Uusi suunta -valmennusohjelma

Valmennuspaikkoja rajoitetusti.

Valmennuksen ideologia

" Elämän yksinkertaistaminen tuo vapautta voida paremmin. 
Valmennuksessa autan sinua saavuttamaan vapauden elää hyvinvoivaa unelma elämää, ja tulet voimaan paremmin kuin koskaan ennen! "

Aloita muutos nyt

Valmennus antaa sinulle

Vapautta

Valmennuksessa päästät irti uskomuksista ja peloista, jotka luovat hyvinvoinnillesi esteitä. Löydät oikean mindsetin, jotta voit voida hyvin jokaisena päivänä elämän tuomista haasteista huolimatta.

Aikaa

On sinulla mikä tahansa haaste/este hyvinvointisi tiellä, löydämme siihen sinulle toimivan ratkaisun ja helpoimman toteutustavan. Sen sijaan, että sinä itse lähdet etsimään vaihtoehtoja, sinulle vapautuu aikaa tärkeämpiin asioihin. Opit myös itse muokkaamaan toimintamalleja muuttuvan arjen keskellä ja näin saamme luotua pysyviä tapoja arkeesi.

Rohkeutta

Elämän yksinkertaistamisella saat rohkeutta elää sinun näköistäsi elämää. Alat voimaan paremmin kuin koskaan ennen, ja huomaat löytäväsi sisältäsi jotain sellaista rohkeutta, mikä on ollut jo jonkin aikaa kadoksissa.

Millaiset tulokset saavutat

Itsemyötätunto ja hyvinvointia tuovan midsetin löytäminen ovat valmennukseni ytimessä. Tavoitteeni on opastaa sinua kohti elämäntapaa, jossa liikut, syöt terveellisesti ja huolehdit palautumisestasi puhtaasti oman hyvinvointisi vuoksi, ilman ulkoisia paineita tai suorittamisen tarvetta.

Haluaisin nähdä sinut tyytyväisenä omaan kehoosi ja nauttivan jokaisesta hetkestä elämässäsi. Valmennuksessani opetan sinulle, kuinka voit omaksua minimalistisen elämäntyylin, joka vapauttaa sinut turhasta taakasta ja antaa tilaa todelliselle menestykselle ja hyvinvoinnille.

Kun opit vähentämään ja keskittymään olennaiseen, huomaat kuinka elämäsi alkaa kukoistaa ja kuinka voit löytää tasapainon ilman jatkuvaa kuormituksen lisäämistä. 

Tasapaino työn, perhe-elämän ja vapaa-ajan välillä on hyvinvoinnin perusta. Olen kehittänyt elämäntavan, joka mahdollistaa yrittäjyyden toteuttamisen missä ja milloin tahansa, samalla kun tavoittelen unelmiani ja pidän huolta perheestäni ja vapaa-ajastani.

Tämä valmennus on suunniteltu sinulle, jos haluat löytää oman polkusi työn, perhe-elämän ja vapaa-ajan välisen tasapainon saavuttamiseen. Opit kuinka voit haastaa itseäsi ja pysyä samalla tyytyväisenä nykyhetkeen. Valmennusohjelmassa opit selkeyttämään vision siitä, minne olet matkalla.

Valmentajana tuon arkeesi uusia näkökulmia, oivallutan ja opetan sinua tekemään itse hyvinvointiasi tukevat päätökset sekä tuen sinua matkallasi kohti tasapainoisempaa elämää. Yhdessä löydämme toimivimmat käytännön työkalut ja strategiat, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi. Hae mukaan valmennukseen ja ota askel kohti tasapainoisempaa ja onnellisempaa elämää!

Meillä jokaisella on vapaus valita! Vapaus valita millä asenteella kohtaamme elämän tuomat ilot ja surut. Tunnetyöskentelyn kautta voimme oppia tunnistamaan ja hyväksymään laajasti erilaisia tunteita, käsittelemään ne ja säätelemään tunteen aiheuttamaa toimintaa.

Voimaantuminen vaikeuksien kautta on ollut minulle henkilökohtaisesti merkittävä matka. Syöpätaisteluni aikana ja sen jälkeen olen oppinut näkemään vaikeuksien ja ahdistuksen keskellä myös valoa ja positiivisuutta. Tämä aika on opettanut minulle, kuinka vahva ja kestävä voin olla, ja kuinka voin käyttää näitä kokemuksia voimavarana elämässäni.

Olen luonut valmennuskonseptin, joka auttaa muita löytämään oman voimansa ja vapautensa elämässä. Olen elänyt kiireistä pikkulapsiarkea, mutta samalla olen löytänyt tavan elää vapaasti ja nauttia jokaisesta hetkestä.

Tämä kokemus yhdessä satojen valmennuskokemusten kanssa on muovannut minua ja antanut minulle työkalut, joilla voin auttaa sinuakin kohtaamaan omat haasteesi ja löytämään voimaa vaikeuksien kautta. Olen valmis antamaan sinulle yli 18 vuoden valmentajaurani aikana parhaiksi koetut ja toimivat työkalut käyttöösi, jotta sinäkin voit löytää oman voimasi ja elää elämääsi täysillä – riippumatta siitä, mitä esteitä tiellesi tuleekin.

Autan sinua seuraavasti

Valmennuksen toteutus

Olisiko nyt aika löytää sinullekin uusi suunta?

Uusi suunta -valmennusohjelman hinta

Voit ostaa valmennuksen verkkokaupastani maksamalla sen kokonaisuudessaan tai kolmessa osassa (laskutus kerran kuukaudessa 3kk ajan).

Valmennuksen osallistujamäärä on rajallinen. Tiedustele vapaista valmennuspaikoista sähköpostitse info@susannajuntunen.fi tai varaa maksuton konsultaatioaika kalenterista.

Vain Uusi suunta -valmennusohjelman läpikäyneet voivat liittyä Vahva mieli -jatkovalmennusohjelmaan.

3kk valmennusohjelma

290€ / kk

Yleiset kysymykset

Valmennukseen sisältyy kaikki mitä tarvitset hyvinvoivan arjen toteuttamiseen. Kaipaat arkeesi sitten vaihtelevan saliohjelman, juoksuohjelman, ohjattuja juoksu- tai kotitreenejä tai kehonhuoltotallenteita, saat juuri sinun taito- ja kuntotasoon sopivat ohjelmat käyttöösi. Opit myös muuttuvan arjen keskellä muokkaamaan itse treenejä tai valitsemaan vaihtoehtoisia tapoja liikkua. 

Kaipaat sitten rentoutus- ja hengitysharjoituksia, saat sen mitä tarvitset. Lisäksi valmennukseen sisältyy selkeät ohjeet 80:20 mukaisen ravitsemuksen toteuttamiseen, laajasti reseptivinkkejä ja vinkkejä arkiruokien tuunaamiseen. Valmennuksen aikana opit syömään terveellisen ateriarytmin sekä 80:20 mallin mukaisesti ilman ehdottomia kieltoja. Löydät rauhan ja tasapainon hyvää oloa tuovasta ravitsemuksesta.

Ovat tavoitteesi mitkä tahansa, tuon sinulle niihin ratkaisut ja tarvitsemasi työkalut. Selvitämme mitkä asiat toimivat sinun arjessasi, ja valitsemme arkeesi vain sellaisia asioita, joita voit jatkaa vielä vuosiakin eteenpäin. Poistamme kaikki esteet sinun ja hyvinvointisi välistä. Valmennuksen aikana sinulle kirkastuu hyvin selkeäksi se, mitä hyvinvoiva arki tarkalleen ottaen tarkoittaa sinun kohdallasi ja mitä sinä tarvitset saavuttaaksesi sen!

Valmennusohjelma on yksilöllinen ja intensiivinen sekä vuorovaikutuksellinen valmennus. Minulla valmentajana on laaja kokemus ja vahva osaaminen sekä psyykkisestä että fyysisestä valmennuksesta. Minun, Susannan, oivalluttava ja ratkaisukeskeinen valmennustapa opettaa sinutkin löytämään hyvinvointia tukevan mindsetin ja sitä kautta löydät valmennuksen avulla pysyviä hyvinvointia tukevia tapoja arkeesi. Opit itse tekemään sinua palvelevia valintoja ja alat aidosti haluamaan hyvinvointia tuovia asioita arkeesi, etkä koe joutuvasi luopumaan mistään. Valmentajanasi teen 110% töitä kanssasi, jotta löydät juuri sinulle toimivat tavat ja rutiinit. 

Uusi suunta on henkilökohtainen valmennusohjelma, joka lähtee liikkeelle oikean mindsetin asettamisesta ja löytämisestä kulkien prosessina eteenpäin. Valmennus ei etene ennen kuin olet valmis siirtymään seuraavaan vaiheeseen ja tässä valmentaja on sinun tukena. Et jää missään vaiheessa yksin. Valmennus ei jää vain ohjepapereiden tasolle leijumaan.

Valmennuksessa panostamme  hyvään ja energiseen oloon. Tässä valmennuksessa arvotetaan sisäinen hyvinvointi ulkoisten tekijöiden edelle. Tulet huomaamaan eron olossasi heti alkujaan, kun päästämme irti ulkonäköpaineista ja löydämme lempeän yhteyden omaan kehoomme.

Muutos vaatii aina aikaa ja energiaa, mutta sinä päätät miten paljon käytät arjessasi aikaa valmennukselle. Viikkomateriaalit ovat simppeleitä ja kevyitä, mutta ajatuksia herättäviä ja auttavat sinua prosessoimaan valmennuksen aiheita. Emme lisää elämääsi kuormaa, vaan vähennämme sitä.  Jos annat nyt hieman energiaa ja aikaa valmennukselle, tulee se muuttamaan koko elämäsi!

Tämä valmennus tuo väistämättä myös lisää aikaa arkeesi ja itsellesi. Tarvitset alkuun 60 min aikaa henkilökohtaiselle videovalmennustapaamiselle, jonka aikana teemme kalenteriin siivousta ja tiedämme, mitä arjesta tulee jättää pois, jotta sinun hyvinvoinnillesi jää enemmän aikaa.

Oletko tyytyväinen elämääsi? Haluaisitko olla? Jos mikään ei muutu arjessasi, ei myöskään olosi muutu. Meillä kaikilla on 24h aikaa vuorokaudessa, miten haluat päiväsi viettää?

Valmennus ohjaa tutkimaan arvoja ja selkiyttämään mitä hyvinvoiva arki on sinulle. Huomaat heti valmennuksen alussa, elätkö arjessasi arvojesi mukaisesti.

Tärkeä havainto on huomata, että epäonnistumisen pelko ohjaa päätöstäsi ja voi olla sen vuoksi hyvinvointisi esteenä. Jotta voit oppia rakentamaan hyvinvoivan arjen itsellesi, on ensisijaisen tärkeää tehdä omien tunteiden tietoista tutkiskelua ja tunnistamista sekä hyväksymistä. Valmennuksessa opit tunnistamaan tunteet ja niihin liittyvän toiminnan sekä vaikuttamaan toimintaan tietoisilla hyvinvointia lisäävillä valinnoilla.

Valmennuksessa epäonnistumisen pelko normalisoidaan ja ymmärretään haasteiden ja epäonnistumisten tarkoitus: ilman epäonnistumisia ei tule olemaan myöskään onnistumisia, ja tästä syystä elämässä on olennaista osata kohdata epäonnistumiset osana onnellista ja hyvinvoivaa elämää!

Valmennuksessa selvitämme, mitä tunteidesi taustalla todella on. Millaisia uskomuksia sinulla on ja mistä sinun tulisi päästää irti. Lisäksi tuomme näkyväksi sen, että pelon tunteet tuntuvat negatiiviselta, mutta todellisuudessa ne eivät ole kuitenkaan merkki väärästä suunnasta. Valmennuksessa opit tunnistamaan tämän. Uudet asiat tuntuvat aina pelottavilta, ja mieli kovasti pyrkii vanhaan tuttuun ja turvalliseen, vaikka se ei tukisi meidän hyvinvointia.

Teen kaikkeni valmentajana, että olisit tyytyväinen valmennusohjelmaani, mutta jos et ole, löydämme siihen varmasti ratkaisun.

Olen valmentanut tuhansia ihmisiä 18 vuoden valmentajaurani aikana, ja vielä ei ole koskaan tullut valmennettavaa vastaan kenen kanssa kemiat ei olisi kohdanneet. Jos näin kävisi, löytäisimme siihen ratkaisun. 

Kyllä voi. Jos sinulla on käytössäsi Epassi, Smartum tai Edenred liikuntaetuja, voit hyödyntää ne valmennusmaksuissa. Sovitaan maksujärjestelyt silloin sähköpostitse info@susannajuntunen.fi

Valmennusohjelman voi maksaa kerralla kokonaisuudessaan tai kolmessa osassa eli kerran kuukaudessa kolmen kuukauden ajan. Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää maksuihin liittyen, älä epäröi laittaa viestiä yhteydenottolomakkeen kautta. Kaikkiin tilanteisiin löytyy kyllä ratkaisut. 

Seuraava Uusi suunta -valmennusohjelma alkaa 1.1.2024. Osallistujamäärä on rajallinen ja jäljellä on enää muutamia paikkoja, joten jos haluat päästä mukaan tammikuun valmennusohjelmaan kannattaa mukaan ilmoittautua mahdollisimman pian joko maksamalla ensimmäisen kuukauden valmennusmaksun täällä verkkokaupassa (maksun jälkeen saat sähköisen valmennussopimuksen allekirjoitettavaksi) tai varaamalla maksuttoman konsultaatiotapaamisen varauskalenterista. Tapaamisen aikana yhdessä päätämme, onko valmennusohjelma sinun tarpeisiisi sopiva. Jos päätät lähteä valmennusohjelmaan mukaan, saat sähköisen valmennussopimuksen allekirjoitettavaksi. 

Uusi suunta -valmennusohjelma toteutetaan kolme kertaa vuodessa: aloitukset tammikuun alussa, maaliskuun lopussa ja syyskuun alussa.

Mitä asiakkaani sanovat

Hei Susanna, mä ajattelin laittaa sulle vielä henk.Koht. Viestin kiittääkseni ystävällisestä ja asiallisesta kommunikoinnista ja valmennuksista, joissa ei keskitytä ulkonäköön! On tosi ihana nähdä tällaista somessa ja online-treenimarkkinoilla (ja maailmassa muutenkin)!

Anonyymi

Haluan tulla kiittämään sua vielä tänne ensinnäkin run-valmennuksesta, joka sytytti juoksukipinän🔥 ja ennen kaikkea sellaisen kipinän, ettei juoksua harrasta kuluttaakseen kaloreita. Minulla on taustaa useiden vuosien ajalta syömishäiriön kamppailun kanssa ja nyt viimeisen vuoden aikana olen viimein siinä kunnossa, että voin aidosti nauttia liikunnasta ja tehdä sitä sen hyvän olon takia🥰 oot Susanna tosi isossa roolissa siitä miten suhtaudun liikuntaan nyt! Uskon vahvasti siihen että kaikella on tarkoitus ja niin taisi olla myös sillä että just minä satuin voittamaan arvonnassa treenipäivän mulle ja äidille - sen jälkeen sun treeneistä ja ajatuksista on tullut yhä isompi osa meidän perheen arkea ja oon uskaltanut treenata siten, että siitä saa energiaa, eikä siten, että olisin mahdollisimman loppu😳. Myös äiti sai kipinän siitä päivästä, johon ei olis aikasemmin koskaan voinutkaan kuvitella osallistuvansa😅 ja nyt on ihanaa kun sun ja treenien tuoma energia huokuu hänestäkin🥰. Teet aivan super tärkeää työtä siinäkin mielessä, että viimein on valmennus, joka ei tähtää tietynlaisen kehon tavoitteluun tai laihdutukseen, vaan kokonaisvaltaiseen hyvään oloon, kiitos tuhannesti🙏🏻❤️

Anonyymi

Tähän mennessä valmennus on todella haastanut ajattelemaan, mitkä asiat oikeasti estävät jonkin tekemistä ja mistä asioista on itse luonut esteen itselleen. Arjen simppeleillä muutoksilla ja keskittymisellä yhdessä pohdittuihin itselle tärkeisiin asioihin, on tuonut energiaa ja jaksamista sekä kokonaisvaltaisempaa hyvää oloa —oloa, josta ei halua luopua. Sen takia muutoksesta on helpompi pitää kiinni. Keskustelut Susannan kanssa ja huomion keskittäminen siihen, että tekee hyvää oloa tuottavia asioita itselleen, tavoitteen asettelu oikeasti saavutettavaksi olevaksi sekä Susannan kannustava, ajatuksia herättävä ja informatiivinen sisältö ja läsnäolo ovat luoneet uskoa ja luottamusta omiin kykyihin.

Sanni Turku

Valmennus on antanut minulle rohkeutta toteuttaa omaa polkua liikunnan, ruokailun ja hyvinvoinnin suhteen. Ei tarvitse tehdä niinkuin muut. Ja tärkeimpänä olen saanut kannustusta, tsemppiä, motivaatiota ja konkreettisia avaimia hyvinvoinnin toteuttamiseen 💜

Kati Tampere

Valmennuksen avulla olen oppinut pitämään omia puolia, tiedän pärjääväni missä tilanteessa tahansa. Olen oppinut, että voin sanoa ei ilman, että joudun miettimään mitä toinen siitä ajattelee.

Maija-Leena Oulu

Huomasin instassa Susannan mainostavan uutta valmennusta ja ajattelin heti, että tähän on pakko päästä mukaan. Laitoin samantien viestiä ja alkukartoituksen jälkeen pääsin mukaan valmennukseen. Koin, että minulla oli elämässä kaikki hyvin. Mitä nyt perus ruuhkavuosi moodi , mikä kaikilla pienten lasten vanhemmilla tuntuu olevan. Ensimmäisellä tapaamisella käytiin vähä tilannetta läpi ja kartoitettiin mihin asioihin haluaisin apua. Äitinä lapsen ja kaiken muun priorisoi helposti itsensä edelle, joten valmennuksen tärkein tavoite itselleni oli priorisoida aikaa itselleni ja omaan hyvinvointiin. Valmennus on nyt noin puolivälissä. Liikunnan lisääminen viikkoon on sujunut ongelmitta. Olemme valmiiksi Susannan kanssa sopineet treenipäivät ja kuittaan viestillä treenin jälkeen ne tehdyksi. Sillä tavalla niistä on ollut helppo pitää kiinni. Lapsen sairastuminen tms ei ole ollut enää este treenaamiselle, koska niihinkin hetkiin on löydetty keinot. Tunnesyöminen on ollut itsellä yksi iso tekijä ja karkkivarastoa ei ehdi kertymään, kun herkkuja kuluu kaikkiin tunteisiin. Valmennuksen aikana olen opetellut tunnistamaan näitä tunteita ja löytämään keinoja käsitellä niitä ilman herkkuja. Itse helposti lähdin liian kriittiseksi, niin Susanna palautteli väljempään ajattelumalliin. Unen määrään ei pienen lapsen kanssa pysty täysin itse vaikuttamaan, mutta itselle on toiminut hyvin lyhyet pienet rentoutusharjoitukset, jolloin hetkeksi pysähtyy ja antaa kehon rauhoittua. Mindset osiot ovat olleet itselleni haastavimpia osioita ja niiden äärellä olen kipuillut, mutta se on vain ollut osoitus siitä, että niitä pitääkin työstää. Olen tykännyt valmennuksesta kovasti, siinä ei ole mitään pakotettua, vaan itse määrittelee suunnat mitä haluaa. Mikäli koen, että joku asia/tehtävä ei tuo itselle sitä tarvittavaa apua muokataan sitä niin, että se hyödyttää just mua ja mun tavoitetta. Koen, että valmennuksen aikana olen päässyt eroon pahimmasta suoritusmoodista ja antanut itselle luvan myös vain olla. Olen sen myötä voinut paremmin ja sellainen aivosumu on kadonnut. Mielestäni Susannan kanssa yhteistyö on sujunut hyvin ja olen saanut kaipaamaani tukea ja ajatusten vaihtoa aina kun sitä olen tarvinnut. On myös ollut helppo kertoa mikäli jonkun asian kanssa on haasteita eikä saa sitä tehtyä vaikka on sovittu.

Nina Turku

Mediassa