Mitä tapahtui Helsingissä..?

.. se jääköön Helsinkiin 🙂

Ei vaan!

Viime sunnuntaina suuntasin siis Kristan kanssa Helsinkiin. Oli mahtavaa saada vaan olla ja tehdä just sitä mitä huvitti, eli maata sohvalla. Elämä on kyllä helppoa sellaisen ihmisen kanssa, jolla on samanlaiset elämäntavat. Ei tarvinnu hötkyillä minnekään. Molemmilla omat ruoat joita söi siihen omaan tahtiin. Tehtiin kehonhuoltoa ja juteltiin päivän kuumista aiheista, luonnollisesti tulevista kisoista ja fiiliksistä.

File 16.9.2015 19.34.48

Maanantaina heräiltiin ajoissa tekeen aamulenkkiä ja sen jälkeen suihkun kautta alkoi mun valmistautuminen päivän askareisiin.

File 16.9.2015 19.37.27

Mulla oli yks erittäin mielenkiintoinen keikka, josta en kauheasti voi vielä kirjoittaa, mutta se liittyy televisioon. Pääsin ekaa kertaa kokeilemaan omia näyttelijän taitojani, ja hyvinhän se meni. Seuraavaks sitten johonkin elokuvaan. Heh!

File 16.9.2015 19.42.18

Töiden jälkeen paineltiin salille Töölö Gymille. Mulla oli selkätreeni ja Krista teki kehonhuoltoa, tai oikeestaan puhu puhelimessa ja lepäili salin lattialla. 🙂 Ihana Krista! Tämä siksi, koska Kristalla oli lepopäivä salista. Vitsit että oli hienoa katsella vierestä sitä kun toisella on menossa kisoihin valmisteleva viikko. Oma kisakuume vaan kasvaa!

File 16.9.2015 19.35.05

Illalla käytiin vielä kuuntelemassa Verttiä ja Juttaa. Tämän kaksikon jutut on kyllä aina yhtä hauskoja. Käy ihmeessä joskus kuuntelemassa luentoja, jos sellainen mahdollisuus joskus tulee. Aivan huippua!

Onko sulla tiedossa joku erityinen puhuja kenen luentoja/seminaareja suosittelet?

Comments(2)

Tarja
17.9.2015 At 7:40 pm

Itsekin kävin kuuntelemassa Jutan ja Vertin luentoa.Todella hauska tilaisuus täynnä hyödyllistä asiaa hyvinvoinnista.Pari tuntia meni kuin siivillä.Ostin Jutan Voimakirjankin ja sitä on ollut mielenkiintoista lukea.

    susannamustajarvi
    18.9.2015 At 7:40 pm

    Eikö ollutkin? Todella viihdyttävä ja hauska. Hyvinvoinnistakin voi tehdä mukavaa, ei sen tarvitse aina olla niin vakavaa! Mitä olet pitänyt kirjasta?

Leave a Comment

sing in to post your comment or sign-up if you dont have any account.