Mikä mun sisällä kipinöi? – 6 päivää EM-kisoihin

Tämän tekstin tulen kuvittamaan uusimmilla kuvillani, joita on myöhemmin tulossa vielä lisääkin. Kuvaajana on toiminut Mikko Niemi Photography. Virallisille nettisivuille pääset tästä ja facebookiin tästä. Kuvaukset vaatetti Biancaneve -> www.biancaneve.fi. Kiitos!

Se mitä tänään haluan teille välittää on ehkä parhaiten havaittavissa näistä kuvista. Kuvat ovat melkein niin pysäyttäviä, että tekisi mieli olla täysin hiljaa. Kuvat kertovat pitkälti siitä, mitä itse pidän erittäin tärkeänä kilpailuihin valmistautumisessa ja mitkä mun fiilikset tällä hetkellä ovat. Haluan teille nyt avata hiukan tämän hetkisiä ajatuksiani, kun hoo-hetki alkaa jälleen lähentyä. 

000-003
Keskity tekemään parhaasi, löytämään itsestäsi paras versio ja tuomaan se esille. Kuva: Mikko Niemi Photography

Olen pitkään etsinyt itseäni. Olen vaihtanut työpaikkaa, tehnyt milloin mitäkin. En ole vielä koskaan löytänyt sellaista asiaa, jota tekisin suurella intohimolla. Mutta olen ihminen, joka sitä on kuitenkin etsinyt. Olen aina ollut täysin vakuuttunut siitä, että jossain on jotain sellaista, jossa koen olevani parhaimmillani, on olemassa jotain missä saan kokea fiiliksiä onnistumisesta kovan työn jälkeen, jotain joka pitää mut elossa. Joku asia jota mietin viimeisenä kun menen nukkumaan, ja se on ensimmäisenä mielessä kun herään. Ja tätä kutsutaan INTOHIMOKSI! 

banneri-001
Iloitse! Kuva: Mikko Niemi Photography

Olen elänyt tähän asti elämää suunnitellen tulevaa. Olen suorittanut erilaisia koulutuksia ja rakentanut tulevaisuutta. Mulla on aina ollut suunnitelman A epäonnistumisen varalle myös suunnitelma B ja C. En ole vielä koskaan uskaltanut heittäytyä täysin intohimon vietäväksi ja tehdä vain sitä mikä tuntuu tärkeeltä just nyt. Tämä kevät on opettanut paljon ja olen vihdoin löytänyt sen todellisen minän. Vihdoin uskallan heittäytyä, vihdoin teen juuri sitä mikä tuntuu oikealta. Vihdoin mulla on rohkeutta jättää taakseni kaikki turvallinen.. 

Kuvaukset, joista kuvia tulossa myöhemmin lisää. Tässä hiukan esimakua, olkaa hyvä! Kuva: Mikko Niemi Photography. Vaatteet: Biancaneve
Tiedä mihin olet matkalla, äläkä anna kenenkään tai minkään tulla tiellesi! Kuva: Mikko Niemi Photography

Olen vihdoin vapaa, vapaa tekemään parhaani, jokaikinen sekunti. Olen vapaa kurottelemaan unelmia ja tekemään niistä totta. 

Nyt olen vihdoin valmis antamaan kaikkeni unelmieni eteen! Eikä mikään voi tulla tielleni..

Nousen EM-kilpailulavalle tasan viikon päästä illalla, ensi sunnuntaina 17.5. Mun mieli on silloin viritetty huippuunsa ja pääsen jälleen elään sitä hetkeä, jonka vuoksi joka päivä teen valintoja. Sitä hetkeä, jota varten olen tehnyt töitä.

En voi muuta sanoa kuin että tätä paloa ja liekkiä elämää kohtaan haluaisin jakaa teille kaikille! Tehkää juuri sitä mikä teille on tärkeää, se riittää!

★ Susanna

000-002
Uskalla heittäytyä antaa elämän viedä! Kuva: Mikko Niemi Photography

Ja vielä lopuksi haluan jakaa täällä aivan mahtavan biisin videon, jonka sanoma on juuri se mikä mun sisällä kipinöi.. 

Videon on ohjannut mun vanha ystävä Joonas Kenttämies. On aivan ihailtavaa, kuinka Keppi on tehnyt intohimostaan ammatin. Ihailen häntä todella!

Comments(4)

Clarissa
11.5.2015 At 9:04 pm

Hienoja kuvia!

Outi Karita
12.5.2015 At 9:04 pm

Upeita kuvia ja tsemppiä em-skaboihin 🙂

Leave a Comment

sing in to post your comment or sign-up if you dont have any account.