Mitenkäs se sitten menikään?

Viikko sitten viikonloppuna koin jotain aivan uutta, ja menin todella epämukavuusalueelleni. Nyt tapahtuneesta on kulunut tovi ja uskon, että nyt olisi hyvä aika vähän katsoa taakse ja pohtia sitä miten koko homma itse asiassa meni. Mä toimin siis Suomen Häämessujen The National Wedding Show:n tuottajana. Mulla on projektissa paljon ihmisiä apuna, ja suuri kiitos kuuluu kaikille heille, erityisesti Soile Niinikoskelle ja Anders Wallgrenille, ja aivan mahtaville malleille ja juontajalle. Projekti starttasi siis Lahdesta ja meidät tullaan näkemään vielä neljässä eri kaupungissa tuossa tammi-helmikuussa 2015.  

1507253_677369985709755_8093624113939046367_o
Koko mahtava näytösporukka! kuva: Juha Laitalainen

Tämä postaus sisältää paljon kuvia, ja niiden kautta pääsette hieman mukaan tunnelmaan. Näytösten kuvaajana on toiminut Juha Laitalainen.

kuva: Juha Laitalainen
kuva: Juha Laitalainen

Mutta mitenkäs se näytös sitten menikään? Ennen näytöstä oli ilmassa pientä jännitystä. Meillä oli ongelmia musiikin kanssa, saimme viimeiset puvut vasta tunti ennen näytöstä ja niitä oli yksi vähemmän kuin oli suunniteltu. Ilmassa oli siis katastrofille mahtavat puitteet. Nopeasti me muokkasimme sisääntuloja ja koreografioita. Mallit sisäistivät muutokset nopeasti ja helposti. Pakko kyllä todeta, että on mahtavaa, kun saa tehdä töitä todellisten ammattilaisten kanssa. Vaikka vastoinkäymisiä tuli ja meni niin missään kohtaa mulle ei tullut sellainen fiilis, että tästä ei tule yhtään mitään. Pystyin luottamaan malleihin 100%. Mikä parasta, meillä oli koko päivän erittäin hyvä fiilis. Tällä porukalla on mahtava tehdä töitä. Mulla on projektissa mukana niin mahtavia malleja, etten sitä oikein vielä itsekään usko! Mukana ovat siis Sonja Lahtinen, Nora Mattson, Yacine Samb (Fondi), Heidi Kuivajärvi, Olga Heikkinen, Tommi Riihimäki ja Jura Ratia. Näytösten juontajana toimii ihana ystäväni ja taitava juontaja Katariina Orimus. 

Kuva: Juha Laitilainen
Kuva: Juha Laitilainen

 

Kuva: Juha Laitilainen
Kuva: Juha Laitilainen

Meillä oli kaksi näytöstä päivän aikana. Mallit tekivät aivan mahtavaa työtä. Oli hienoa huomata kuinka jokainen näytökseen osallistunut oli jutussa 100% mukana. Ja arvatkaas mitä? Näytökset meni loistavasti! Toki aina on pientä hiomista, mutta kuten kuvistakin näkyy, näyttihän se aivan loistavalta. Oletko sinä jo ostanut liput lähimmän kaupunkisi messuille? 

Kuva: Juha Laitilainen
Kuva: Juha Laitilainen

 

Kuva: Juha Laitilainen
Kuva: Juha Laitilainen

Kiertue jatkuu siis tammikuussa Tampereella 17.-18.1.2015, Seinäjoella 24.1 ja Oulussa 31.1. Kiertueen päätämme Jyväskylään 7.2.2015. Näytösten koreografina ja suunnittelijana on ihanaa, kun taustalla on innostava ja mukautumiskykyinen porukka. Näytöksessä käytämme rekvisiittaa, ja se on todellinen show, johon yleisö pääsee mukaan. Tämä show ei jätä ketään kylmäksi!

Kuva: Juha Laitilainen
Kuva: Juha Laitilainen

Kokemukseni osoittaa sen, että sinne epämukavuusalueelle kannattaa mennä. Vain sillä tavalla voi kehittyä. Olen super onnellinen, että otin haasteen vastaan ja lähdin tuottamaan näytöksiä. Vaikka aluksi tuntui siltä, että minusta ei ole siihen. Mutta totta hitossa musta on! Jos joku siihen pystyy, niin pystyn minäkin. Toivon, että seuraavan kerran kun sinulle tulee sellainen tilaisuus vastaan, joka tuntuu mahdottomalta, lähde rohkeasti matkaan mukaan. Mikä on pahinta mitä voisi sattua? Epäonnistuminen? Mutta onko sekään huono asia? Mitä sitten jos epäonnistut? Vastoinkäymiset ovat onnistumisten rinnalla yhtä hyviä oppimiskokemuksia, ja ehkä jopa vielä parempiakin sellaisia. Ilman vastoinkäymisiä me emme myöskään pääse eteenpäin, joten niitä ei kannata pelätä ja välttää vaan enemminkin mennä niitä kohti. Välillä on hyvä kompastua, sillä ylös nouset vahvempana kuin koskaan!

Minä
Minä lavan takana viimeisen näytöksen jälkeen. Vitsit mikä fiilis!

Voin kertoa, että fiilis viimeisen näytöksen jälkeen oli aivan mahtava! Me tehtiin se yhdessä, joukkueena. Ja lopputulos oli unohtumaton! Näytöksestä on tulossa pieniä videoklippejä. Yhden niistä näette menemällä mun tmi Susanna Mustajärvi facebook sivulle. Sinne pääset tästä. 

IMG_0099
Minä ja ihana Katariina Orimus <3

 

IMG_0101
Tunnelmia bäkkäriltä. Kuvassa kaunis Nora Mattson ja minä.

Näissä tunnelmissa on ihana aloitella uutta viikkoa. 

Seuraavassa postauksessani raotan hieman verhoja kauneuden saloihin. Pysyhän kuulolla! 

Ihanaa alkavaa viikkoa!

♥ Susanna

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment

sing in to post your comment or sign-up if you dont have any account.