Verkkokaupan toimitusehdot & Takuu


1. Yleistä

Nämä toimitusehdot koskevat Tmi Susanna Juntusen (Y-tunnus: 2562000-3) ylläpitämää verkkokauppaa osoitteessa verkkokauppa.dsgnrs.fi. Ehdot ovat voimassa 28.10.2020 alkaen ja ne koskevat tuotteiden ja palveluiden myyntiä asiakkaalle. Toimittaja myy tuotteitaan yritysasiakkaille ja pienyrittäjille. Verkkokaupan käyttö edellyttää näiden ehtojen hyväksymistä.


2. Yhteystiedot

Tmi Susanna Juntunen Ispoisten Kiertotie 3, 20880 Turku Y-tunnus: 2562000-3 Puhelin: +358 40 8483949 Sähköposti: [sähköpostiosoite]


3. Asiakastiedot ja tietosuoja

Asiakkaan on annettava tilauksen yhteydessä tarvittavat yhteystiedot. Asiakastiedot tallennetaan Toimittajan asiakasrekisteriin ja niitä käytetään asiakassuhteen hoitoon sekä markkinointiin. Asiakkaalla on oikeus tarkastaa ja korjata rekisteriin tallennettuja tietojaan. Toimittaja sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja ulkopuolisille.


4. Tilaaminen ja maksaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostitse, joka sisältää tilauksen hinnan, toimituskulut ja tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.


5. Hinnat

Tuotteiden hinnat näkyvät tuotesivuilla. Hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät sisällä toimituskuluja, jotka lisätään tilauksen loppusummaan. Toimittajalla on oikeus muuttaa hintoja ja toimituskuluja.


6. Toimitus

Toimittaja pyrkii toimittamaan tilatut tuotteet mahdollisimman nopeasti. Toimitusaika-arviot on ilmoitettu tuotesivuilla. Toimittaja ei ole vastuussa toimituksen viivästymisestä johtuvista vahingoista.


7. Peruutusoikeus ja palautukset

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilauksensa 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäispakkauksessaan. Asiakas vastaa palautuksen toimituskuluista.


8. Takuu ja reklamaatiot

Tuotteilla on voimassa olevan lainsäädännön mukainen takuu. Asiakkaan havaitessa tuotteessa virheen, tulee hänen ilmoittaa siitä Toimittajalle mahdollisimman pian. Toimittaja vastaa tuotteen virheestä voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti.


9. Sovellettava laki ja riidanratkaisu

Näihin toimitusehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Mahdolliset riidat pyritään ratkaisemaan ensisijaisesti neuvotteluin. Mikäli neuvottelut eivät johda tulokseen, riita ratkaistaan Toimittajan kotipaikan käräjäoikeudessa.


10. Tyytyväisyystakuu

Toimittaja tarjoaa 30 päivän tyytyväisyystakuun. Mikäli asiakas ei ole tyytyväinen tuotteeseen, hän voi palauttaa sen 30 päivän kuluessa ja saa rahansa takaisin. Takuu koskee vain asiakkaan ensimmäistä ostoa ja se on voimassa 20.02.2020 jälkeen tehdyille ostoille. Takuu ei koske kolmansien osapuolien palveluita.