Matto lastenhuoneeseen – villamatto, joka mahdollistaa tekijöilleen hyväpalkkaista työtä!

  • Etusivu
  • /
  • Yleinen
  • /
  • Matto lastenhuoneeseen – villamatto, joka mahdollistaa tekijöilleen hyväpalkkaista työtä!

Kaupallinen yhteistyö Sukhi kanssa.

Äitiyden myötä omasta kodista on tullut entistä tärkeämpi paikka. Vietän kotona aikaa enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Tämän vuoksi haluan, että kotini on viihtyisä. Kun lapsi tulee taloon, pitää alkaa pohtimaan viihtyisyyden lisäksi myös kodin sisustusta tarkemmin lapsiperheelle sopivaksi. 

Kun lapsi tulee taloon, pitää alkaa pohtimaan kodin sisustusta lapsiperheelle sopivaksi. 

Meillä ei ole vielä erillistä huonetta Peetulle, mutta tulemme lähitulevaisuudessa muuttamaan työhuoneemme lastenhuoneeksi. Yleensä sisustamisessa minulla eniten haasteita tulee maton löytämisessä. Olen useasti ostanut maton ja heti palauttanut sen. Minun kokemus on se, että hyvän maton löytäminen ei ole helppoa. Tästä syystä päätin lastenhuoneen sisustamisessa lähteä juurikin matosta liikkeelle. 

En pidä turhasta kuluttamisesta. Ostan hyvin harvoin mitään, ja aina kun ostan minä todella tarvitsen sitä ja ostamiseen on hyvä syy. En siis ostele jatkuvasti asioita. Rakastan minimalistista ajattelua – vähemmän on aina parempi. Sen vuoksi haluan aina panostaa laatuun. 

En pidä turhasta kuluttamisesta. Ostamiselle pitää olla aina hyvä syy. 

Sopivaa maton toimittajaa etsiessä törmäsin mattoja valmistavaan Sukhi verkkokauppaan. Heidän tarina kosketti. Oli hienoa löytää taho, jolla on samanlaiset arvot kuin minulla. Ja mikä parasta, he lähtivät tekemään kanssani yhteistyötä. Samalla pääsin mukaan tekemään hyvää, sillä yritys tekee yhteistyötä suoraan matontekijöiden kanssa Intiassa, Nepalissa, Turkissa ja Marokossa. 

On aivan loistavaa, että nykyään on yrityksiä, jotka omalla toiminnallaan mahdollistavat työpaikkoja kehitysmaihin ja vielä niin, että he maksavat työntekijöille hyvää palkkaa. Keskimääräisesti Sukhin työntekijät ansaitsevat huomattavasti enemmän kuin paikallinen keskiansio, yleensä noin 2-3 kertaa korkeamman palkan. Tämän ansiosta matontekijät pystyvät saavuttamaan korkeamman elintason ja esimerkiksi pitämään huolta, että heidän lapsensa pääsevät kouluun. Äitinä tällaiset asiat merkitsevät paljon. 

Matontekijät pystyvät saavuttamaan korkeamman elintason ja pitämään huolta, että heidän lapsensa pääsevät kouluun.

Lähdin tutustumaan käsintehtyihin mattoihin yrityksen nettisivuilla olevan chat palvelun kautta. Minusta on tärkeää, että asiakaskokemus on hyvä heti alusta alkaen. Lähtökohta maton hankkimiselle oli haastava, sillä minulla ei juuri ollut kriteereitä matolle. Ajattelin, että sen tulisi olla vaalea, ja sen pitäisi kestää lapsiperheelle sopivaa kovempaakin kulutusta. Lisäksi useat epäonnistumiset matto-ostoksilla varjostivat takaraivossa. Nyt halusin kerralla löytää hyvän ja toimivan ratkaisun. 

Chattailin asiakaspalvelijan Millan kanssa ja kerroin mihin tarkoitukseen matto olisi tulossa. Milla osasi heti suositella muutamaa mattoa. Yksi niistä oli valkoinen Kalim villamatto. Villa on materiaalina aivan ihanan pehmeä, lämmin ja kestää kulutusta – juuri sopiva lastenhuoneeseen. Tilasin maton tuolta istumalta. Kulutuksen aiheuttaman ahdistuksen sijaan tunsin suurta tyytyväisyyttä. Oli todella hienoa tietää, että tekemäni tilaus ja matto mahdollistaa töitä hyvällä palkalla kenties jollekin äidille. Olin onnellinen. 

Matto on ollut meillä nyt muutamia viikkoja. Joka kerta kun kävelen huoneen ohi, nousee kasvoilleni hymy. Tunnen syvää tyytyväisyyttä. Vihdoin onnistuin  – ensimmäistä kertaa kotonani on matto, josta en tule enää koskaan luopumaan. 

by Susanna

IG: @susanna_mustajarvi

FB: @meidancombo

Lue myös: 

Vauvahankinnat ennen syntymää – hanki ainakin nämä!

Kuuluuko kotitöiden ja lastenhoidon olla kotiin jäävän vanhemman vastuulle?

Yrittäjyys vauva-arjen keskellä – yrittäjyys tekee minusta paremman äidin!

Comments(2)

Milla Sukhilta
30.11.-0001 At 3:07 pm

Kiitos paitsi chatista aiemmin niin myös kivasta ja pohdiskelevasta postauksesta 🙂

Ihanaa viikonloppua teidän perille!

Leave a Comment

sing in to post your comment or sign-up if you dont have any account.