#kotitreenijengi - 2KK

#kotitreenijengi – 2KK

30,00

Lunasta nyt paikkasi kahdelle tulevalle kuukaudelle kotitreeneihin. Saat livetreenit 2 kertaa viikossa kahden kuukauden ajan. Treenit voit tehdä myös tallenteelta myöhemmin. Lisäksi saat kaksi kehonhuoltotreeniä. Kaiken tämän päälle saat myös valmentajan täyden tuen whatsappissa ja ryhmän, joka tsemppaa toinen toistaan. Meillä on tapana, että halutessaan jokainen voi kuitata yhteiseen whatsapp ryhmään, kun on saanut treenin tehtyä. Se motivoi ja kannustaa tekemään treenejä.

Uudet jäsenet otetaan mukaan aina jokaisen kuukauden ensimmäisen viikon aikana. Ostettuasi tuotteen sinuun ollaan yhteydessä ja saat tarkemmat ohjeet treenien aloituksesta ja ryhmään pääsystä.

Enää tämän helpompaa ja tehokkaampaa kotona treenaaminen ei tule koskaan olemaan. Kun kuulut jengiin, sinulla on kaikki avaimet onnistuneeseen treeniviikkoon puhelimessasi. Whatsappin välityksellä saat kaiken tuen ja tsempin. Tervetuloa jengiin!

Osasto: Avainsana tuotteelle

Meillä on kaksi whatsapp ryhmää:

TSEMPPI 

TSEMPPI ryhmässä jaetaan hyvää fiilistä ja treenitsemppiä sekä jutellaan hyvinvointiin liittyvistä asioista. Siellä autetaan toinen toistamme erilaisissa haasteissa ja jaetaan hyvää mieltä. Tämä ryhmä on täysin ilmainen.

 

TREENIT

Toisessa ryhmässä ”TREENIT” ovat kaikki ne, jotka ovat lunastaneet paikkansa kyseisen kuukauden livetreeneihin (eli he, jotka ovat maksaneet kuukausimaksun). Siellä valmentaja jakaa livetreeneihin linkit. Livetreenit pidetään maanantaisin klo 18 ja keskiviikkoisin klo 10.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “#kotitreenijengi – 2KK”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Muut suositut palveluni