Lomakuvia osa 1

Vihdoin saan teille muutamia lomakuviakin näytille. Internetin kanssa on ollut pientä säätöä, joten kuvien lataaminen ei oikein oo meinannut onnistua. Sain kuitenkin joitakin jo koneellekin, joten laitan niitä tännekin näytille hyvää lomafiilistä nostattamaan.

FullSizeRender-21
Love <3
Päivän paras hetki; aamusali!
Päivän paras hetki; aamusali!

FullSizeRender-20FullSizeRender-14FullSizeRender-17

Kuten kuvistakin näkyy sää on todella suosinut meitä, ja ollaankin paahduttu kohta viikko täällä Antalyan auringon alla. Tää hotelli on ollut kaikinpuolin aivan mieletön, eikä sen vuoksi olla lähdetty rantaa pidemmälle kalaan. Ollaan viihdytty täysin makoillen, urheillen ja syöden. On vesijumpattu, uitu, saleiltu, pelattu vesipalloa, bingoa ja laulettu, tanssittu, syöty, juotu ja levätty. Lomaa parhaimmillaan ja se olikin meidän tavoite, että tällä lomalla ei sännätä paikasta toiseen. Tavoitteena on saavuttaa täydellinen rentous ja fiilis, mihinkään ei ole kiire, mitään ei ole pakko tehdä, jos ei jaksa. Vielä ei tylsyyttä olla koettu ja päivät on olleet erittäin monipuolisia.

Meille tavallisesti matkustelu tarkoittaa uusien paikkojen näkemistä, eri kulttuureihin tutustumista. Ollaan useimmiten matkat tehty omatoimisesti. Nyt ensimmäistä kertaa ollaan all inclusive matkalla. On ollut kyllä erittäin positiivinen yllätys ja juuri sopiva tapa lomailla tähän kohtaan, kun viime hetket meidän elämässä on ollut yhtä mylläkkää ja isoja juttuja on tapahtunut kevään aikana. Tämä on ollut juuri sopiva tapa nollata kaikki. Täydellistä!

FullSizeRender-18
VESIJUMPPAA!!
FullSizeRender-19
VESIPALLOO!!
FullSizeRender-13
BINGOO!

IMG_5067

Teen lomatreeneistä ja ruokavaliosta omat postaukset vielä myöhemmin. Eilen havahduin siihen, että tosiaan syksyn kisoihin ei oo enää kuin 15 viikkoa jäljellä. Monia varmasti kiinnostaa, miten mä olen toteuttanut lomani kisoja silmällä pitäen. Myöhemmin laitan vielä lisää kuvia, kun tosiaan pääsen paremmille internetyhteyksille Suomeen. Mutta tässä esimakua ja fiilistelyä meidän honeymoonista.

IMG_5040
Täyttä rakkautta <3
IMG_5052
Beach Bar
IMG_5048
MEILLÄ ON IHANAN LÄMMIN TÄÄLLÄ!

IMG_5049IMG_5051

Millainen keli siellä Suomessa on? Joko lomat ovat alkaneet?

FullSizeRender-10

FullSizeRender-11
Loma, juuri oikeaan aikaan!

Comments(6)

Mies
25.6.2015 At 8:15 pm

Hei,
Olen seurannut sun blogia ja nähnyt susta satoja kuvia.. Jokaisessa kuvassa sä oot todella hyvännäköinen, ettei ihme ihmiset ovat katellisia ja sua kiusataan.. Jokatapauksessa sulla on hyvä maine ja moni pitää susta. ja toivotaan sulle parasta 🙂

Mun mieli pyöri sellanen asia, että miksi sä et edelleen olisi miss Suomi ? =) Koska sä oot miljoona kerta kauneempi kuin Sara Sieppi tai ketä tahansa suomen missiä ja sinulla on tää maan paras bikini fitness kroppa!

Voin sanoa tässä maassa ei tuu kauneempi kuin sä eikä vartalosta.. Onnea Lahteen

  susannamustajarvi
  26.6.2015 At 8:15 pm

  Kiitos paljon kohteliaisuuksista! Olen otettu niistä.
  Ja kiitos tsempeistä Lahteen. Tulee olemaan varmasti jälleen tiukka ja hieno kisa!

  Ihanaa alkavaa viikonloppua!

Mari
25.6.2015 At 8:15 pm

Äh. Täällä on normaali kesäkuu eli sadetta piisaa ja lämpöö 11 astetta. Aurinko ei ole tainnu ainakaan täällä meillä päin juurikaan näyttäytyä. Onneksi on ollut muuta puuhaa. Tänään käytiin poliisimuseossa ja huomenna mennään Vapriikkiin. Täytyy kehitellä sellaista tekemistä ettei säällä ole niin suurta merkitystä. Loma on kuitenkin mukavaa ja rentouttavaa eikä saa antaa sään masentaa. Ja toisaalta kivoja kelejä on turha odotella, menee pian koko loma odotellessa. On teillä siä ollu kyllä mukava loma!

  susannamustajarvi
  26.6.2015 At 8:15 pm

  Hyvä asenne! Turha sitä on parempia säitä tosiaan jäädä odottelemaan. Asenteesta se on kiinni, millaisen loman itselleen rakentaa. Kiitos paljon kommentistasi Mari :)! Me tuodaan aurinko mukanamme Suomeen. Lupaan 😉

Tarja
26.6.2015 At 8:15 pm

Pilvinen sää,lämpöä +18 astetta.Tänään viikon ensimmäinen sateeton päivä.Lomaa ei ole.Teen kesän opiskeluun kuuluvaa työharjoittelua.Jos viikonloppuna ennättäis mökille ajamaan nurmikon.Kiusaamista koskeva juttusi oli tosi hyvä ja varmasti monia koskettava.Itsellänikin on kokemusta koulukiusattuna olemisesta yläasteella ja aikuisiällä olin pitkään parisuhteessa luonnehäiriöisen miehen kanssa.Hän purki pahaa oloaan minuun.Haukkui ja halveksi.Olen tehnyt paljon töitä itsetuntoni kanssa eron jälkeen.On ollut myös “ystäviä” joihin olen pettynyt kun ovat levittäneet luottamuksella kertomiani asioita eteenpäin yms.. Mielestäni olet aito ja empaattinen ihminen.Oikein mukavaa ja rentouttavaa loman jatkoa teille sinne Turkkiin!

  susannamustajarvi
  26.6.2015 At 8:15 pm

  Kiitos Tarja! Loma on ollut kyllä erittäin hyvä, ja se tuli todellakin tarpeeseen. Toivottavasti ennätät rentoutua mökillä viikonloppuna! Hienointa on saada tehdä juuri sitä mistä nauttii, jolloin ei haittaa vaikka lomaakaan ei juuri olisi. Kun nauttii arjen pienistä lepohetkistä ja osaa ottaa rennosti myös viikonloppuisin niin uskon, että sillä jaksaa taas pitkälle syksyyn ja talveen.
  Harmi, että myös sulla on kokemuksia kiusaamisesta. Toivon, että olet saanut käsiteltyä parisuhteessasi olleet epäkohdat. Viesteistäsi välittyy hyvä elämänasenne, ja sillä pääset pitkälle, kun jatkat samaan malliin.
  Muista että olet hyvä juuri tuollaisena!
  Ihanaa ja rentoa mökkiviikonloppua!

Leave a Comment

sing in to post your comment or sign-up if you dont have any account.