Top 30 blogi siirtyy uhmaikään

Muistattekos tämän postauksen –> Uusi alku , jossa kerroin avoimesti omista tavoitteistani liittyen blogiini. Tekstin lopulla uskallan sen sanoa ääneen. Tavoite on asetettu 13.9.2014, jolloin uskalsin sen kirjoittaa ylös. Ja se tavoite oli päästä top 30 luetuimpien blogien joukkoon täällä FitFashionilla. Kovasti on tehty töitä sen eteen. Blogia on uudistettu ja kehitetty.  Ja vihdoin kuulkaa tämä työ palkitaan. Viime perjantaina se sitten tapahtui! WWOOOW! Mun blogi on nyt top 30 blogeissa! Fiilis on niin mahtava. Tämä on suuri asia mulle bloggaajana, ja vie taas varmasti eteenpäin kohti uusia haasteita ja tavoitteita. Tämä on jälleen yksi esimerkki siitä, kuinka tärkeää on uskaltaa asettaa tavoitteita, joiden eteen on valmis tekemään töitä. Elämässä voi saavuttaa hienoja asioita, kun uskaltaa lähteä kurkottelemaan unelmiaan. Tämä oli mun yksi unelma ja tavoite. Nyt se on saavutettu, joten tästä täytyy siis nauttia!

uusibanneri1000x450px-copy
Tältä näytti blogi vuosi sitten!

Nyt on aika sanoa nöyrä kiitos kaikille teille lukijoille. Te olette se syy miksi tätä blogia kirjoitan ja päivä toisensa jälkeen palaan näpyttelemään tietokonetta. Olen saanut teiltä paljon tukea ja apua arjen haasteisiin ja ongelmiin. Olette aivan mahtavasti jaksaneet kannustaa ja kommentoida. Tuntuu kuin tuntisin teidät henkilökohtaisesti. Ilman teitä en olisi tähän tavoitteeseeni koskaan päässyt. ISO kiitos jokaiselle teistä!

BanneriTalvi-1
Myös tältä on näyttänyt mun blogi

 

Tänään on muutenkin aihetta juhlaan, sillä mun blogi täyttää kaksi vuotta. Aloitin blogin kirjoittamisen ensiksi ystäväni kanssa, ja kaksi vuotta sitten 10.8.2013 siirryin kirjoittamaan omaa blogia, omalla nimellä Susanna Mustajärvi. Matka on ollut opettava ja erittäin antoisa. Blogi on kehittynyt huimasti näiden kahden vuoden aikana. Olen myös itse kehittynyt ihmisenä niin henkisesti kuin fyysisestikin. Blogimatkaani on mahtunut paljon erilaisia tapahtumia, mahtavia yhteistyökumppaneita ja ajatuksia. Välillä on ollut turhautumista ja muutaman kerran olen miettinyt koko touhun lopettamista. Mutta pääosin olen nauttinut kirjoittamisesta, olen saanut toteuttaa itseäni, jakaa ajatuksiani ja hyvää fiilistä muille. 

Kaksi vuotta sitten aloitin kirjoittamaan blogia harrastuksena. Ensimmäisen vuoteni kirjoitin sitä blogspotissa. Syyskuussa 2014 siirryin tänne FitFashionille, ja muistan kuinka se oli todella iso juttu mulle. Nyt vuoden päästä olen top 30 luetuimpien blogien joukossa ja teen tätä sivutyönäni. Voin siis sanoa, että olen ammattibloggaaja!

Nykyään blogeja on paljon ja kilpailu tälläkin alalla kovenee. Tällaisia saavutuksia todellakin tulee juhlia!

Päällimmäisenä nyt mielessäni on vain sana KIITOS! Oot huippu ja kiitos, että jaksat lukea kirjoituksiani!

File 10.8.2015 18.18.59

Mun blogista oli eilen juteltu Radio Novalla puol kahden aikaan. Mahdoitko olla taajuuksilla silloin? Nyt kysynkin, että onko kenelläkään tietoa mistä sen pätkän pystyisi kuuntelemaan? Onko se edes mahdollista?

Leave a Comment

sing in to post your comment or sign-up if you dont have any account.