Vamos a la playa! Here we come Spain!

Näin se lähtöpäivä kohti EM-kisoja tuli ja nyt olemmekin juuri matkalla lentokentälle. Edelleen fiilikset ovat erittäin hyvät. Eilinen pakkaaminen ehkä vähän tuotti pientä päänvaivaa, sillä oon super huono päättään mitä otan mukaan. Ja aina kun menee lentokoneella, on mukaan otettava mahdollisimman vähän ylimääräistä tavaraa. hah! Sen vuoksi suosin yleensä autolla liikkumista, kun sinne saa hyvin melki koko omaisuutensa aina mukaan.  

Susanna nettikoko-2
Näitä fiiliksiä lisää! Kuva:Tomi Rehell

Odotan tulevaa kisareissua todella paljon. Odotan ennen kaikkea kilpailua ja lavalle pääsemistä. Odotan myös innolla muiden urheilijoiden tapaamista ja erityisesti Suomen maajoukkueen muiden urheilijoiden tapaamista ja heihin tutustumista. Meitä lähtee kilpailuihin 28 hengen joukkue. Aivan mahtavaa!

Uskon, että reissusta tulee aivan loistava. Kisamenestys on taattu meidän joukkueella, sillä matkassa on mukana niin mahtavia urheilijoita, että oksat pois. Pitäkäähän kaikki varpaat ja sormet pystyssä, että tulemme monen pokaalin kanssa takaisin kotiin! 

Kisamatkaa kannattaa seurailla mun instagramista @susanna_mustajarvi .

Valitettavasti en pääse päivittelemään blogia nyt viikkoon, mutta sitäkin enemmän lupaan keskittyä kilpailuun ja teen parhaani! Voi olla että joitakin yllätyspostauksia olen tehnyt teitä varten jo ennakkoon!

Mutta näin reaaliajassa, palataan viikon päästä!

Ja hei niin te, jotka kuitenkin haluaisitte jotain lukemista tällekin viikkoa, niin suosittelen lukemaan mun vanhoja kirjoituksia. Sieltä löydät varmasti jotain mielenkiintoista, ja nähdään hei siellä instagramissa!

Mukavaa viikkoa kaikille!

★Susanna

Susanna nettikoko-3
Pokaalia mä metsästän. Kuva: Tomi Rehell

Leave a Comment

sing in to post your comment or sign-up if you dont have any account.