#kotitreenijengi - Lite 1kk kokeilujäsenyys

#kotitreenijengi – lite 1kk kokeilujäsenyys

14,00

Lunasta nyt paikkasi tulevan kuukauden (tammikuu) kotitreeneihin. Saat livetreenit 1 kertaa viikossa yhden kuukauden ajan. Treenit voit tehdä myös tallenteelta myöhemmin. Lisäksi saat yhden kehonhuoltotreenitallenteen. Kaiken tämän päälle saat myös valmentajien täyden tuen whatsappissa ja ryhmän, joka tsemppaa toinen toistaan. Meillä on tapana, että halutessaan jokainen voi kuitata yhteiseen whatsapp ryhmään, kun on saanut treenin tehtyä. Se motivoi ja kannustaa tekemään treenejä.

Uudet jäsenet otetaan mukaan aina jokaisen kuukauden ensimmäisen viikon aikana. Ostettuasi tuotteen sinuun ollaan yhteydessä ja saat tarkemmat ohjeet treenien aloituksesta ja ryhmään pääsystä.

Enää tämän helpompaa ja tehokkaampaa kotona treenaaminen ei tule koskaan olemaan. Kun kuulut jengiin, sinulla on kaikki avaimet onnistuneeseen treeniviikkoon puhelimessasi. Whatsappin välityksellä saat kaiken tuen ja tsempin. Tervetuloa jengiin!

….

Maksuvälineinä toimivat kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Lisäksi voit maksaa palvelun epassilla, edenredillä, eazybreakilla tai smartumilla. Epasilla ja smartumilla maksaminen onnistuu verkkokaupan kautta. Jos haluat maksaa eazybreakilla tai edenredillä, laitathan viestiä osoitteeseen info@susannajuntunen.fi 🙂 Kiitos!

Meillä on kaksi whatsapp ryhmää:

TSEMPPI 

TSEMPPI ryhmässä jaetaan hyvää fiilistä ja treenitsemppiä sekä jutellaan hyvinvointiin liittyvistä asioista. Siellä autetaan toinen toistamme erilaisissa haasteissa ja jaetaan hyvää mieltä. Tämä ryhmä on täysin ilmainen.

LITE

Toisessa ryhmässä ”LITE” ovat kaikki ne, jotka ovat lunastaneet paikkansa kyseisen kuukauden livetreeneihin (eli he, jotka ovat maksaneet kuukausimaksun). Siellä valmentaja jakaa livetreeneihin linkit ja treenien jälkeen myös tallenteet treeneihin. Livetreenit pidetään torstaisin klo 19-20. Treenit ovat sekoitus sekä lihaskuntoa, että sykettä nostavaa treeniä. Kaikki treenit pitävät sisällään myös liikkuvuutta ja ketteryyttä kehittäviä liikkeitä. Treenit sopivat kaikille taitotasosta riippumatta, sillä liikkeille annetaan aina erilaisia vaihtoehtoja.