiset lähipiiristä ja jatketaan matkaa. Toivon kaikille samojen asioiden kanssa kamppaileville tsemppiä tulevaan! Asioista on aina hyvä puhua. Se yleensä puhdistaa ilmaa ja kuten mun postauksenkin kanssa kävi, sain itse kommenteista jälleen uusia näkökulmia. Kiitos niistä teille!

Hyvinvointivalmentajana mulle on ollut hiukan haastavaa tuoda esille tällaisia asioita omasta elämästä, sillä koen, että jotta voin auttaa muita tulisi mun oma elämä olla sellainen mitä opetan muille. Uskon kuitenkin, että kirjoittamalla aiheesta pääsen oppimaan asiasta entistä enemmän ja sen vuoksi halusin tämän teidän kanssa jakaa. Kiitos että ette syöneet mua elävältä ja ymmärsitte mistä kirjoitan 🙂 Näiden kokemusten jälkeen pystyn jälleen yhä enemmän ymmärtämään muita samaa kokeneita ja se on yksi vahvuus omassa ammatissani.

IMG_5021

Mutta sitte kuulumisiin. Loma on lähtenyt aivan loistavasti käyntiin. Olen saanut ajatukset erittäin hyvin pois työasioista ja olemme nauttineet Villen kanssa toistemme seurasta. Tämä hotelli on aivan loistava, jossa ei todella tule tylsää. Paljon ohjelmaa, urheilua, aivan loistavat ruoat ja lämpöä piisaa. Joka ilta saamme nauttia hienosta showsta ja lauantaina saimme kokea myös turkkilaisen ilotulituksen. Eilen kävimme Hamam kylpylässä, jossa meidän iho kuorittiin ja pestiin päästä varpaisiin, ja tämän jälkeen saimme kokovartalohieronnan. Ehdottomasti tämä kannattaa kokea, jos tulet joskus Turkkiin.

Laitan nyt teille hotellimme esittelyvideon nähtäville, jossa näette mm. hamam kylpylän ja paljon muuta.

https://www.youtube.com/watch?v=trYLjWeWAAg

Täällä netti toimii erittäin huonosti ja joudun blogia päivittämään hiukan haasteellisesti. Sen vuoksi lomakuvia en vielä pysty julkaisemaan, mutta niitä on tulossa kyllä myöhemmin.

Ootko sä koskaan käynyt Turkissa?

 

Comments(2)

Eve / Queen Of Everything
23.6.2015 At 6:22 pm

Mä oon käynyt kahdesti Turkissa, Bodrumin niemimaalla Torbassa ja Gümbetissä viimeisillä kahdella kesälomalla, ja nyt varasin noin kaksi tuntia sitten matkan tuonne Alanyaan 🙂 Bodrum on aika hieno paikka ja Turkin Riviera, todella kaunista ja ns. “parempaa” seutua, joten mielenkiinnolla odotan millainen on Alanya. Mä haen tuolta lomalta todella kuumaa hellettä, aurinkoa ja uimista, joten mulle se on pääasia. Turkkia kohtaan oli vuosikausia joku ihmeen negatiivinen ennakkoluulo mutta kun kerran menin niin hullaannuin ihan täysillä. Siellä on niin ihanan kuumakin! Hauskaa reissua sinne sulle 🙂 Jään odottamaan paaaaaljon lomakuvia!

    susannamustajarvi
    23.6.2015 At 6:22 pm

    Pakko sanoa, että Turkki on ollut kyl erittäin positiivinen yllätys. Mullakin on ollut ennakkoluuloja. En tiedä mistä nekin oikein on tulleet, mutta kaikinpuolin täällä on kyllä kaikki kohdillaan. Lämpöä piisaa, ihmiset on mukavia ja ruoka on ihan loistavaa! Tää Antalya on hieno paikka. Me ei tosin tulla varmaankaan käymään juurikaan nähtävyyksissä, koska tavoite on vain olla. Mutta mitä ollaan kuultu niin täällä on tosi hienoja paikkoja kyllä sellaisille, jotka haluaa enemmän sisältöä lomaansa. Nappi valinta kyllä.
    Kiitos! Lomakuvia laitan viimeistään sitten kun ollaan taas suomessa ja netti toimii paremmin.

Leave a Comment

sing in to post your comment or sign-up if you dont have any account.