Suljen silmät, kuvittelen et lennän..

Tällä hetkellä olen juuri joko Kulttuuritalon takahuoneessa panikoimassa tai kisalavalla nauttimassa. Tein siis postauksen teille etukäteen, sillä haluan vielä kiittää kaikkia teitä lukijoita kannustuksesta ja siitä, että olette jaksaneet lukea mun höpinöitä fitnekseen liittyen.

On ollut ihanaa olla ensikertalainen. Ensikertalainen joka nousee Kultsalla kisalavalle lajissa, joka kiinnostaa monia. On ollut hienoa olla urheilija, joka ei tiedä mitä tuleman pitää. Urheilija, joka saa kysellä ja ihmetellä maailmaa. Urheilija, jolla ei ole paineita, ei ennakko-odotuksia. Olen saanut luoda täysin oman tyylin, rakentaa pikku hiljaa omaa identiteettiä kohti fitnessurheilijaa. Tämä fitnessmaailma kun on ollut minullekin täysin uutta. Toki jokainen luo oman maailmansa eikä yhtä oikeaa tapaa ole myöskään elää elämäntapanaan fitness.

KH7A2842

Mulla on tätä tekstiä kirjoittaessa hieman haikea olo. Mietin, että mistä se oikein tulee, mutta luulempa, että tästä ensikertalaisen fiiliksestä on haikeaa päästää irti. Kun sinne lavalle on kerran noussut, ei sitä ekaa kertaa enää tule! Haikeaa on myös se, että tämä projekti tulee päätökseensä. Tiedän, että uusia projekteja tulee, ja uudet tavoitteet on jo luotu, mutta vanhasta luopuminen on aina vaikeaa. Tuntuu näin jälkeen päin, että menipäs puolitoista vuotta nopeasti. Olen saanut tutustua uusiin aivan mahtaviin ihmisiin. Mulla on aivan huikeat tukijoukot takanani. Koen, että olemme tehneet tätä yhdessä, yhtenä joukkueena.

Tämä teksti osittain antaa ymmärtää, että tämä päivä ja tämä hetki olisi ratkaiseva sille, miten tulevaisuuteni rakentuu. Se ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Mikään ulkoinen seikka tai asia ei rakenna mun tulevaisuutta. Tämä kaikki tapahtuu mun sisällä. Menestyn kisoissa tänään tai en, ei mun tavoitteet tulevasta muutu miksikään. Tämä on vasta alkua.. Otan vastaan kaiken avosylin, sillä tiedän mihin olen matkalla!

Suljen silmät, kuvittelen et lennän..

..mun täytyy luottaa ja antaa vaan mennä!

Kiitos.

Olen valmis kääntämään seuraavan sivun.

★ Susanna

Kiitos Anna Ojala! (kisavalmennus)

Kiitos PRIME Hair And Beauty Design ja Tuija Leivo sekä Miia Ring-Sjöblom! (hiukset, meikki ja sokerointi)

Kiitos Team Sportsnutrition.fi ja Riku Kekkonen!

Kiitos Laws of L1ght ja Anni Niemi! (kisabiksut)

Kiitos ghd ja Nadja Jarrah-Aalto! (valmennusmaksut)

Kiitos Jenni Parkkinen! (mentaalivalmennus)

Comments(6)

Jenni
19.4.2015 At 3:00 pm

Onnea voitosta 🙂

Merja
19.4.2015 At 3:00 pm

Onnea voitosta, olen oikeasti onnellinen sun puolesta!!:)

Lilli
20.4.2015 At 3:00 pm

Onnea voitosta! olit ja olet upean näköinen!! 🙂

Leave a Comment

sing in to post your comment or sign-up if you dont have any account.