The best time for new beginnings, is now!

3108-006
Kuva: Mikko Niemi Photography

Eiliseen postaukseen viitaten en voi tässä kohtaa oikein muuta todeta kuin että on tää elämä vaan hienoa kaikkine suruineen ja onnen hetkineen. Kaikesta voi oppia jotain ja jokainen kokemus kasvattaa. Elämä on täynnä hienoja hetkiä, joista kannattaa nauttia täysillä. Ja mikä parasta, kaikesta selviää!

Omalla asenteella on paljon merkitystä. Jokainen meistä tekee omasta elämästään juuri oman näköisensä. Tällainen elämä mikä mulla on voi monelle kuulostaa kauhean stressaavalta ja jopa hieman ahdistavalta. Mutta mulle se on juuri sitä mitä haluan! Mä janoan kokemuksia, mä haluan tuntea eläväni. Mä elän tunteella ja intohimolla. Olen valmis antamaan kaikkeni sille, että olen onnellinen. Ja hienointa tässä onkin se, että me kaikki ollaan niin erilaisia. Tee siis sinäkin elämässäsi juuri niitä päätöksiä ja asioita, joiden takana voit seistä selkä suorana ja joiden eteen olet valmis tekemään kaikkesi.

Haluan nyt kiittää teitä kaikkia lukijoita menneestä vuodesta. Toivottavasti pysytte matkassa mukana myös tulevaisuudessa. Annatte mulle todella paljon ja olen kiitollinen jokaisesta!

Haluan kiittää myös jokaista tämän vuoden aikana kohtaamaani ihmistä. Jokaiselta olen oppinut jotain uutta, ja jokainen on jättänyt jonkinlaisen jäljen mun matkalle. Kiitos! <3

File 30.12.2015 10.34.19

Näin vuoden vaihtuessa on aivan loistava aloittaa jälleen puhtaalta pöydältä. Mä olen siivonnut omani ja nyt olen valmis ottamaan vastaan uuden vuoden. Odotan tulevaa vuotta todella! Olen valmis kääntämään elämässäni uuden sivun.

Tehdään ensi vuodesta jälleen siis yksi parhaimmista!

Ihanaa alkavaa uutta vuotta 2016!

<3: Susanna

Comments(2)

ei mitään tunteita
31.12.2015 At 9:00 am

Sinulla on kuvissa aina sama ilme josta ei voi lukea iloa eikä surua, eikä muitakaan tunteita.

Lisäksi google mietelauseita viljelevät, esim sisustuksessa, ovat tutkimusten mukaan yksinkertaisia.

    susannamustajarvi
    31.12.2015 At 9:00 am

    Onpas mielenkiintoista kuulla. 😂🙈👍🏻

    Mutta joka tapauksessa. Aivan loistavaa alkavaa uutta vuotta 2016 sinullekin!

Leave a Comment

sing in to post your comment or sign-up if you dont have any account.