Mitkä ovat seuraavat bikini fitness kilpailutavoitteeni?

Eilen se sitten alkoi! Nimittäin syksyn kilpailuihin ilmottautuminen. Monet ovat jo kyselleetkin, että mitkä ovat mun seuraavat tavoitteet. Jo ennen Fitness Classicia mulla oli suunnitelmat valmiina seuraavaa kisatavoitetta kohti, ja joissakin yhteyksissä olen tainnut jo mainitakin, että kilpaileminen tulee jatkumaan. Kun kerta ollaan päästy vauhtiin, niin eihän leikkiä voi vielä lopettaa? 

fitnesssusanna2150419PP_244_vi

Fitness Classicin voiton myötä mulle avautui aivan mahtavia ovia, ja pääsin kokemaan heti noviisina myös kansainväliset kilpailut. 

susanna-mustajarvi-1-santa-susanna-2015

Nyt ollaankin sitten tilanteessa, että mitä seuraavaksi? 

Syksyn Nordic Fitness Expoihin kilpailuilmottautuminen alkoi siis eilen. Nordic Fitness Expoilla on siis muunmuassa bikini fitness SM-kilpailu, ja se pidetään 11. lokakuuta Lahdessa. Ja kyllä, minä kävin heti ilmottautumassa skapoihin mukaan. Fitness Classicin voitto mahdollistaa sen, että mun ei tarvitse osallistua syksyllä karsintoihin, eli olen jo lunastanut paikan SM-kilpailussa.

Mutta mikä mahtavinta, mulla on paikka myös Nicole Wilkins Championships -kilpailussa, joka on samalla myös bikini fitneksen ja body fitneksen Pohjoismaiden mestaruuskilpailu. Tämä kilpailu käydään 10.lokakuuta Expoilla Lahdessa. Totta kai käytän myös tämän mahdollisuuden ja lähden tavoittelemaan korkeinta pystiä myös siinä kisassa. 

Susanna nettikoko
kuva: Tomi Rehell

Tavoitteet on siis asetettu:

Mut tullaan näkemään lavalla siis syksyllä sekä SM-kisassa, että Nicole Wilkinsissä.

/srv/www/fitfashion wordpress/releases/20150429070043/app/wp content/uploads/sites/95/2015/05/Susanna Nettikoko 15
Kuva: Tomi Rehell

Ja mitä tämä tarkoittaa käytännössä??

Tämä likka painaa koko kesän armotonta treeniä, ja katsotaan sitten lokakuussa, mihin se riittää. Ei muuta kun tavotteet korkealle, ja töihin. Se olisikin sitten 18 weeks out ja taas mennään!! 

Millaisia liikunnallisia tavoitteita sulla on lähitulevaisuudelle?

Leave a Comment

sing in to post your comment or sign-up if you dont have any account.