Viime hetken paniikkikuulumiset

ja ei vaan.. rauhallisissa tunnelmissa täällä ollaan hotellilla makoilemassa. 

Tämä viimeinen päivä on tullut lepäiltyä kyllä niin, että en muista koska viimeksi olisin ollut näin rauhallisissa merkeissä. On niin ihana fiilis, sillä kaikki työ on nyt tehty. Odotan huomista innolla. Rakastan esiintymistä, rakastan olla lavalla, ja toivon, että se näkyy myös huomenna kisakatsomoon saakka. Tämä tuntuu just nyt juuri siltä mitä haluankin tehdä!

Olen tänään pohtinut paljon asioita, joista olen kiitollinen. Olen erittäin onnekas, sillä mulla on mahdollisuus tehdä juuri sitä mistä nautin ja mistä saan hyvän olon. Olen onnekas, että mulla on kaksi toimivaa jalkaa ja kättä. Liian usein näitä asioita pitää itsestäänselvinä asioina. Olen myös useasti miettinyt tämän projektin aikana, että olenko tosiaan ansainnut vierelleni miehen, joka elää jokaisella solullaan minun kanssani tätä unelmaa? Tiedän, että ilman häntä en olisi selviytynyt ensimmäisestä viikostakaan, tai ehkä vähättelin; ensimmäisenä päivänä olisin heittänyt hanskat naulakkoon. Ilman noin suurta tukea, tämä leikki olisi kyllä jäänyt kesken. Toivon, että tulevaisuudessa myös itse osaan ja pystyn tukemaan miestäni. Ihailen häntä todella!

KH7A2748
Kuva: Tomi Rehell. Hiukset&Meikki: Tuija Leivo/Prime Hair And Beauty Design

Olen myös onnekas, että minulta löytyy rohkeutta kurkotella omia unelmia. Tämä on kuitenkin seikka, jonka kuka tahansa voi oppia. Minua helpottaa ajatus siitä, että on ihmisellä sitten miten vaikeat ajat takana, tai ongelmia terveyden kanssa. Me voimme aina valita omat ajatuksemme ja asenteemme elämään ja sen tuomiin haasteisiin ja mahdollisuuksiin. Olen luonteeltani sellainen maailmanpelastaja ja kannan harteillani myös aina muidenkin ongelmat. Tänään tuli erittäin helpottava olo, kun ymmärsin, että oikeasti en ole vastuussa kuin omista tunteista ja ajatuksista. Olen vastuussa vain itsestäni. Tippui kyllä suuren suuri  taakka hartioilta.  

Pitkän matkaa on tultu tähän. Kaikki se työ mitä olen tehnyt, ja erityisesti se apu mitä olen saanut on ihan käsittämätöntä. Kaikki kannustavat ihmiset ympärilläni ovat luoneet uskoa minuun ja mun kykyihin. Nyt sitä sit ollaan oikeasti huomenna nousemassa lavalle. Tämä on jotain niin hienoa, että en olisi koskaan uskonut saavuttavani näin rauhallista ja tyytyväistä oloa kisoja edeltävänä päivänä. Paniikkia ei ole. Tavoitteeni on koko matkan ollut nousta itsevarmana lavalle, ja tähän aion päästä!

Tiedän tehneeni kaikkeni ja vielä enemmän. Mulla on ollut puolitoista vuotta tavoite kirkkaana mielessä, kun olen tehnyt arjen pieniä valintoja. Kaikki on siis tehty. Nyt vain nautitaan! 

Pitäkäähän kaikki sormet ja varpaat pystyssä! I will rock!!

★Susanna

Huomenna sunnuntaina 19.4 bikini fitness sarjat kilpaillaan klo 15 alkaen.  Nähdään siellä!

Leave a Comment

sing in to post your comment or sign-up if you dont have any account.