Nyt on aika hoitaa iho kesäkuntoon!

Sieltä se kevät pikku hiljaa on tulollaan. Pitkän talven jälkeen erityisesti me suomalaiset tarvitsemme hieman ehostusta niin hiuksille, iholle kuin kynsillekin. Kevät on aikaa, jolloin me tulemme jälleen ulos koloistamme. Aurinko saa mielen virkeämmäksi. Joko sinulla on suunitelmat valmiina ihosi varalle? Oletko miettinyt olisiko näin kevään tullen hyvä käydä kasvohoidossa kirkastamassa ihoa? Kosmetologilla käymistä kannattaa suosia säännöllisesti, sillä ihon ongelmien ennaltaehkäisy on erittäin viisasta. Käy siis kosmetologilla ennen kuin ongelmat ovat syntyneet. Siten voit jopa ehkäistä ongelmien syntymistä.

400727_570187476334815_1106625283_n

Mä teen yhteistyötä PRIME Hair and Beauty Designin Miia Ring-Sjöblomin kanssa. Miia pitää huolta, että mun iho pysyy jatkossakin yhtä hyvässä kunnossa. Hyvä iho ei ole minulle itsestäänselvyys ja panostan sen huolenpitoon säännöllisesti. Kyselin viime kosmetologikäynnillä Miialta hieman vinkkejä teille siihen millaisia hoitoja olisi kannattavaa ottaa näin keväällä. Pienilläkin valinnoilla voi olla suuria merkityksiä.

Miia suosittelee ehdottomasti kemiallisia happokuorintoja ihan kaikille ihotyypistä riippumatta. Näiden hoitojen avulla saimme myös minun ihoni kuntoon. Mun iho-ongelmista ja taistelusta paremman ihon puolesta voit käydä lukemassa muun muassa täältä.  Omien kokemusteni pohjalta voin myös suositella kemiallisia happokuorintoja. Itse olen menossa tulosten ylläpitohoitoon ensi viikolla. Happokuorintoja voi tehdä ennaltaehkäisevänä hoitona, mutta jos sinulla on iho-ongelmia voi hoitoa ottaa myös sarjana. Viime syksyn aikana mulle tehtiin hoito kuuden kerran hoitosarjana 21 päivän välein. Nyt hoitosarjasta on kulunut 3 kuukautta ja iho on edelleen hyvässä kunnossa.

nettikoko9949r

 

Tässä lyhyesti mistä kemiallisissa happokuorinnoissa on kyse:

Kemialliset kuorinnat eli happohoidot ovat erittäin tehokkaita menetelmiä monenlaisten eri iho-ongelmien hoitoon, mutta myös hyväkuntoisen ihon ylläpitoon. Kemialliset kuorinnat mahdollistavat nopeat ja tehokkaat tulokset vaikeisiinkin iho-ongelmiin. Happohoidot ovat myös erittäin toimivia hoitomuotoja ihon kirkastamiseen, elvyttämiseen sekä nuorentamiseen. Kuorintojen tarkoituksena on sekä uudistaa ja kosteuttaa, että myös kiinteyttää ihoa. Hoidot tehdään erilaisilla ja erivahvuisilla, mutta ehdottomasti turvallisillla hapoilla. Mun ihoon käytettiin pinnallista salisylihappoa. On olemassa myös keskisyviä ja syviä happoja.

Mitkä ovat hoidon vaikutukset?
– ihonhoitotuotteiden imeytyvyys ihoon paranee ja myös tuotteiden tehokkuus voimistuu
– kuolleet ihosolut poistuvat ihon pinnalta ja ihon uusiutuminen nopeutuu
– ihosta tulee raikkaampi, sileämpi ja nuorekkaampi
– ihon talineritys tasapainottuu ja epäpuhtaudet (finnit, mustapäät, talitukkeumat) vähenevät
– ihon kosteuspitoisuus paranee ja pintakuivuudesta aiheutuvat juonteet vähenevät
-kollageenin muodustuminen nopeutuu, jolloin ihon kimmoisuus paranee
– pigmenttihäiriöt (maksaläiskät) vaalenevat ja ihon sävy paranee
– kemiallisilla kuorinnoilla on myös antioksidanttinen (ikääntymisenvastainen) vaikutus ihoon

Hoidot sopivat kaikille. Uskallan väittää, että ihon kirkastaminen ja elvyttäminen on paikallaan jokaiselle meille pitkän talven jälkeen. Ihosta ja itsestä kannattaa huolehtia. Jos kemialliset happokuorinnat eivät houkuttele, on markkinoilla myös paljon muitakin hoitoja. Pääasiahan on, että sinä ja ihosi voitte hyvin. Kokeilemalla erilaisia hoitoja löydät varmasti sinulle sopivimman hoidon. 

Muistutan vielä, että blogini lukijana sinulla on mahdollista saada -20% alennusta kaikista kosmetologi Miian palveluista. Hemmottele hiukan itseäsi ja käy hoidattamassa ihosi kuntoon. Olet sen ansainnut!

★Susanna

nettokoko0029r

 

HUHTI-TOUKOKUUN KEVÄTTARJOUKSET MIIALTA PRIMESSÄ:

KEMIALLINEN HAPPOKUORINTA 99€
(norm.130€)
tehokas menetelmä monenlaisten iho-ongelmien hoitoon. Happokuorinnat ovat parhaimpia ihon kirkastamiseen, uudistamiseen ja nuorentamiseen.

XTREME LASHES RIPSIENPIDENNYKSET
Volyymiripset 120€ (norm.145€)
Klassiset pidennykset 95€ (norm.120€)

BRASILIALAINEN SOKEROINTI ensimmäinen kerta 52€ (Vain naisille) norm.75€
Tarjoukset voimassa 1.4-31.5.2015

Leave a Comment

sing in to post your comment or sign-up if you dont have any account.