Mitä et vielä tiennyt Susannasta? osa1

Me ihmisethän rakastetaan paljastuksia, eiks vaan? Mä ainakin itse rakastan lukea muiden blogaajien postauksia, jossa pääsee kurkistamaan pintaa syvemmälle blogaajan elämään. Me kaikkihan ollaan ihan tavallisia ihmisiä, ja meillä kaikilla on mitä erikoisempia tapoja toimia ja hauskoja paljastuksia menneisyydessä, ja miksipä ei nykyhetkessäkin. Joskus olen kovasti hävennyt omia hölmöyksiäni, mutta tänä päivänä en enää häpeä niitä. Tämä on ehkä syy sille, miksi olenkin nyt valmis haastamaan itseäni ja avaamaan salaisen arkkuni teille.

12043937_10206879610736375_2064259335_o

Välillä kaiken tämän syvällisen pohdinnan keskellä ja fitness touhujen lomassa ajattelin, että olisi ihan viihdyttävää tehdä ajoittain postauksia mun syvimmistä paljastuksista. Tästä siis alkaa postaussarja “Mitä et vielä tiennyt Susannasta”. Ideana on se, että joka postauksessa mä kerron viisi paljastusta, jota en ole vielä koskaan teille kertonut. Ja jotta tämä olisi mahdollisimman hauskaa, niin voit myös laittaa kommenttia, että mitä asioita sä juuri haluaisit saada tietää. Mä vastailen sitten niihin tulevissa postauksissani.

Ja eiköhän sit aloiteta..

 1. Lapsena mun lempinimi perheen kesken on ollut “MIUKUMAUKU”. Ja tämä siksi, koska mulle ei koskaan sopinut mikään ja mun yleisin vastaus kaikkeen oli “emmää ainakaan”. Olin jo tuolloin oman tien kulkija. Tulet huomaamaan, että tämä sama oman polun kulkija on myös osa mua tänä päivänäkin.
 2. Yksi tärkeä asia mun elämässä on musiikki. Se on aina ollut mulle tosi tärkeä myös siksi, että tykkään laulamisesta, mutta myös siksi, että se herättää mussa paljon tunteita. Yläasteikäiseksi saakka mä olen soittanut pianoa Tampereen konservatoriossa. Vielä koskaan en ole myöntänyt sitä, että mä inhosin ylikaiken mun pianonopettajaa. Syynä oli se, että en juuri koskaan harjoitellut pianoläksyjä, ja luonnollisesti opettaja alkoi ehkä hiukan turhautumaan muhun. Kerran tää opettaja leikkasi mun kynnetkin niin lyhyeiksi, että multa tuli verta kynnen alta. Olen myös opiskellut musiikinteoriaa. Tosin en juurikaan enää muista siitä mitään.
 3. Mä rakastan suunnitella vaatteita ja olen lähes kaikki juhlavaatteeni suunnitellut itse. Mun äiti on todella hyvä ompelija ja se aina onneksi on jaksanut toteuttaa mun visioita. Mulla on ollut mitä kummallisempia ideoita, varsinkin lapsuudessa ja nuoruudessa. Yksi parhaista vaatesuunnittelijamuistoista, ja varmasti mun joukkuekaveritkin muistaa tämän lopun elämäänsä, on mun äidin tekemät treenivaatteet. Jostain kumman syystä kukaan muu ei oikein pitänyt niistä paitsi minä:)  Voisin jopa sanoa, että ala-asteella olen luonut muotia yhdessä ystäväni kanssa, kun koulun tytöt alkoivat kopioimaan meidän erikoisia ideoita. Oman tien kulkija siis myös vaatetuksessakin. Mun tavaramerkki kaikissa juhla-asuissani on avonainen selkä. En vain pääse siitä mihinkään, mutta kun ei ole mitään mitä esitellä edestä, parempi esitellä treenattua selkää. 🙂 Viimeisin luomus, jonka olen suunnitellut on mun hääpuku. Tähänkin asiaan liittyy yksi paljastus, mutta siihen palaan myöhemmissä postauksissa.

  1930450_79727675472_4442_n
  Suunnittelin itselleni ylioppilasjuhliin asun, joka oli selästä auki ja siinä oli pitkä laahus. Mitä veikkaat erotuinko jotenkin joukosta, kun muilla koulun tytöillä oli veromodasta ostetut perus juhlamekot:)
 4. Mä en osaa tehdä ruokaa. Mulle ruoanlaittaminen on ollut aina tosi lapsenmielistä. Paistan kanat ja lihat. Keitän pastan tai riisin ja siinäpä se mun ruoanlaitto onkin. Vihannekset syön yleensä raakana. Tähän asiaan onneksi tulen saamaan tulevaisuudessa hieman opastusta, kun tulossa on blogiyhteistyö, jossa jopa mä voin oppia tekemään terveellisiä herkkuja. Ja jos mä innostun asiasta, sen on pakko olla helppoa! Katsotaan miten käy.

  File 5.11.2015 18.01.37
  Mä herkuttelen joka päivä tällaisella puddingilla, jonka tyhmäkin osaa valmistaa. 🙂
 5. Pakko myöntää, että mä olen kuin pieni lapsi rutiineineen. Iän myötä olen hieman oppinut joustamaan, mutta rutiinit on se mun juttu ja niistä en hevillä luista. 🙂 Olen super huono lomailemaan juuri rutiineiden vuoksi. Viikon kestävällä lomalla viimeiset päivät jo odotan, että pääsen kotiin jatkamaan mulle tuttua ja turvallista rutiininomaista elämää. hah!

Sellaisia paljastuksia tänään. Lähdettiin liikkeelle näin hieman kevyemmillä aiheilla. Katsotaan mitä ens kerralla paljastuu.

Nyt olisikin sun vuoro laittaa kysymyksiä tai kommenttia siitä, mitä sä haluaisit tietää musta? 

Leave a Comment

sing in to post your comment or sign-up if you dont have any account.