Photoshoots

Mä lupasin aikaisemmin, että tulen hieman laittamaan enemmän kuvia reilu viikon takaisista kuvauksista Tomi Rehellin kanssa. 

Kuvaukset oli kyllä oikein mielenkiintoinen kokemus, sillä toteutimme ne Pirkanmaan Autohitsaus keskuksella Nokialla. Haluan tässä kohtaa kiittää kuvausten mahdollistamisesta mun valmentajaa Anna Ojalaa sekä mahtavia miehiä Panu Korpisaarta, Marko Nevalaista ja Mikko Kortesuota. Meillä oli siis ihka oikeat tallipuitteet ja mikä parasta aivan mahtava Porsche. Siinä oli ehkä pientä kilpailua mun ja Porschen välillä, että kumpi loistaa enemmän kuvissa. 🙂 En vielä ole oikein päässyt lopputulokseen, että kumpi vei voiton, mutta kuvista tuli ainakin aivan mahtavia. 

Meikistä ja hiuksista vastasi yhteistyökumppanini, nykyisin myös ystäväni ja luottokampaajaksi tituleerattu ja kauneuden avulla henkisen hyvinvointini ylläpitäjä Tuija Leivo Prime Hair And Beauty Designista Tampereelta. 

Kokeilimme kuvauksia varten myös kisavärin käyttöä, ja pakko kyllä todeta, että huh heijaa miten sottasta puuhaa. Me värjättiin iho jo edellisenä iltana ja oli siinä kyllä taiteilu, kun yritti koko illan, yön ja aamun varoa, ettei ihoon tule jälkiä. Innolla joo odotan miten se värin levitys onnistuu sitten kisoissa. Onneksi mulla on valmentaja, joka sen asian hallitsee mainiosti. Muuten olisin kauheessa paniikissa asian suhteen. Onneksi ei kuitenkaan tarvitse. 

Mutta pitemmittä puheitta, annetaan kuvien puhua puolestaan. 

Kuva: Tomi Rehell
Kuva: Tomi Rehell

KH7A2729

KH7A2748 KH7A2830 KH7A2833

 

Mun menneen viikon postaus “Missistä bikini fitness kilpailijaksi” herätti huomiota kuvineen myös mediassa. Jos et vielä ole nähnyt juttua, niin pääset lukemaan sen tästä

IMG_3750

 

Miss Suomi 2015 kruunataan tänään sunnuntaina 12. huhtikuuta kello 20 Nelosella. Telkku siis auki ja kannustetaan oma suosikki voittoon!

Mukavaa alkavaa viikkoa!

Se olisi sitten kilpailuviikko aluillaan ja viikon päästä sitä ollaan Kultsalla!!

★Susanna

Comments(2)

Anni
12.4.2015 At 5:59 pm

Huhhuh… Nyt hipoo täydellistä vartaloa! Varsinkin nuo sun kädet!! Kyllä on geeneilläkin osuutta asiassa että noin upea lihaserottuvuus käsissä… Tsemppiä kisoihin, varmasti sijotut hyvin 🙂

    susannamustajarvi
    13.4.2015 At 5:59 pm

    Kiitos Anni kommentistasi ja tsempeistä! Paljon on töitä tehty, mutta toki geeneilläkin voi olla osuutta asiaan. Ja koko iän kestänyt kilpaurheilijan ura myös auttaa siinä, että lihaksissa hermotus toimii.

    Aivan ihanaa viikkoa sinulle!

Leave a Comment

sing in to post your comment or sign-up if you dont have any account.