Niin hyvää, ettei melki sanotuksi saa!

*yhteistyössä NaisTaivas Oy

Mä olen täällä blogissa pitkin vuotta jakanut omia kokemuksia ja vinkkejä kauneudenhoidosta. Tähän mennessä olette saaneet lukea postauksia mun omasta iho-ongelmasta, joka oli todella paha reilu vuosi sitten. Olen kirjoittanut myös aiheista kuten kasvojen puhdistuksesta, kuorinnasta ja naamioista. Näihin teksteihin voit käydä tutustumassa muun muassa täältä. Postauksissa olen kertonut myös tuotteista, joita itse käytän kauneudenhoidossa.

Vuosi sitten tutustuin erittäin mielenkiintoiseen ihonhoitosarjaan nimeltä Minus-417. Olin tuottamassa Suomen Häämessujen Hääpukunäytöstä, ja messuilla oli esittelemässä näitä tuotteita pieni mutta erittäin lämminhenkinen porukka. Tämä porukka oli NaisTaivas Oyn väkeä ja heidän esittelypiste veti magneetinlailla puoleensa messuväkeä. Heidän ympärillä kuhisi ihmisiä, ja totta kai itseänikin alkoi kiinnostamaan, että mitä siellä oikein on, kun ihmiset tulevat pois pisteeltä hymyissä suin ja kassit täynnä tuotteita. NaisTaivas on yritys, joka maahantuo Minus-417 tuotteita. Pääsin heti kokeilemaan tuotteita omalle iholle messuilla, ja tuloksen näki ja tunsi heti. Enhän voinut olla ostamatta tuotteita. Olisi silloin tehnyt mieli ostaa kaikki, mutta taloudellisista syistä oli pakko aloittaa jostain ja pikku hiljaa keräsin koko tuotesarjan itselleni.

File 3.9.2015 15.57.25

Tuosta on nyt kulunut vuosi ja olen yhä hyvin innoissani tuotteista. Tästä syystä olenkin super onnellinen, sillä nyt mulla on myös mahdollisuus tehdä yhteistyötä tämän ihonhoitosarjan kanssa. Olen erittäin otettu, että juuri minä sain tällaisen kunnian. Yhteistyön johdosta, myös nyt teillä lukijoilla on mahdollisuus saada tuotteet -10% alennuksella ilman postikuluja, kun tilaat tuotteet www.naistaivas.fi sivuilta koodilla SUSANNA10. Tuossa blogin oikeassa reunassa on linkki ja ohjeet siihen. Yhteistyön myötä haluan nyt aluksi teille raottaa hieman taustaa siitä, mistä nämä tuotteet tulevat, ja miksi nämä ovat juurikin niin tehokkaita!

10989209_428116680676552_8004385991883079068_n

Mnus-417 tuotesarja on vuonna 2003 kehitetty Kuolleenmeren ihonhoitosarja, joka tunnetaan Kuolleenmere Luxus- merkkinä. Minus-417 perustuu kuolleenmeren Mineraaleihin, jotka tulevat maailman matalimmasta kohdasta eli Kuolleelta mereltä. Minus-417 tuotesarjan nimi tulee siitä kun kuolleenmeren matalin kohta on merenpinnan alapuolelta 417 m. Aika osuva on nimi mun mielestä.

Kuolleenmeren suola- ja mineraalipitoisuus on korkeimmillaan 33 prosenttia. Järven vesi on niin suolapitoista, että se kannattelee uimaria pinnalla. Sillä uskotaan olevan myös terveydelle myönteisiä vaikutuksia. Näistä syistä järvi on hyvin suosittu matkailukohde. Korkean suolapitoisuuden vuoksi järvessä ei ole muutamia harvalukuisia bakteerilajeja lukuun ottamatta mitään elävää. Kuolleenmeren suola sisältää erityisen paljon mineraaleja, joista tärkeimpiä ovat magnesium (yli 30 %), kalsium, kalium, natrium ja sinkki.

mud

Minus-417 tuotesarja on nuorekas, freesi ja luonnollinen, jossa tulokset puhuvat puolestaan ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Ja tästä syystä myös itsekin käytän tuotteita. Tulokset todellakin puhuvat puolestaan! Minus417 ihonhoitosarja on apteekkisarja, ja sitä saa ympäri Suomea apteekeista, mutta myös laadukkaimmilta kosmetologeilta.

Mitä sinä erityisesti kaipaisit omassa ihonhoidossasi?

Leave a Comment

sing in to post your comment or sign-up if you dont have any account.