Miksi? Why?

Mä usein kysyn itseltäni, miksi mä teen juuri niitä asioita arjessani mitä teen. Mun mielestä on todella hyvä ajoittain katsoa omaa elämää hiukan kauempaa, sillä se avaa kyllä usein silmät näkemään asioista hieman enemmän. Usein uppoudutaan siihen omaan elämään niin syvälle, että ei enää nähdä kuinka meillä oikeasti menee.

Viimesen vuoden aikana on tapahtunut paljon asioita mun omassa elämässä ja jokainen niistä on opettanut mulle todella paljon siitä, että hetkessä elämä voi mennä totaalisen sekasin, kaikelta voi lähteä pohja, mutta jostain kumman syystä asiat alkaa pikku hiljaa loksahtelemaan paikoilleen ja alkaa se aurinko paistamaan sinne risukasaankin.

Tällaisessa elämäntilanteessa on ollut varmasti moni muukin. Tarkoitan tilanteella sitä, että alkaa jälleen rakentamaan omaa elämää uudestaan. Opettelee tekemään asiat eri tavalla, jotta ei löytäisi vuosien päästä itseään tekemästä jälleen niitä samoja virheitä, joita on jo tehnyt aikaisemminkin. Tuollainen tilanne on melko pelottava, sillä mistä sitä voisi tietää mitä kannattaa tehdä? Mistä sitä oikeasti tietää, että on menossa oikeaan suuntaan tai että ei tekisi jälleen niitä samoja virheitä? Toisaalta eihän sitä voikaan koskaan tietää, mutta yks juttu mun mielestä on ihan hyvä muistaa ja pitää mielessä, jos haluaa saada mielenrauhan itsensä kanssa. Eihän kokoaikaa voikaan epäillä tai pelätä elää. Kyllä tänään viimeistään kannattaa aloittaa se eläminen täysillä, jos sitä ei ole vielä tehnyt. Tää yksi asia on yksinkertaisuudessaan se, että tietää miksi elää? Miksi juuri sä elät? Mulle tuon asian tajuaminen on auttanut siinä, että kun tuo asia on kirkkaana mielessä tiedän tekeväni oikeita valintoja, tiedän että olen oikealla polulla.

000-003

Mun oman elämän MIKSI on lyhennettynä halu auttaa muita ja saada ihmisissä herään innostuksen tunteita. Tuon kautta myös itse saan todella hyvää mieltä, ja koen onnistuvani. Pidän tuon asian jatkuvasti mielessä, ja jos mulle tulee vastaan tilanne, josta en ole ihan varma, mietin asian tuon kannalta. Onko kyseinen asia sellainen, joka tukee mun suuntaviittaa siitä miksi täällä eletään.

Ootko sä koskaan miettinyt, mikä on sun oma MIKSI?

Leave a Comment

sing in to post your comment or sign-up if you dont have any account.