Vapaapäivä Susannan tyyliin

Mä olen saanut ystäväni Kouvolasta kylään muutamaksi päiväksi tänne Tampereelle. Tänään mulla oli myös itsellä vapaapäivä töistä, joten ollaan saatu viettää päivä touhuten juuri sitä mikä tuntuu hyvältä.

File 19.8.2015 21.11.05

Mitä tämä päivä on sitten pitäny sisällään?

Aamulla heräiltiin kahdeksan aikaan ja lähdettiin saman tien lenkille. Mukavaa, että välillä on myös seuraa aamuaerobisilla. Mukavaa vaihtelua! Lenkin jälkeen aamiainen ja päivän pakollisten pahojen hoito, eli kaupassa käynti, imurointi ja pyykkien pesua. Voisin melkein maksaa mitä tahansa, jos joku tulisi ja siivoisi meillä, sillä mielellään ei käyttäisi vapaapäiviä siivoukseen. Muina päivinä kun se ei oikein mahda onnistua. No menihän se siinä sivussa, ja onneksi tuli tehtyä.

File 19.8.2015 21.12.09

Puolilta päivin suunnattiin urheiluhierojakoululle hierottavaksi. Mun ystävä Jarno hieroi mun jalat, jotka todella on jumissa. Vedet silmissä sitä sit otettiin hierontaa vastaan. Vois melkein vähän useammin käydä hieronnassa, jos se siitä helpottuis sillä tavalla. 🙂

File 19.8.2015 21.09.39

File 19.8.2015 21.09.26

Hieronnan jälkeen nautimme torilounaan ja luonnollisesti omilla eväillä ja murkinnan jälkeen olikin vuorossa posetreenit. Nyt on kunnolla poseerausharjoitukset syksyn kisoja varten avattu. Oli mahtavaa laittaa kengät taas jalkaan. Tästä se lähtee!

Posettelujen jälkeen suunnattiin kahville puistoon ja tapaan Verttiä. Muistithan muuten katsoa tänään alkaneen Jutan ja Vertin supersinkkudieetin TV5:lta? Jos et niin ei hätää, uusintoja on tulossa lauantaina ja tiistaina klo 20. Vau mitä tuloksia sinkut tämän päivän jaksossa saivat aikaiseksi kymmenessä viikossa. Kannattaa katsoa, siitä saa varmasti motivaatiota myös itselle.

File 19.8.2015 21.10.19

Illalla vielä ohjelmassa oli selkä + hauistreeni Wolfilla. Mahtava treeni ja vielä mahtavampi seura.

Paljon treeniä, kehonhuoltoa ja naurua tämä päivä on pitänyt sisällään.

Miten sä olet nauttinut aurinkoisista päivistä?

Leave a Comment

sing in to post your comment or sign-up if you dont have any account.