Olen Susanna Juntunen

Psyykkinen valmentaja, kotitreenien edelläkävijä, puhuja ja kouluttaja. Intohimoni on auttaa ihmisiä löytämään energinen arki ja elämään vapaata sekä hyvinvoivaa unelma elämää.

Elämäni filosofia

Olen Susanna Juntunen, 35-vuotias mindset- ja elämäntapavalmentaja, jolla on vahva kokemus sekä fyysisestä että psyykkisestä valmentamisesta.
Liikun, syön terveellisesti ja huolehdin palautumisestani täysin oman hyvän oloni vuoksi, en suorittaakseni tai tavoitellakseni ulkoisia hyötyjä.
Olen oppinut olemaan tyytyväinen kehooni ja nauttimaan elämästä. Elän minimalistisella otteella, pyrkien vähentämään kuormaa sen sijaan, että lisäisin sitä menestyksen kasvaessa.

Tasapaino työn, perhe-elämän ja oman ajan välillä

Olen löytänyt tasapainon yrittäjyyden, vapaa-ajan ja perhe-elämän välille. Olen kehittänyt oman elämäntyylini mukaisen tavan toteuttaa yrittäjyyttä, joka mahdollistaa unelmieni tavoittelun missä ja milloin tahansa. Haastan itseäni jatkuvasti ja minulla on selkeä visio siitä, minne olen matkalla, samalla kun osaan olla tyytyväinen nykyhetkeen.
0 +

vuotta valmentajana

1 0

lapsen äiti

1 0

miehen vaimo

0 % +

valmis auttamaan sinua!

Voimaa ja valoa vaikeuksien keskellä

Syöpään sairastuminen vuonna 2020 oli elämäni käännekohta. Sen aikana ja sen jälkeen opin näkemään vaikeuksien ja ahdistuksenkin keskellä hyviä ja positiivisia asioita. Rakensin samanaikaisesti menestyvän yrityksen ja valmennuskonseptin, elin pikkulapsiarkea ja löysin tavan elää vapaata elämää.

Mediassa