Missä mennään, kun olis enää 4+1 jäljellä?

En oo hetkeen kirjotellut kuntokuulumisia, joten eiköhän olis paikallaan kertoa hieman, että missä mennään. Tiedän, että lukijoissa on paljon sellaisiakin, joita kuntokuulumiset eivät kauheasti innosta, mutta on siellä teitäkin, joita se kiinnostaa. Kuntokuulumiset kuitenkin kuuluvat isossa osassa mun elämää. Päivät mulla menee tällä hetkellä todella treenin, ruoan ja levon merkeissä. Ja mä todella nautin siitä! Elän tällä hetkellä omaa unelmaani. Tämä on juuri sitä mitä haluan tehdä ja olen todella kiitollinen, että mulla on mahdollisuus niin taloudellisesti kuin sosiaalisestikin antaa kaikkeni tälle projektille.

File 8.9.2015 17.49.00
Kuva: Mikko Niemi Photography

Kesällä mulla oli hiukan vaikeuksia keskittyä tulevaan projektiin. Olin ehkä hiukan hukassa. En tiennyt enää, että mitä lähden syksyn kisoista hakemaan. Kevään kisoihin annoin kaikkeni puolentoista vuoden ajan. Mulla oli kirkas kuva mielessä mitä lähden hakemaan kisoista. Tiesin, että mulla on mahdollisuudet vaikka mihin. Uskoin itseeni 100% ja olen yhä hyvin onnellinen siitä, että kaikki meni parhaalla mahdollisella tavalla. EM-kisat eivät kuitenkaan menneet niin kuin olisin halunnut ja sen jälkeen jäikin hieman tyhjä fiilis. Hetken aikaa keräilin itseäni, vaihdoin tiimiä ja valmentajaa, ja nyt, hitto olen taas täydessä iskussa. Focus on täysillä muutaman viikon päästä oleviin kilpailuihin.

Fiilistelen aina ajoittain tuota kevään T-kävelyä. Halu takaisin lavalle on sanoin kuvailemattoman suuri!

Viikko sitten me päivitettiin ja kirkastettiin vielä yhdessä mun valmentajan kanssa meidän syksyn kisojen tavoitetta, ja sen verran voin paljastaa, että tavoitteet on kovat! Ne on korkealla, mutta ei liian korkealla, etteikö niitä olisi realistista saavuttaa.

Ruokavaliosta sen verran, että edelleen saan syödä runsaasti. Missään kohtaa en ole kokenut nälkää. Kalorit mulla on reilusti yli 2000kcal ja voin erittäin hyvin. Sillä saralla ei siis mitään suurempaa. Ei sen baananin pois jäämisen jälkeen 🙂 hehe!

Treenejä sen sijaan on tullut runsaasti enemmän ja tällä hetkellä treenaan melko paljon. On onni, että olen treenilomalla, joten saan rauhassa tehdä kaikki viikkoon sovitut treenit eikä niistä ole tullut mitään stressiä. Nautin jokaisesta! Mun kroppa on vain luotu liikkumaan, joten rakastan sitä, että saan tehdä. Mulla on salia 4 kertaa viikossa, aamuaerobisia on 4. Lisäksi mulla on 2 intervallitreeniä ja siihen päälle vielä yksi tasasykkeinen treeni salitreenin päälle. Tällaisilla treeneillä mennään ainakin seuraava viikko.

File 8.9.2015 17.48.39
Kiristyy, pikku hiljaa!

Kuntotsekit mulla on viikoittain ja joka kerta tehdään pientä muutosta. Jokaisesta muutoksesta olen ollut innoissani, sillä niistä tiedän, että koko ajan mennään kohti parempaa kuntoa, parasta mua! Rasvaprosentti tällä hetkellä on siinä 9,5 paikkeilla. Painosta en osaa sanoa, koska puntarilla lopetin käymästä, koska koin, että se ei tee hyvää mun pääkopalle. Kaikki häiriötekijät on minimoitu ja nyt vain saan nauttia!

Eilen kävin treenailemassa myös poseerauksia FitFarm tiimin ihanan poseerausvalmentajan Sirpan kanssa. Oli mahtavaa tehdä vihdoin I-kävely viimeisintäkin silausta vaille valmiiksi. Nyt vain toistoja niin paljon, että esiintyminen on kaunista katseltavaa. Lupaan, että se on sitä Lahdessa.

Olethan tulossa kannustamaan Lahteen 10-11.10?

Leave a Comment

sing in to post your comment or sign-up if you dont have any account.