Millaisia haasteita kohtaa kisadieetillä?

Tämä viikonloppu on ollut täynnä tapahtumia, joihin tavalla tai toisella on kuulunut syöminen ja juominen. Jo pelkkä tuo lause ehkä kertoo siitä, millaisia haasteita mä olen kokenut viime aikoina arjessani.  Näinä hetkinä joutuu todella pohtimaan, että kuinka paljon oma laji antaa, mutta myös ottaa. Pakko myöntää, että ajoittain tuntuu, että olisi helpompaa vain elää niinkuin muutkin. Syödä ja juoda sitä mitä huvittaa, juhlia ja nollata raskasta työviikkoa.

File 23.8.2015 17.42.21
Tärkeintä on löytää hyvä olo itsestä sisältä!

Mutta sitten kun alankin pohtimaan niitä hienoja juttuja, joista todella nauttii. Nautin ehkä eniten aamulla tehtävistä treeneistä ja lenkeistä. Nautin myös siitä, että pystyn heräämään ajoissa myös viikonloppuisin virkeänä ja hyvällä fiiliksellä. Nautin siitä, että olen aina ajokunnossa. Nautin siitä, että voin hyvin enkä ole ähky tai vatsa kipeänä. Nautin myös siitä, että ympärilläni on jonkin verran sellaisia ihmisiä, jotka elää samallailla kuin minä. On mahtavaa saada jakaa ajatuksia heidän kanssa, jotka painivat samojen kysymysten kanssa. Ei se ole aina helppoa, vaikka nauttiikin monista asioista. Olisi väärin edes väittää sellaista.

Huonojakin hetkiä on. Mutta ratkaisevaa tässä on se, että kuinka selkeänä itsellä on päämäärä ja tavoite sekä halu tehdä arjessa niitä asioita ja valintoja, jotka sitten johtavat haluttuun lopputulokseen. Jos itselläni ei olisi kirkas kuva siitä, että miksi näitä valintoja teen, miksi elän näin kurinalaisesti tai että miksi haluan herätä joka aamu virkeänä, luulen, että olisin tehnyt jo aikaa sitten ihan erilaisia ratkaisuja.

File 23.8.2015 17.42.10
Onni on omistaa ystävä, joka tukee ja ymmärtää!

Tämä viikonloppu on kuitenkin herättänyt paljon erilaisia tunteita, koska en halua kieltää sitä, ettenkö välillä pohtisi näitä asioita. Ajoittain toivoisi, että ei olisi aina se outolintu joka painelee viimeistään puolenyön aikaan nukkumaan tai se joka ei tilaa ravintolasta kuin mustan kahvin.

File 23.8.2015 17.42.44
Rakkaat lapseni. Elämäni suola!

Mutta jokainen tekee elämässään omat valinnat. Aina ei kaikki mene niinkuin haluaisi, mutta haastavissa tilanteissa, vastoinkäymisissä ja ongelmissa mitataan se, kuka onnistuu ja kuka ei. Mä olen päättänyt onnistua. Onneksi tällaisiakin viikonloppuja on. Näiden jälkeen tavoite näkyy aina yhä kirkkaampana silmissä. Jes! Olen menossa juuri oikeaan suuntaan!

Millaisiin haasteisiin sä törmäät arjessasi?

Leave a Comment

sing in to post your comment or sign-up if you dont have any account.