Vahva mieli -jatkovalmennus

Kohti pysyvää muutosta Uusi suunta -valmennusohjelman läpikäyneille!

Varmistamme, että muutos on pysyvä!

Jatkovalmennus antaa sinulle

Varmuutta

Jatkovalmennuksessa vahvistamme lisää itseluottamustasi, luomme varmuutta valitsemallesi suunnalle ja parannamme entisestään sinun sisäistä puhettasi hyvinvointiasi tukevaksi. Kasvatamme psyykkistä vahvuuttasi sekä henkistä kovuuttasi kehittämällä resilienssiä eli psyykkistä selviytymiskykyäsi ja joustavuutta jatkuvasti muuttuvassa maailmassa.

Asennetta

Opit valmennuksen aikana vahvistamaan kasvun asennettasi entisestään. Oivallutan ja autan sinua löytämään itsestäsi kaiken vahvuuden ja potentiaalin, jotka saavat sinua jatkamaan uudella suunnalla vaikeuksista huolimatta. Hyvinvoinnista tulee osa sinua ja osa sinun tapaasi elää. Sinun ei enää koskaan tarvitse aloittaa alusta, sillä olet löytänyt pysyvän tavan pitää huolta hyvinvoinnistasi.

Läsnäoloa

Opit säätelemään vireystilaasi, ja sitä kautta olosi pysyy kevyenä kiireisimmissäkin elämänvaiheissa. Opit käyttämään hyödyksi mielikuvaharjoittelua ja niiden kautta saavutat jatkossakin sen mitä haluat. Sinussa ja elämässäsi on kaikki mitä tarvitset!

e3060ae8-7aa3-4ff2-a030-d0ad8dd71859

Millaiset tulokset saavutat

Vahva mieli -jatkovalmennuksessa opit pitämään kiinni uudesta suunnastasi löytäen sisäisen rauhan, sillä tiedät vihdoin eläväsi itsesi arvoista elämää. Löydät vihdoin parhaan version itsestäsi.

Opit ylläpitämään tasapainon työn, perhe-elämän ja vapaa-ajan välillä. Et pelkää epäonnistumisia, vaan näet ne osana onnellista elämää. Opit kuinka voit haastaa itseäsi ja pysyä samalla tyytyväisenä nykyhetkeen. 

Löydät entistä enemmän tyytyväisyyttä omaan kehoosi ja itseesi. Ja nautit jokaisesta hetkestä elämässäsi – iloineen ja suruineen. Lisäksi sisäistät entistä enemmän minimalistista elämänasennetta vähentämällä taakkaa ja keskittymällä jatkossakin vain olennaiseen elämässäsi!

Uusi suunta -valmennusohjelmassa tekemämme muutokset jäävät pysyväksi osaksi arkeasi. Opit lisäksi muokkaamaan tapoja ja rutiineja monipuolisesti tilanteen vaatimalla tavalla. 

Valmennusohjelmassa opit löytämään pysyvästi mindsetin, joka tukee sinun hyvinvointiasi kaikilla elämän osa-alueilla.

Valmentajana tuon esiin uusia näkökulmia, luon varmuutta tekemiseesi ja kannustan sinua luottamaan omaan kehoosi ja sen viesteihin. Oivallutan ja opetan sinua löytämään itsestäsi täyden potentiaalia sekä tuen sinua matkallasi kohti pysyvästi tasapainoista elämää.  

Kaipaatko vielä lisää varmuutta ja tukea uuden suunnan ylläpitämisessä? Jos kaipaat, on jatkovalmennus juuri sinua varten! Kun panostat nyt jo valmiiksi tehtyihin muutoksiin ja valmennat mieltäsi, tulet säästämään aikaa ja rahaa, sillä tämän jälkeen sinun ei enää koskaan tarvitse aloittaa uutta valmennusta. 

Meillä jokaisella on vapaus valita millaisella asenteella kohtaamme elämän tuomat ilot ja surut. Tunnetyöskentelyn kautta voimme oppia tunnistamaan ja hyväksymään laajasti erilaisia tunteita, käsittelemään ne ja säätelemään tunteen aiheuttamaa toimintaa.

Voimaantuminen vaikeuksien kautta on ollut minulle henkilökohtaisesti merkittävä matka. Syöpätaisteluni aikana ja sen jälkeen olen oppinut näkemään vaikeuksien ja ahdistuksen keskellä myös valoa ja positiivisuutta. Tämä aika on opettanut minulle, kuinka vahva ja kestävä voin olla, ja kuinka voin käyttää näitä kokemuksia voimavarana elämässäni.

Olen valmis antamaan sinulle yli 18 vuoden valmentajaurani aikana parhaiksi koetut ja toimivat työkalut käyttöösi, jotta sinäkin voit löytää oman voimasi sekä vapautesi ja elää elämääsi täysillä – riippumatta siitä, mitä esteitä tiellesi tuleekin.

Autan sinua seuraavasti

Valmennuksen toteutus

Vahva mieli -jatkovalmennuksen hinta

Voit ostaa valmennuksen verkkokaupastani maksamalla sen kokonaisuudessaan tai kahdessa osassa (laskutus kerran kuukaudessa 2kk ajan).

Valmennuksen osallistujamäärä on rajallinen.

Vain Uusi suunta -valmennusohjelman läpikäyneet voivat liittyä Vahva mieli -jatkovalmennusohjelmaan.

2kk valmennusohjelma

220€ / kk

Yleiset kysymykset

Valmennusohjelma on yksilöllinen ja intensiivinen sekä vuorovaikutuksellinen valmennus. Minulla valmentajana on laaja kokemus ja vahva osaaminen psyykkisestä valmennuksesta. Koen, että uusi suunta -valmennusohjelman lisäksi minulla on vielä paljon annettavaa erityisesti psyykkisen valmennuksen keinoin.

Matka omaan mieleen tapahtuu vaiheittain eikä sitä voi kiiruhtaa. Tämän valmennuksen avulla opit keinoja, joiden avulla pystyt jatkossakin huoltamaan mieltäsi ja löydät jatkossakin rauhan sisältäsi ja pysyt tyytyväisenä elämääsi. Minun, Susannan, ratkaisukeskeinen valmennustapa oivalluttaa sinutkin löytämään itsestäsi täyden potentiaalin.

Uusi suunta -valmennusohjelma käynnisti prosessin. Vahva mieli -jatkovalmennuksessa me vahvistamme mieltäsi, jotta tulet voimaan jatkossakin paremmin kuin koskaan ennen! Tulet löytämään toimivat ratkaisut muuttuvassa maailmassa ja myös silloin, kun löydät itsesi hetkellisesti väärältä polulta. Löydät sisäisen rauhan, joka auttaa sinua pysymään tyytyväisenä myös vaikeimpinakin aikoina.  

Valmennukseen sisältyy kaikki mitä tarvitset hyvinvoivan arjen ylläpitämiseen. Jos kaipaat valmennuksen aikana uusia treeniohjelmia, saat niitä tarpeen mukaan. Opit myös muuttuvan arjen keskellä muokkaamaan itse treenejä tai valitsemaan vaihtoehtoisia tapoja liikkua. 

Kaipaat valmennuksen aikana  sitten kehonhuoltoa tai rentoutus- ja hengitysharjoituksia, saat sen mitä tarvitset.

Ovat tavoitteesi tässä vaiheessa mitkä tahansa, tuon sinulle niihin ratkaisut ja tarvitsemasi työkalut. Työstämme mieltäsi, jotta kaikki Uusi suunta -valmennusohjelmassa poistetut hyvinvoinnin esteet pysyvät pois jatkossakin. Valmennuksen aikana sinulle kirkastuu hyvin selkeäksi se, millä keinoilla pystyt pitämään pysyvästi hyvinvointia tuovat tavat arjessasi!

Jos tulossa on kiireinen elämänvaihe, on se vahva merkki siitä, että tarvitset juuri tämän valmennuksen tukemaan myös kiireisimmän elämänvaiheen yli.

Vahva mieli -jatkovalmennus vaatii Uusi suunta -valmennusohjelmaan verraten vähemmän aikaa, mutta enemmän energiaa, sillä valmennus laittaa todella ajatusprosessit pyörimään. Sinä päätät miten paljon käytät arjessasi konkreettisesti aikaa valmennuksen materiaalien läpikäymiseen ja tehtävien tekemiseen. Viestittelyn voimme tarvittaessa korvata esimerkiksi viikoittaisilla n. 15min puheluilla. 

Viikkomateriaalit ovat Uusi suunta -valmennusohjelmaan verraten hieman kevyempiä, mutta entistä enemmän ajatuksia herättäviä. Tehtävät auttavat sinua prosessoimaan valmennuksen aiheita syvällisesti. Emme tule lisäämään elämääsi kuormaa, vaan ennemminkin vähennämme sitä.  

Kaipaatko vielä lisää varmuutta ja tukea uuden suunnan ylläpitämisessä? Jos kaipaat, on jatkovalmennus juuri sinua varten! Kun panostat nyt jo valmiiksi tehtyihin muutoksiin ja valmennat mieltäsi, tulet säästämään aikaa ja rahaa, sillä sinun ei enää koskaan tarvitse aloittaa uutta valmennusta. 

Tärkeä havainto on huomata, että epäonnistumisen pelko ohjaa päätöstäsi ja voi olla sen vuoksi hyvinvointisi esteenä. Jotta voit oppia rakentamaan hyvinvoivan arjen itsellesi, on ensisijaisen tärkeää tehdä omien tunteiden tietoista tutkiskelua ja tunnistamista sekä hyväksymistä. Valmennuksessa opit tunnistamaan tunteet ja niihin liittyvän toiminnan sekä vaikuttamaan toimintaan tietoisilla hyvinvointia lisäävillä valinnoilla.

Valmennuksessa epäonnistumisen pelko normalisoidaan ja ymmärretään haasteiden ja epäonnistumisten tarkoitus: ilman epäonnistumisia ei tule olemaan myöskään onnistumisia, ja tästä syystä elämässä on olennaista osata kohdata epäonnistumiset osana onnellista ja hyvinvoivaa elämää!

Valmennuksessa selvitämme, mitä tunteidesi taustalla todella on. Millaisia uskomuksia sinulla on ja mistä sinun tulisi päästää irti. Lisäksi tuomme näkyväksi sen, että pelon tunteet tuntuvat negatiiviselta, mutta todellisuudessa ne eivät ole kuitenkaan merkki väärästä suunnasta. Valmennuksessa opit tunnistamaan tämän. Uudet asiat tuntuvat aina pelottavilta, ja mieli kovasti pyrkii vanhaan tuttuun ja turvalliseen, vaikka se ei tukisi meidän hyvinvointia.

Teen kaikkeni valmentajana, että olisit tyytyväinen valmennusohjelmaani, mutta jos et ole, löydämme siihen varmasti ratkaisun.

Kyllä voi. Jos sinulla on käytössäsi Epassi, Smartum tai Edenred liikuntaetuja, voit hyödyntää ne valmennusmaksuissa. Sovitaan maksujärjestelyt silloin sähköpostitse info@susannajuntunen.fi

Valmennusohjelman voi maksaa kerralla kokonaisuudessaan tai kahdessa osassa eli kerran kuukaudessa kahden kuukauden ajan. Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää maksuihin liittyen, älä epäröi laittaa viestiä yhteydenottolomakkeen kautta. Kaikkiin tilanteisiin löytyy kyllä ratkaisut. 

Seuraava Vahva mieli -jatkovalmennusohjelma alkaa 11.12.2023. Osallistujamäärä on rajallinen ja jäljellä on enää muutamia paikkoja, joten jos haluat päästä mukaan joulukuun jatkovalmennusohjelmaan kannattaa mukaan ilmoittautua mahdollisimman pian joko maksamalla ensimmäisen kuukauden valmennusmaksun täällä verkkokaupassa (maksun jälkeen saat sähköisen valmennussopimuksen allekirjoitettavaksi). Voit myös halutessasi laittaa minulle viestiä tai soittopyyntöä. 

Vahva mieli -jatkovalmennusohjelma toteutetaan kolme kertaa vuodessa: aloitukset joulukuun, huhtikuun ja elokuun alussa.

Mitä asiakkaani sanovat

Hei Susanna, mä ajattelin laittaa sulle vielä henk.Koht. Viestin kiittääkseni ystävällisestä ja asiallisesta kommunikoinnista ja valmennuksista, joissa ei keskitytä ulkonäköön! On tosi ihana nähdä tällaista somessa ja online-treenimarkkinoilla (ja maailmassa muutenkin)!

Anonyymi

Haluan tulla kiittämään sua vielä tänne ensinnäkin run-valmennuksesta, joka sytytti juoksukipinän🔥 ja ennen kaikkea sellaisen kipinän, ettei juoksua harrasta kuluttaakseen kaloreita. Minulla on taustaa useiden vuosien ajalta syömishäiriön kamppailun kanssa ja nyt viimeisen vuoden aikana olen viimein siinä kunnossa, että voin aidosti nauttia liikunnasta ja tehdä sitä sen hyvän olon takia🥰 oot Susanna tosi isossa roolissa siitä miten suhtaudun liikuntaan nyt! Uskon vahvasti siihen että kaikella on tarkoitus ja niin taisi olla myös sillä että just minä satuin voittamaan arvonnassa treenipäivän mulle ja äidille - sen jälkeen sun treeneistä ja ajatuksista on tullut yhä isompi osa meidän perheen arkea ja oon uskaltanut treenata siten, että siitä saa energiaa, eikä siten, että olisin mahdollisimman loppu😳. Myös äiti sai kipinän siitä päivästä, johon ei olis aikasemmin koskaan voinutkaan kuvitella osallistuvansa😅 ja nyt on ihanaa kun sun ja treenien tuoma energia huokuu hänestäkin🥰. Teet aivan super tärkeää työtä siinäkin mielessä, että viimein on valmennus, joka ei tähtää tietynlaisen kehon tavoitteluun tai laihdutukseen, vaan kokonaisvaltaiseen hyvään oloon, kiitos tuhannesti🙏🏻❤️

Anonyymi

Tähän mennessä valmennus on todella haastanut ajattelemaan, mitkä asiat oikeasti estävät jonkin tekemistä ja mistä asioista on itse luonut esteen itselleen. Arjen simppeleillä muutoksilla ja keskittymisellä yhdessä pohdittuihin itselle tärkeisiin asioihin, on tuonut energiaa ja jaksamista sekä kokonaisvaltaisempaa hyvää oloa —oloa, josta ei halua luopua. Sen takia muutoksesta on helpompi pitää kiinni. Keskustelut Susannan kanssa ja huomion keskittäminen siihen, että tekee hyvää oloa tuottavia asioita itselleen, tavoitteen asettelu oikeasti saavutettavaksi olevaksi sekä Susannan kannustava, ajatuksia herättävä ja informatiivinen sisältö ja läsnäolo ovat luoneet uskoa ja luottamusta omiin kykyihin.

Sanni Turku

Valmennus on antanut minulle rohkeutta toteuttaa omaa polkua liikunnan, ruokailun ja hyvinvoinnin suhteen. Ei tarvitse tehdä niinkuin muut. Ja tärkeimpänä olen saanut kannustusta, tsemppiä, motivaatiota ja konkreettisia avaimia hyvinvoinnin toteuttamiseen 💜

Kati Tampere

Valmennuksen avulla olen oppinut pitämään omia puolia, tiedän pärjääväni missä tilanteessa tahansa. Olen oppinut, että voin sanoa ei ilman, että joudun miettimään mitä toinen siitä ajattelee.

Maija-Leena Oulu

Huomasin instassa Susannan mainostavan uutta valmennusta ja ajattelin heti, että tähän on pakko päästä mukaan. Laitoin samantien viestiä ja alkukartoituksen jälkeen pääsin mukaan valmennukseen. Koin, että minulla oli elämässä kaikki hyvin. Mitä nyt perus ruuhkavuosi moodi , mikä kaikilla pienten lasten vanhemmilla tuntuu olevan. Ensimmäisellä tapaamisella käytiin vähä tilannetta läpi ja kartoitettiin mihin asioihin haluaisin apua. Äitinä lapsen ja kaiken muun priorisoi helposti itsensä edelle, joten valmennuksen tärkein tavoite itselleni oli priorisoida aikaa itselleni ja omaan hyvinvointiin. Valmennus on nyt noin puolivälissä. Liikunnan lisääminen viikkoon on sujunut ongelmitta. Olemme valmiiksi Susannan kanssa sopineet treenipäivät ja kuittaan viestillä treenin jälkeen ne tehdyksi. Sillä tavalla niistä on ollut helppo pitää kiinni. Lapsen sairastuminen tms ei ole ollut enää este treenaamiselle, koska niihinkin hetkiin on löydetty keinot. Tunnesyöminen on ollut itsellä yksi iso tekijä ja karkkivarastoa ei ehdi kertymään, kun herkkuja kuluu kaikkiin tunteisiin. Valmennuksen aikana olen opetellut tunnistamaan näitä tunteita ja löytämään keinoja käsitellä niitä ilman herkkuja. Itse helposti lähdin liian kriittiseksi, niin Susanna palautteli väljempään ajattelumalliin. Unen määrään ei pienen lapsen kanssa pysty täysin itse vaikuttamaan, mutta itselle on toiminut hyvin lyhyet pienet rentoutusharjoitukset, jolloin hetkeksi pysähtyy ja antaa kehon rauhoittua. Mindset osiot ovat olleet itselleni haastavimpia osioita ja niiden äärellä olen kipuillut, mutta se on vain ollut osoitus siitä, että niitä pitääkin työstää. Olen tykännyt valmennuksesta kovasti, siinä ei ole mitään pakotettua, vaan itse määrittelee suunnat mitä haluaa. Mikäli koen, että joku asia/tehtävä ei tuo itselle sitä tarvittavaa apua muokataan sitä niin, että se hyödyttää just mua ja mun tavoitetta. Koen, että valmennuksen aikana olen päässyt eroon pahimmasta suoritusmoodista ja antanut itselle luvan myös vain olla. Olen sen myötä voinut paremmin ja sellainen aivosumu on kadonnut. Mielestäni Susannan kanssa yhteistyö on sujunut hyvin ja olen saanut kaipaamaani tukea ja ajatusten vaihtoa aina kun sitä olen tarvinnut. On myös ollut helppo kertoa mikäli jonkun asian kanssa on haasteita eikä saa sitä tehtyä vaikka on sovittu.

Nina Turku

Mediassa