Mistä tietää, että on oikeaan suuntaan matkalla?

 • Etusivu
 • /
 • Treeni
 • /
 • Mistä tietää, että on oikeaan suuntaan matkalla?

Viime postauksessa kerroin siitä, kuinka loppupeleissä elämässä ei voi liikaa kontrolloida tulevaisuutta ja sitä mitä tulevaisuudessa tapahtuu- Tärkeintä on tehdä asioita intohimolla, nauttia ja antaa universumin hoitaa loput. Kyllä asiat joilla on tarkoitus tapahtua ne tapahtuu. Siitä ei meidän tarvitse huolehtia. Meidän tehtävä on vain nauttia, ja tehdä parhaamme.

Olen kuitenkin myös sitä mieltä, että ajoittain on hyvä istua alas ja pohtia omia tavoitteita. Kun tavoitteet on asetettu ja merkattu ylös, tietää mihin on matkalla, eikä niitä tarvitse koko aikaa miettiä. Kun ne on miettinyt valmiiksi esimerkiksi vuoden ajalle, sen jälkeen ei tarvitse kuin antaa mennä. Välillä voi pysähtyä tarkastamaan onko edelleen oikeeseen suuntaan menossa, mutta turha murehtiminen ja arpominen, että mitä sitä tekisi on poistettu sillä, että tavoitteet on itsellä tiedossa.

File 19.12.2015 6.08.58

Mulla on tapana tehdä aina vuoden lopussa tavoitteet seuraavalle vuodelle. Samalla tarkastelen mennyttä vuotta ja sitä, että olenko saavuttanut itselleni tehdyt tavoitteet. Useimmiten niin käy, että tavoitteet saavuttaa. Ja se siinä onkin niin hienoa, että kun kaikella on tapana toteutua, jos asioita haluaa todella ja on niiden eteen valmis tekemään töitä. Mun tää vuosi on ollut ihan mieletön. En tiedä, että kuinka paljon sitä oikeasti voikaan tapahtua yhden vuoden aikana. HUH! Palaan siihen myöhemmin ihan omana postauksena.

Mä tein nyt siis mun siskon kanssa tavoitteet ensi vuodelle ja mikä mulle tuli ehkä päällimmäisenä tällä hetkellä mieleen oli ajatus siitä, että mä haluan uskoa omiin kykyihin ja mahdollisuuksiin saavuttaa elämässä mulle merkityksellisiä asioita. Se, että jos ei itse usko itseensä, ei sitä kukaan muukaan tee. Mä huomaan myös, että en mä enää haluakaan vain saavuttaa asioita. Nyt mä haluan nauttia ja olla tyytyväinen tähän missä olen. Ehkä tämä vuosi on opettanut mulle juurikin sen, että mikään ei oo pysyvää, joten nyt kannattaa nauttia niistä asioista, jotka ovat tässä ja nyt. Huomenna asiat voivat olla jo toisin!

Ensi vuodelle on nyt siis viilausta vaille valmiit tavoitteet tehty.

Joko sä olet tehnyt tavoitteet ensi vuodelle?

Comments(4)

Grammar counts
20.12.2015 At 6:30 pm

Keep believing *IN yourself. 🙂

  susannamustajarvi
  21.12.2015 At 6:30 pm

  🙏🏼👍🏻

Kristiina
23.12.2015 At 6:30 pm

Mä just yks päivä mietin noita tavotteita, ja tajusin että ne on ollu aina mulla jotai konkreettista… nyt päätinki sitte että ens vuonna aion tulla rohkeemmaks ja itsevarmemmaks. Ne on paljon vaativampia juttuja joitten etee pitää tehä joka päivä töitä… uudessa vuodessa on jotai ihmeellistä motivaatiota, vaikka eihän siinä päivässä oo loppujen lopuks eroa toisiin 😁

  susannamustajarvi
  24.12.2015 At 6:30 pm

  Konkreettiset tavotteet on siitä hyviä kun niitä voi mitata ja siten tietää paremmin onko päässyt tavoitteisiin. Mä itse kuitenkin pidän myös noista vähän syvällisemmistä tavoitteista. Kuulostaa tosi hyvältä. Uskon täysin että pääset ens vuoden tavotteisiin kun oot vain valmis tekemään niiden eteen töitä. Vuodesta tulee siis aivan huikea. Mulle vuoden vaihde merkitsee myös uuden alkua ja siten motivoi. Kyl siinä jotain taikaa on. Ihanaa Joulua!

Leave a Comment

sing in to post your comment or sign-up if you dont have any account.