Viikonloppu ennen kisadietin aloitusta

Eilen olin treenailemassa Kristan kanssa Wolfilla. Kyllä vain on hienoa, kun on rinnalla tuollainen tehopakkaus, sillä vertaistuen merkitystä ei voi koskaan korostaa liikaa. Oon kyllä super tyytyväinen tällä hetkellä kaikkeen, mikä liittyy fitnekseen ja treenaamiseen.

Meillä oli vuorossa jalkapäivä. Molemmilla oma treeni, mutta pelkkä toisen läsnäolo ja rinnalla seisominen auttoi siinä, että treenistä sai taas vähän enemmän irti. Päästiin vaihtamaan kuulumisia, kuuntelemaan toinen toistemme huolia ja ilon aiheita ja samalla treenattiin verenmaku suussa. Se on kyllä hienoa!

Meidän kanssa samaan aikaan treenaan sattui myös meitin valmentaja Harri ja saatiin muutamia todella hyviä vinkkejä liikkeisiin. Pienillä muutoksilla saa taas enemmän irti liikkeistä ja tuntua eri paikkoihin.

File 2.8.2015 18.20.00

Tänäänhän mulla on ollut kauan odotettu vapaasyöntipäivä, joka tarkoittaa siis sitä, että käytännössä saan syödä ihan mitä haluan. Tämä on lajiaan viimeinen nyt ennen syksyn kisoja, sillä huomenna mulla alkaa kisadietti, jota olenkin jo odotellut. Mutta ei mennä asioiden edelle, vaan nautitaan tästä päivästä täysillä.

File 2.8.2015 18.22.57

Päivä alkoi ajomatkalla Helsinkiin FitfFashionin mimmien kanssa. Helsingissä meillä oli FF:n bloggaajien kanssa yhteinen brunssi. Liian vähän nykyään ehtii käydä brunssilla, mutta aina se on kyllä yhtä mukavaa. Ja mikä mahtavinta, en edes syönyt itseäni ähkyyn.

Primulan brunssi oli meidän makuun melko suppea, mutta sai sillä mahansa täytettyä, joten en valita. Haluan kuitenkin todeta, että olen paremmillakin brunsseilla käynyt. Jos brunssi ei ollut kymppi, niin seura kyllä oli. Meitä ei tällä kertaa päässytkään kovinkaan moni paikalle, mutta oli kuitenkin mukavaa tutustua uusiin ihmisiin. Ei se määrä, vaan laatu. Mahtavaa porukkaa kirjoittelee täällä fitfashionilla! Paikalla meitä oli Project me -blogin Sonja, 100 yötä kesään -blogin Emma, My project is me -blogin Jenni ja Seidi was here -blogin Seidi. Jokainen heistä oli mulle uusi tuttavuus ja aivan mahtavia tyyppejä. Käykäähän kurkkaamassa heidän blogejaan!

primula

File 2.8.2015 18.34.46 File 2.8.2015 18.25.31

 

Kotimatkalla ideoitiin Emman ja Sonjan kanssa uusia juttuja, ja näitä likkoja olisi kyllä mukava treffata useamminkin. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan!

Kotiin päästyäni mua odottikin ihana mieheni, joka alkoi loihtimaan toivomaani päivällistä. Kaikista maailman ruoista olen eniten odottanut tätä hetkeä. Tadaaa! Jauhelihakastiketta ja perunaa. Nam. Pienestä se ihminen tulee onnelliseksi. Mä olen sitä juuri tällä hetkellä, kun löhöän vatsani vierellä tässä kotisohvalla. Oli kyllä hyvää!

cheatmeal

Illalla suunnitelmissa on vielä elokuvan katselua, Furious Seven. Ja ehkä pikkasen herkkuja. 🙂

Mikä on sellainen ruoka, mitä ilman sinä et pystyisi elämään?

Comments(5)

emmakaisa
2.8.2015 At 7:01 pm

Defenetly nähdään pian 🙂 Voitais koittaa vaikka kimpassa portaille jokupäivä?

  susannamustajarvi
  2.8.2015 At 7:01 pm

  Sopii! Se olis mahtavaa. Laitan viestiä, kun oon menossa, jos satut oleen free!

   emmakaisa
   2.8.2015 At 7:01 pm

   Laita ihmeessä 🙂

Milla
3.8.2015 At 7:01 pm

Mäki vedin vapaasyöntinä jonku litran aamupuuroo ♡♡ haha.

Voin tulla kans portaisii jos treeniseura kelpaa 😉 tai mihin vaa!

  susannamustajarvi
  3.8.2015 At 7:01 pm

  Kyl vaan perusruoat on parhaita!! 🙂 <3

  Ilman muuta seura kelpaa. Palaillaan siis!

Leave a Comment

sing in to post your comment or sign-up if you dont have any account.