Voimauttavat valokuvat

Tällä kertaa ajattelin tehdä ihan puhtaasti kuvapostauksen, sillä kyllä tässä on tullut lörpöteltyä aika paljon asiaa viime aikoina. Meillä oli viime perjantaina kuvaukset Tampereella Liikuntakeskus GoGo Parkissa. Kiitos GoGolle aivan mahtavista puitteista kuvauksille. Mä olen muuten aikaisemmin ollut GoGolla töissä kolmisen vuotta, ja se on todellakin paikka, jonne on aina aivan mahtava mennä. Siellä käy paljon sellaisia asiakkaita, joista on tullut tuttuja ja niiden kanssa kuulumisten vaihtaminen on aina yhtä mukavaa. Mainittakoon myös tässä kohtaa, että GoGo Park toimii myös mun poseerausharjoitusten salina. Kiitos tästä yhteistyöstä siis GoGolle!

Saimme otettua aivan mahtavia kuvia, joista nyt ajattelin täällä muutamia julkaistakin. Mutta jätän parhaimmiston julkaisun vielä vähän myöhemmälle ajankohdalle. 🙂  

Kuvauksiin Niken vaatteet on Intersport Elosta Ylöjärveltä. Kiitos niistä heille!

Jos ihmettelette, että kuvaajaa ei ole mainittu tässä postauksessa, niin selkeyden vuoksi kerrottakoon, että kuvaaja ei halua nimeään esille, joten kunnioitan tätä toivetta. 

nettokoko0029r IMG_0033 IMG_0039 nettikoko0041r IMG_0035 IMG_9912005

IMG_9917001 IMG_9981004IMG_9932011IMG_9991029

Kuvien ottaminen ja niiden tarkastelu on ollut kyllä suuressa roolissa mun valmistautumista viiden viikon päästä käytävään Fitness Classic kilpailuun. Olen ollut onnekas, sillä mallina minusta on tullut räpsittyä paljon kuvia. Kuvien avulla näkee omaa kuntoaan vielä paremmin, sillä silmät jotenkin sokaistuvat matkan varrella omaan peilikuvaan. Välillä tuntuu, että kehitystä ei tule, vaikka painot salillakin nousevat vielä jatkuvasti. Tähän toki vaikuttavat esimerkiksi tankkauspäivät, joita mulla on nyt ollut muutama. Viimeisin oli tuossa sunnuntaina, ja vitsit kuinka hienoa se on! Voin kertoa, että tällaiset pienet muutokset nostavat entisestään motivaatiota. Kuvilla on paljon merkitystä, sillä niissä näkee kehityksen. Aina toisten sana ei riitä, ja on hyvä myös itse nähdä itseään ulkopuolisin silmin. Ja tähän mainio keino on kuvien ottaminen salilla, ihan tavalllisessa treeniympäristössä, tai vaikka vain kotonakin. Kuvat todella voimauttavat!

Kannustan kaikkia salilla tavoitteellisesti treenaavia välillä ottamaan salille kuvaajan mukaansa. Kuvissa voi tehdä niitä samoja liikkeitä, joita tekee treeneisssäkin ja kuvaaja räpsii sitä mukaa kuvia. Tilannekuvat ovat niitä parhaimpia. Eli rohkeasti vain kameran eteen. Lupaan, että siitä tulee mahtava kokemus!

Mukavaa ja aurinkoista viikkoa! Nautitaan valosta!

★ Susanna

Comments(4)

everfit
17.3.2015 At 8:19 am

Hyvältä näyttää!! 🙂

  susannamustajarvi
  17.3.2015 At 8:19 am

  Kiitos!

Teme
17.3.2015 At 8:19 am

Noin vilpitöntä ja ystävällistä hymyä kauniin nuoren naisen kasvoilla näkee allekirjoittanut nuoi mies aivan liian harvoin. Toivottavasti nämä itseriittoiset tytöt omaksuisivat kevään myötä edes pienen ripauksen elämänasennetta sinulta

  susannamustajarvi
  17.3.2015 At 8:19 am

  Kiitos kommentistasi Teme. Ketään väheksymättä tai itseäni korokkeelle nostamatta haluan kiittää sanoistasi. Toivon, että voin olla tulevaisuudessa hyvänä esimerkkinä ja mallina kenelle tahansa. Mukavaa viikkoa!

Leave a Comment

sing in to post your comment or sign-up if you dont have any account.