Minne All Inclusive matkalle?

Mikä on elämässä parasta? No loman suunnittelu tietysti 🙂 Paitsi minunkaltaiselle ihmiselle, joka ei osaa tehdä päätöksiä näinkin yksinkertaisessa asiassa. Tarvitsen siis hiukan teidän lukijoiden apua! Suunnitteilla on siis honeymoon part2 ja matka lämpöiseen. 

File 22.5.2015 21.58.05
New York

Me ollaan vihdoin Villen kanssa päätetty pitää yhdessä lomaa ja lähteä matkalle. Me rakastetaan matkustelua, mutta nyt viime vuosina olemme joutuneet luopumaan matkailusta, sillä meidän häät veivät niin suuren siivun taloudesta, että matkustelu ei ole ollut valitettavasti mahdollista. Vuosien varrella me ollaan kuitenkin ehditty yhdessä (ja erikseen) tekemään paljon erilaisia matkoja ympäri maailmaa. Ollaan pääsääntöisesti aina tehty matkat niin sanotusti omatoimisesti. Ollaan siis varattu erikseen lennot ja hotelli. Ja ollaan jotenkin aina ajateltu, että pakettimatkat eivät ole meitä varten. 

File 22.5.2015 21.58.17
Miami

Tämä kevät on ollut kuitenkin erittäin ihana, mutta samalla myös todella raskas, joten päätimme, että tällä kertaa päädymme tekemään lomasta mahdollisimman helpon ja sitä kautta mahdollisimman rentouttavan. Tavoitteena on siis levätä, urheilla, syödä ja ottaa arskaa. Etsinnässä olisi siis All Inclusive matka, jonnekin lämpöiseen. Matkan ajankohta olisi heti juhannuksen jälkeen ja olemme pohtineet mm. Turkkia. 

Nyt olisi mukava kuulla kokemuksia. Missä on parhaat ruoat? Missä paras palvelu?

Mitä paikkaa sinä suosittelisit?

Comments(15)

Jonsku
23.5.2015 At 9:00 am

Heippa, me ollaan oltu useaan otteeseen juurikin Turkissa all inclusive matkalla, hotelleista paras Ramada plaza on löytynyt Antalyasta, ihan mielettömän upea ja ruoka ja palvelu todella hyvää! Hotellihuoneestakaan en löytänyt valitettavaa! kaupunki ihan vieressä, tykkäsin!! aaaw, tulee itellekki taas reissukuume! 🙂

  susannamustajarvi
  24.5.2015 At 9:00 am

  Kiitos. Käyn googlettaa. Mietittiin että Turkissa ruoka ja palvelu voisi juurikin olla hyvää tämänkaltaselle matkalle.
  Lomakuumetta on myös täällä!;)

Elina
23.5.2015 At 9:00 am

Kreeta 🙂 suosittelen.

  Kata
  23.5.2015 At 9:00 am

  Meksiko! Siellä on ihanat biitsit ja todella hyvä ruoka

   susannamustajarvi
   24.5.2015 At 9:00 am

   Mä olenkin asunut Meksikossa vuoden vuosina 2004-2005. Aivan huikea paikka! Ootko ollu Cancunissa vai missä?

    Kata
    24.5.2015 At 9:00 am

    Oltiin Playa del Carmenissa ja tässä hotellissa http://www.bluebayresorts.com/en/hotel-bluebay-grand-esmeralda.html. Toi oli kyllä todella hyvä hotelli, ruokaa sai varmaan seitsemästä eri ravintolasta (kaikki oli eri maista) ja sit vielä oma ranta. Vaikka oli iso hotelli ni ei meidän mielestä mitenkään häiritsevästi. Hotellista sai myös kätevästi ostettua retkiä. Varattiin itse lento Cancuniin ja sieltä yksityinen kyyti Playa del Carmeniin. Hotelli otettiin jostain varaussivustolta..

     susannamustajarvi
     25.5.2015 At 9:00 am

     Kuulostaa oikein hyvältä. Playa del Carmen on kyl todella kaunis paikka ja lämpöä piisaa. Kiitos vinkistä! Todella hyvä vaihtoehto. Täytyy tutustua tuohon hotelliin.

  susannamustajarvi
  24.5.2015 At 9:00 am

  Onko siellä joku tietty hotelli josta tykkäsit?

Sofia
23.5.2015 At 9:00 am

Kap Verde 🙂

kemer
24.5.2015 At 9:00 am

kaupunki Kemer ja hotelli Amara Wing ehdottomasti! Lyhyt matka lentokentältä, resortilla all inclusiveen kuuluu useita lounas ja illallisravinroloita joista aina yksi on mieletön noutopöytä. Itse kyllästyisin vain yhteen ravintolaan. Kuntosali, spa,joogaa, jumppaa, tennistä ym… joka ilta ohjelmaa ym. Tuoremehubaari oli paras :-). Suosittelen lämpimästä! Kannattaa googlettaa kuvia…

  susannamustajarvi
  24.5.2015 At 9:00 am

  Kuulostaapa hyvältä. Kiitos vinkistä! Katsotaan, jos löytyisi matkaa juuri oikealle ajankohdalle.

Sara
25.5.2015 At 9:00 am

Turkin Alanya! Royal Garden Suite hotelli, aivan mahtava ja All Inclusive tarjoilu oli täydellinen.

Leave a Comment

sing in to post your comment or sign-up if you dont have any account.