Panosta laatuun!

Mä olen aina ollut sitä mieltä, että laatuun kannattaa panostaa. Miksi ostaa halpaa ja kakkoslaatusta? Aina saa olla ostamassa uusia. Mulle on pienestä pitäen myös opetettu, että köyhällä ei ole varaa ostaa halpaa. Ja tottahan se on. Tällä mentaliteetilla olen aina panostanut laatuun ja uskon, että olen siinä kyllä säästänyt ja paljon, koska ei koko aikaa tarvitse tosiaan olla ostamassa uusia juttuja, kun kerralla ostaa hyvää ja laadukasta, vaikka se olisikin vähän kalliimpaa. Aina kuitenkaan ei kannata sokeesti tuijottaa hintalappua, sillä kyllä nykypäivänä voi kallis olla myös vähemmän laadukasta. Sen vuoksi on hyvä, että ottaa enemmän selvää tuotteista ennen kuin lähtee tekemään ostopäätöstä.

File 17.9.2015 15.08.23

Mä olen saanut kyselyjä siitä, miten teen itselleni kiharoita ja laineita. Tänään ajattelinkin sitten kirjoittaa hiustenmuotoilusta, koska tämä laatuasia tulee eirtyisesti siinä hyvin esille. Olen tehnyt aikaisemmin töitä ghd:lle ja sen myötä myös alkanut ymmärtää, että mikä merkitys on laadukkaalla hiustenmuotoilulla. Oon aikaisemmin luullut, että olen ihan surkea hiustenlaittaja, koska en koskaan saanut raudalla tehtyä mitään muuta kuin suoraa, ja siitäkin vielä jäi sellainen painauma keskelle päätä.

File 23.8.2015 17.42.21

Vasta kun oikeasti perehdyin siihen mikä tekee muotoiluraudasta laadukkaan, aloin ymmärtää, että niillä aikaisemmilla laitteilla ei onnistuisi kukaan, olisi tekijä kuinka taitava hiustenlaittaja.

File 1.6.2015 9.21.32

ghd raudoissa lämpötila on hiustenmuotoiluun optimaalinen eli 185 astetta. Hius ei vahingoitu eikä katkeile, sillä lämpötila on juuri oikea, mutta myös laitteiden muotoilut on tehty niin, että ne eivät vahingoita hiusta. Oon myös jo pitkään saanut tehdä laineita ghd curl wandilla, jolla laineiden tekeminen on erittäin helppoa. Tuossa puikossa on hyvää juuri se, että siihen voi ottaa paljon hiusta kerralla, jolloin työ tulee tehtyä huomattavasti nopeampaa. Ja se on todella helppoa!

Käyn päivittäin vähintään kaksi kertaa suihkussa, joten mun hiukset on kovalla kulutuksella. Muotoilen hiuksia melko usein, jotta ne pysyisivät edes hitusen kauemmin siedettävän näköisinä.

IMG_4876

File 17.9.2015 15.08.57
Mun bilekampauksen pelastaja on ghd curl wand

Mulle tärkeää on, että mun hiukset pysyvät hyvä kuntoisina, ja sen vuoksi en enää suostu muotoilemaan hiuksiani muilla kuin ghd raudoilla ja puikoilla. Ja olen muuten oppinut myös kihartamaan muotoiluraudalla, ja jopa kouluttanut siinä ammattilaisia. Totuus on, että kun on oikeat ja laadukkaat välineet, pystyy meistä kuka tahansa luomaan makeita, mutta myös kestäviä, kiharoita ja laineita.

IMG_9895mv1002

Sain muuten PRIME Hair And Beauty Designin Umpulta testiin tällaista EVO shampoota ja hoitoainetta. Olen nyt käyttänyt niitä muutaman viikon ja mun hiuksista on tullut ihan mielettömän pehmeät.

File 17.9.2015 15.03.29

 

Pidätkö hiusten muotoilemisesta? Kiinnostaisiko sua saada enemmän tietoa siitä, miten saat kestävät kiharat ja laineet tehtyä? 

Comments(2)

Saarra
17.9.2015 At 7:43 pm

Peset hiukset jopa 2 kertaa päivässä?! Tiesithän että suositus on 2 kertaa viikossa.

    susannamustajarvi
    18.9.2015 At 7:43 pm

    Käyn suihkussa kaksi kertaa päivässä. En pese hiuksiani joka kerta mutta joudun kyllä lähes joka toinen päivä peseen, sillä kun urheilee kovaa päivittäin ja monta kertaa päivässä, on treenien jälkeen aina päästä varpaisiin ihan hikinen.

Leave a Comment

sing in to post your comment or sign-up if you dont have any account.